Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

stefania, imi pare atat de rau.... Nu sunt buna sa iau asa decizii grele nici pt mine dar sa dau sfaturi altcuiva cu atat mai mult...
Totusi, daca ajungi sa te intalnesti cu pelinescu, intreaba-l ce parere are inainte sa faca ceva....
Te imbratisez cu drag si iti doresc multa putere

--------------------------------------------
Marina15+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onutza_G spune:

Buna,pana acum am citit din umbra cam tot ce s-a postat la aceasta odisee, dar acum am considerat ca poate ar fi bine sa-mi expun si eu parerea.
Stefania, orice copil este un dar de la Dumnezeu, indiferent daca e sanatos sau bolnav, Dumnezeu a pus in tine aceeasta fiinta pt a o ocroti tu, nu putem noi sa hotaram cine sa traiasca si cine nu:(Asta poate decide numai Dumnezeu.Un avort, indiferent de situatie e o crima si un mare pacat inaintea lui Dumnezeu.Si suferinta si regretul care ramane in suflet, nu se poate sterge cu nimic.Testul nu-ti arata cu siguranta de 100%, intotdeauna este o anumita probabilitate ca sa apara o anumita problema , tot asa cum chiar daca toate testele sunt favorabile si iti arata ca toate rezultatele sunt bune, copilul tot se poate naste cu probleme.Nu poti lua viata unui copil doar pe baza unei probabilitati.Sunt sigura ca ti-ai dorit f mult acest copilas, si acum de ce sa renunti la el?E foarte dureros pentru tine,dar eu te sfatuiesc sa mergi mai departe,citeste acatistul Sfantului Nectarie, si eu cred ca va fi totul bine, si fetita ta se va naste sanatoasa.Cred ca se pot intampla minuni, de altfel copilasul din burtica mea este o minune..:)
Urmeaza sarbatorile de Craciun, cele mai frumoase sarbatori,cand noi crestinii ortodocsi sarbatorim cu bucurie nasterea lui Iisus, si daca vei face avort, atunci Craciunul va fi un motiv de tristete profunda pt tot restul vietii tale.Poate te vei gandi mereu ca in jurul bradului ar fi trebuit sa fie fetita ta care sa se bucure de colinzile de Craciun si de cadouri..Nu pot sa inteleg cum unele fete dau sfaturi pentru avort si in acelasi timp il pomenesc pe Dumnezeu.:(

Ps..Si eu sunt insarcinata in 13 saptamani, dar ii voi oferi dreptul lui la viata indiferent daca va fi sanatos sau nu, ca pe un dar si o minune de la Dumnezeu.
Saptamana trecuta am fost la ecografie si mi-am vazut minunea,i-am vazut inimioara cum ii batea , avea toate organele formate...Cum pot eu ca mama sa decid cand sa-mi moara copilasul , pe motiv ca nu-l vreau pt ca e bolnav?:(
Stefania, stiu ca suferi f mult,dar te rog sa nu iei o decizie atat de dureroasa.Daca te pot ajuta cu ceva ma ofer cu mare placere.

Cand se face un avort, copilasul nici nu poate sa strige, sau sa implore mama ca vrea si el sa traiasca, sa se bucure de viata.El are suflet, si e pacat ca nu are dreptul sa fie macar botezat:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Imi pare rau ca ma amestec dar sa stii Onutza ca fiecare dintre noi i-a spus Stefaniei ce ar face ea daca ar fi in aceeasi sitautie dar niciuna nu avem dreptul sa ii spunem ce sa faca. Sa stii ca eu am vazut un astfel de caz de sd iar parintii au ajuns la concluzia: daca stiam ca asa va fi nu il faceam niciodata. De ce sa chinui un suflet? Oare DD ne da acest drept? Daca parintii mor mai repede, pe mainile cui ajung astfel de copii? Crezi ca daca ei ar putea gandi ca noi nu s-ar intreba: oare mama de ce m-a adus pe lume daca doar ma chinui? asta se intreaba multi copii care sufera de unele boli si care nu sunt nici pe departe atat de severe ca sd. Asa ca fiecare i-a dat o parere nu i-a spus nimeni ce sa faca pt ca aceasta decizie ii apartine in totalitate.
Stefania suntem alaturi de tine orice ai hotari si sunt convinsa ca stii ce e mai bine pt tine si pentru voi toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Onutza, daca mai citesti o data postarile Stefaniei, vei observa ca decizia a fost a ei si a sotului ei, asa cum de altfel este si normal

