Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary27 spune:

Cum ati reusiti sa denumiti linkul acesta sa nu arate acolo atatea chestii?
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2011&month=6&day=25&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Multumesc din suflet fetelor pentru raspunsuri.
Valentina am 33 de ani, acum am vazut ca pe hartie scrie ca riscul este scazut si pentru T21 si pentru T18.
Va multumesc inca odata pentru sustinere, ma bucur ca mi-a iesit bine.
Eu am facut dublu test la 11 saptamani si 6 zile.
Pupici

mica noastra minune 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxxy_red spune:

Si eu am 33 de ani si muuulte emotii pana vine rezultatul de la DT.
Eco a iesit foarte bine, dar pana nu vad si DT cu risc scazut nu-s linistita.

12 saptamani dupa CM, 13 saptamani dupa eco , se pare ca este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna fetele!
Am revenit si noi din plimbari! Suntem bine, abia astept ziua de 20 sa merg la intalnire!
Nu mai stiu daca v-am zis dar am fost la hematolog si mi-a recomandat sa refac proteina c si s. Daca la inceputul sarcinii proteina s era mica acum e in parametrii (asa ca medicul meu a stiut el de ce mi-a zis sa opresc aspenterul). Nu mi-a recomandat nici un tratament. O sa mai merg la inceputul lunii a 7 a la hematolog sa mai repetam niste analize. Pana atunci saptamanal facem testul quick si aptt=ul.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Felicitari, fetele!
Eu pe 20 voi face amnio. Si sa speram ca dupa, se va termina iadul.

14+

Mergi la inceput

Anna tin pumnii sa scapi repede de cosmar! O sa fie bine!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata,
eu sunt mai nervoasa ca ieri,sunt de-a dreptul suparata:(
V-am zis ca aia cu TT nu mi-au dat rezultatul,ei azi am sunat si m-am certat cu ei ,au recunoscut intr-un final ca testul nu e gata pt ca au o problema cu furnizorii kitului si deci practic nu au cum sa faca testul pana nu vine kitul.Nu stiu cand se rezolva si ca solutie mi-au propus sa-mi dea banii inapoi....vai ce ajutor,eu ce fac acum,am deja 15 saptamani si,ecografia e veche de o saptamna deci ca sa-l fac in alta parte trebuie alta eco,alti bani alta distractie....si daca doamne fereste iese prost eu cand mai am timp sa fac eco la Herghelegiu sau chiar amnio daca e cazul...sunt tare amarata si nu stiu ce sa fac...
Si sunt hotarata sa le fac o reclamatie pt ca puteau sa ma anunte de cand am sunat prima oara adica acum 4 zile ca nu pot face testul al timp si atunci aveam timp sa-l fac in alta parte,intrebarea mea e daca stiti unde ii pot reclama?la protectia consumatorului?

de printisor Luca si 15+ cu o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

musette, da, un prim pas ar fi protectia consumatorului.

14+

Mergi la inceput

Ei asta e culmea! Cum naiba sa se joace asa? La protectia consumatorului si poti face si la ei dar sa le ceri nr de inregistrare.
Cat priveste eco si vechimea ei... eu zic ca nu e tarziu sa faci testul in alta parte. Si eu am avut eco veche de o saptamana si am facut pana la urma TT.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Mary 27, vezi ca pe prima pagina iti explica cum sa ascunzi un link.

Musettepink, sunt scandalizata de nesimtirea care este in tara asta. Neaparat sa te duci la protectia consumatorului. Ei ar tb sa amendeze laboratorul. E o bataie de joc.

Eu ma duc la cursuri. Va pup

16+
bebelush

Mergi la inceput