Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Somleac, iti multumesc pt sfat, mai ales ca vine de la o mamica cu experienta, ca tine! De vopsit, intentionam s-o fac, dar mai incolo, dupa 4 luni, nu acum la 3 luni.

13+ si mami de Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

AI DREPTATE,CE CONTEAZA VARSTA?TOATE SUNTEM MAMICI SI DACA BEBE A VENIT MAI TARZIU ASTA ESTE,SARCINA USOARA SI FARA PROBLEME!

+18
mami Stefanut(1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

adria42 stai linistita ca si eu sunt senioara, dar nu ma dau pe 10 tinere. Oricum pentru copii nostri suntem cele mai frumoase si tinere din lume. Cand ii vad cu cat drag se uita la mine , nu stiu cum sa le multumesc. Asa ca lasa prostiile si treci la scris.

Stefania , Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebica ta.

ufff, revin...sunt la lucru

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Stefania - drum bun si sa dea Dumnezeu sa fie bine! Iti tin pumnii!

Adria42 - si eu tot asa mai spre senioare plus ca mai am si un baiat adolescent...

Eu sambata am programare la dr.pentru morfofetala si am niste emotii... dar abia astept sa vad bblusha si sper sa fie bine.

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 14.06.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

tzuna multumim de linkuri. M-am uitat la aia ce nastea in vana. Doamne cat de relaxata era, ca-mi venea sa o bat. Eu am crezut ca mor de fiecare data.
cat despre miscare eu mai fac dimineata cate 10-15 min de hip-hop cu Shaun, fara sa fortez si fara sariturile ce le fac ei acolo. Mai mergeam la bazin dar in ultima luna n-am apucat.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Stefania, multa multa bafta
Sa ne spui ca totul este bine

Ralu, ai PM

Azi facem si noi 18 saptamani, asa ca ne-am schimbat cu mandrie semnatura

18+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniadinu

Buna seara fetele

Maine merg la Bucuresti ptr punctie.Analizele,ptr ca voia face 2 fish-uri le voi duce la genetic lab si cytogenomic.Le va duce sotul meu la ei ptr ca nu au curier.Punctia mi-o va face dr Tarig ptr ca o face sub perfuzii,randul trecut nu am avut dureri etc.Partea urata este ca nu am gasit eprubete sa le cumpar,asa as fi fost si mai sigura iar la laborator o sa foloseasca numele meu de fatacred ca am devenit paranoia.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+20

Eu acum am intrat si am citit postul tau,daca mai apuci sa citesti,laboratorul cu care am avut eu scandalul cu TT este geneticlab,eu nu as mai face nimic la ei niciodata.Stiu ca se zice ca e f bun ,ca e chiar al doctorului Albu dar pe mine m-au pierdut de client.Nu vreau sa-ti creez un stres in plus,poate mai bine nu-ti spuneam....asta e povestea mea cu ei.
Si sa va mai spun ca nici pana in ziua de azi nu am rezultatul la TT,cica azi sau maine,desi joi mi-au spus ca sigur luni sau marti azi au mai ciupit o zi:((((
Sper din suflet sa-ti iasa un rezultat bun!

de printisor Luca si 16+ cu o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor.
Stefania iti tin pumnii si Dumnezeu sa va apere, te asteptam cu vesti bune despre bebelina, Dumnezeu este mare si ne protejeaza pe toti.
Adria42 te asteptam cu mare drag sa ne scrii si sa impartasim din bucuria de a fi insarcinata, te felicit pentru bebe si iti doresc multa sanatate si lui bebe sa creasca mare si sanatos.
Lumy multumesc , esti foarte dragutza, am sa te anunt ce am facut manine la endocrinolog, in ceea ce priveste vopsitul, nici eu nu m-am vopsit pana acum, si am parul scurt si negru si parca am mai multe fire de par alb acum de cand sunt insarcinata, pe 22 ma vospsesc si eu, mi-a luat fina mea o vopsea de la Garnier fara amoniac si vine ea si ma vopseste, este coafeza fina, nu pot sta asa nici de sarbatori si nici pentru inceputul anului ca deja pe 8 ianuarie am un botez, prietena mea cea mai buna isi boteaza fetita si nu ma pot duce asa mai semi-uratica
Va doresc o zi frumoasa, si sa va ajute Dumnezeu pe toate cele care faceti amniocenteza sa primiti vesti bune si toti puiutii sa fie sanatosi si sa ne bucuram de sarcina si dupa ce nastem sa ne bucuram si mai mult de puii nostri.

mica noastra minune 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Am uitat sa precizez un lucru fffff. important...astazi am implinit 15 saptamani.Mai am nevoie de un sfat de la voi...am fost racita o saptamana si ceva si acum am ramas cu o tuse urata...tusesc ca un magarush si mi-e frica sa nu afecteze si bebelusul.Ce sa iau pe sarcina pt tusea asta cicalitoare??Va pup

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

lumysti,eu am suvite blonde si planuiesc sa ma vopsesc cand ajung in Romania de sarbatori.Iar data trecuta cand mi-am facut suvite eram insarcinata,dar nu stiam,era chiar inainte sa-mi fac testul de sarcina.
adria42,si eu tot spre senioare,si am si-un baiat de 13 ani.Dianamaria,vad ca baietii nostri sunt nascuti la 4 zile diferenta,al meu e nascut pe 03.07.1997.Chiar voiam sa te intreb,ce parere are de surioara?Al meu e cam indiferent,desi are momente cand are grija de mine si pupa burtica,asa mare cum e el,dar cred ca mai mult e vorba de dragostea pentru mine,decat pentru cel mic.

16+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput