Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna burticute.
Eu mai rar pe-aici ca nu mai gasesc timp.

stefania si eu as faca ca si tine, as face toate analizele posibile si doar apoi as lua o decizie.Imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea.Iti tin pumnii si sa ne tii la curent.

Sapt trecuta l-am vazut pe bebe de aproape 8 cm, mai mare cu vreo 2 zile decat ma asteptam.In 22 ma duc sa fac TT.

Am citit astazi ultimele pagini, ca am ramas acasa cu fetita ca are bronsita.

Kg, am luat muulte pana acum.Vreo 6.La inceput greata imi trecea doar daca mancam, apoi au aparut pofte pt mancaruri nesanatoase.La prima sarcina am luat 19kg pe care le-am dat pe toate jos, acum parca vad ca trec de 25.

Pt vergeturi m-am dat in prima sarcina cu Mustella, dar degeaba.Mi-au aparut tone de vergeturi pe burta.Ar trebui sa incep sa ma dau iarasi cu ceva, ca altfel mi se vor inmulti.

Nu mai stiu cine intreba de carucior.Noi avem de la fetita un carucior Hauck cu maner reversibil.Mie mi-a placut, e solid, stabil, cand bate vantul sau soarele pe bebe, imediat schimbam manerul .Am avut si port bebe inclus, ca un fel de landou.Cand a mai crescut fetita, era cam greu, si l-am inlocuit la aproape un an cu un carucior sport Bertoni.

Mi-a aparut astazi herpes la gura.Stiu ca am avut si la prima sarcina, dar acum iar ma stresez.Asa e ca nu e nici o problema? Eu ma tratez cu plasturi compeed.

Miscarile lui bebe le simt de sapt trecuta.La prima sarcina le-am simtit de la 15 sapt si 6 zile.Toata lumea se minuna cum de le simt asa de repede.

Si cam atat asa zisul meu conspect si imi pare rau ca nu pot nominaliza pe mai multe dintre voi, dar si-acum scriu pe fuga inainte de-a merge sa-mi conving fata sa bea macar putin lapte ca astazi a facut si greva foamei pe langa bronsita.

Lilly 14+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna seara fetele

Maine merg la Bucuresti ptr punctie.Analizele,ptr ca voia face 2 fish-uri le voi duce la genetic lab si cytogenomic.Le va duce sotul meu la ei ptr ca nu au curier.Punctia mi-o va face dr Tarig ptr ca o face sub perfuzii,randul trecut nu am avut dureri etc.Partea urata este ca nu am gasit eprubete sa le cumpar,asa as fi fost si mai sigura iar la laborator o sa foloseasca numele meu de fatacred ca am devenit paranoia.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna seara burtici!
Stefania,m-am gandit toata ziua la tine,tin pumnii sa fie totul bine!
Fetelor,voi aveti insomnii?Pe mine ma omoara trezitul noaptea si statul cu ochii pe pereti timp de 2 ore.In rest,asteptam rezultatul la amnio,desi va fi peste mai mult de 2 saptamini.Dupa doua zile de la amnio au sunat si ne-au zis ca la testul FISH n-a fost nicio anomalie,speram sa iasa bine si cultura.
Lilly79,eu am avut herpes deja de 2 ori pana acum,am pus plasturi Compeed si parca stau cu frica sa nu mai am din nou,e tare neplacut si e clar ca am o sensibilitate crescuta la sarcina asta.
Eu inca n-am simtit nicio miscare la bebe,incep sa ma ingrijorez,desi la spital mi-au zis ca poate sa mai dureze inca vreo luna pana sa simt ceva,dar vad ca voi majoritatea il simtiti pe bebe.
Si inca o veste buna,fibroamele nu s-au mai marit,ba chiar unul se pare ca s-a mai micsorat.Nu prea imi vine a crede,dar sunt foarte multumita deja daca n-au mai crescut.
Editez,a durat pana am postat si am vazut ca a scris Stefania,suntem alaturi si ne rugam sa iasa bine!

16+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Stefania, Doamne Ajuta sa fie bun rezultatul la amniocenteza si micuta sa fie sanatoasa! Ma bucur ca ai ales sa repeti analiza, eu sper cu toata inima ca prima sa fie gresita!
Am citit ce ai scris pana acum si ce au scris fetele si m-am intristat. Eu sunt o senioara, graviduta de aproape 12 sapt. si nici nu vreau sa ma gandesc la rezultatul de la amnio...Uneori ma gandesc nici sa nu o mai fac, am obtinut asa de greu aceasta sarcina si daca Dumnezeu a facut o minune cu mine, nu vreau sa fiu pesimista si sa ma gandesc ca s-ar putea ca micuta/micutul sa fie bolnav...Stiu ca nu gandesc rational, dar sarcina te face sa gandesti mai mult cu inima!
P.S. Fetelor, va citesc dar nu am indraznit sa scriu pana acum pt ca mi se pare ca sunt cam "senioara". Pupici la toate si sa aveti o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

stefania, tin pumnii.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Fetelor voi ce faceti cu parul. Il vopsiti? Eu sunt vopsita blond, dar la 'origine' sunt saten inchis si se vede f urat diferenta. As vrea sa ma vopsesc, mai ales ca pe 25 dec., de Craciun, sunt nasa de botez si nu pot sa apar in halul asta. Dar totusi mi-e frica. Oare nu e prea repede la 3 luni sa ma vopsesc? Mi-e asa frica sa nu-i fac rau lu bebe... Mi-am luat o vopsea fara amoniac, dar tot am o retinere... Nu stiu ce sa fac! Dati-mi un sfat, va rog!

13+ si mami de Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roe_oana spune:

Buna fetelor,

Eu am fost ieri la control si am aflat ca o sa avem carucior albastru :)
Insa nu m-am putut bucura foarte tare fiindca am plans ieri toata ziua, mi se pare ca medicii sunt foarte superficiali.
Voua, exceptand faptul ca va face ecograf la bebe ce va mai face?
Va cantareste? Pe mine de exemplu nu m-a cantarit nici medicul ginecolog, nici medicul de familie, eu m-am cantarit singura si mi-am notat valorile. Nici tensiunea nu mi-a masurat-o niciunul. :(
Eu sunt la prima sarcina si sunt desctul de panicata, am impresia ca nici medicului ginecolog (inaintea aveam altul si l-am schimbat ca nu mi-a placut cum se ocupa de mine) si nici medicul de familie nu-si dau interesul sa am un bebe sanatos si sa fiu informata. Desi ma duc la cea mai buna clinica particulara din Cluj si dau o gramada de bani.
N-am niciun numar de telefon de la ei in caz ca e ceva grav.
Medicul de familie m-a trimis sa-mi fac niste analize chiar cand i-am zis ca sunt insarcinata si de atunci nimic, mi-a dat acum sa iau elevit si gata.
Medicul ginecolog nici atat, nu mi-a facut nicio analiza de secretie sau ceva... m-a intrebat daca am probleme si eu i-am zis ca din cate stiu nu.

Eu am acum 15 saptamani si 3 zile. Imi ziceti voi prin ce etape treceti ca sa stiu si eu ce sa fac.
De ex. medicul mi-a zis ca n-are rost sa fac nici dublu, nici triplu test deoarece sunt tanara, am 23 de ani, dar eu vad ca voi toate le-ati facut. Nu stiu ce sa mai cred, poate eu sunt paranoica, dar eu nu sunt multumita deloc :(((((

Va pup pe toate si sarcini usora sa aveti!

Stefania, sa stii ca iti transmit toate gandurile bune, ma rog sa fie bine si sa te bucuri de un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

buna dimineata mamici
D-zeu sa te ajute Stefania si Mos Craciun sa-ti faca cel mai frumos cadou "sanatatea micutei tale",iti tinem pumnii si asteptam vesti bune
eu il simt mai bine pe micutul meu de vreo saptamana,pana acum au fost numai niste miscari de fluturas

+18
mami Stefanut(1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

lumysti da-i drumul la vopsit. Nu-l va afecta cu nimic pe bebe. Gandeste-te ce cantitate de otrava ar trebui sa pui pe tine ca sa ajunga la bebe prin pielea capului apoi capilare, apoi inima, apoi vasele mari si iar capilare. Hai fiti serioase astea toate sunt exagerari. Fiti frumoase in continuare.

Revin

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Stefania, Doamne Ajuta sa fie bun rezultatul la amniocenteza si micuta sa fie sanatoasa! Ma bucur ca ai ales sa repeti analiza, eu sper cu toata inima ca prima sa fie gresita!
Am citit ce ai scris pana acum si ce au scris fetele si m-am intristat. Eu sunt o senioara, graviduta de aproape 12 sapt. si nici nu vreau sa ma gandesc la rezultatul de la amnio...Uneori ma gandesc nici sa nu o mai fac, am obtinut asa de greu aceasta sarcina si daca Dumnezeu a facut o minune cu mine, nu vreau sa fiu pesimista si sa ma gandesc ca s-ar putea ca micuta/micutul sa fie bolnav...Stiu ca nu gandesc rational, dar sarcina te face sa gandesti mai mult cu inima!
P.S. Fetelor, va citesc dar nu am indraznit sa scriu pana acum pt ca mi se pare ca sunt cam "senioara". Pupici la toate si sa aveti o sarcina usoara!

Eeee...sa stii ca aici nu este cu limita de varsta si chiar nu are nici o importanta cati ani ai.Te asteptam sa scrii in continuare si felicitari pt. bebel.Sarcina usoara si multa sanatate!

14+

Mergi la inceput