Tot ceea ce am incercat sa facem noi a fost sa ne spunem parerea si sa o incurajam in decizia luata.
Sunt o crestina care spre rusinea ei nu merge la biserica, dar am credinta in Dumnezeu si iti inteleg punctul de vedere. POstarea ta nu va face decat sa ii mareasca suferinta, si eu cred ca , odata luata decizia e si mai dureros sa se gandeasca la ce ai scris tu
E parerea ta, asa cum si noi am expus doar niste pareri, te rog sa nu uiti ca fiecare are dreptul de a decide in ceea ce il priveste
Atat timp cat asta este decizia ei, ca si prietene noi nu putem decat sa o sprijinim moral

17+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna dimineata fetele

Am citit toate postarile vostre si pot sa va spun ca tot ce ati scris voi aici am si eu in minte.mi-am pus sute de intrebari o fi bine ce fac?este o crima?dar daca este sanatoasa?si daca nu este?atunci suferim toti,noi parintii,ea,bunicii etc.Ma gandesc asa ca poate doar Dumnezeu m-a impins sa fac toate aceste teste si amniocenteza impotriva vointei sotului meu care nu a fost de acord de la inceput dar ca sa nu ma supar a acceptat.Eu zic ca in viata nimik nu este intamplator.In fiecare seara adormim cu lacrimile pe ochi si ne trezim la fel dar ma gandesc ca suferim acum decat mai tarziu cand va trebui sa umblu cu ea prin spitale sa o fac cat de cat om.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

fetelor,

citesc de mult,nu prea scriu,dar va urmaresc cu atentie!!

spre rusinea mea trebui sa recunosc ca NU AM AVUT CURAJ da fac dublutest,deoarece dr meu mi-a spus ca e doar statistic si nu diagnostic,deci spune o probabilitate si nu un diagnostic cert,DAR,drama stefaniei m-a trezit la realitate,si acum imi pare rau.

deci,am 13 saptamani implinite,si in trebarea e :

-cand sa fac TT?care e intervalul?
-care e intervalut pt amniocenteza?

va rog sa ma ajutati cu un raspuns......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna Bonsai, TT se face intre 14-20 de saptamani si amniocenteza intre 16-20 de saptamani, mult succes si sarcina usoara, te mai ateptam pe la noi.
Eu nu mai spun nimic despre cazul Stefaniei, cred ca s-a discutat destul de mult pe acest subiect si cred ca unele postari nu-i fac bine Stefaniei, eu cred ca doar ea si sotul ei trebuie sa decida ce vor face, cu Dumnezeu inainte, sa aveti grija de voi si Dumnezeu sa va pazeasca.
O zi buna fetelor.

mica noastra minune 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkoll spune:

Buna burtici! ma alatur si eu voua dupa ce v'am urmarit "in secret".Am fost la eco si am vazut bebita(foarte emotionant...mai ales pt tati ) are 8.5 cm .Suntem in 14 sapt..abia astept sa mai treaca cateva sapt. sa simtim miscarile puitului. VA pup! Aveti grija de voi si bbei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Buna dimineata, burtici!
Am ramas datoare de ieri cu un raspuns.
Mushil ma intreba ce am... la ecografia de 12s mi-a spus ca este posibil sa fie baietel si de aceea am scris pe eco, dar la cea de 14s mi-a spus ca este fetita (si era sigur doctorul). Acum eu nu stiu prea bine ce am, dar conteaza sa fie sanatos, pt ca si eu m-am chinuit cateva zile dupa ce am avut rezultat cu risc crescut de SD. Oricum, sper ca vineri pe 17 o sa primesc vesti bune. Zicea doctorul ca atunci ar fi mai concludenta ecografia pt a depista posibile malformatii. Stiu ca nu este 100% sigur, adica nu poate vedea tot, dar .... fiecare alege drumul pe care il vrea. Oricum in fiecare situatie apar si intrebari...
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Stefania, sunt alaturi de voi!

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 16+

minunea noastra
POZE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Felicitari bonsai, nikkoll! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa aveti sarcini usoare!
nikkoll, este foarte emotionant momentul in care il vedem pe bebe .... de fiecare data! Felicitari!

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 16+

minunea noastra
POZE BEBE

Mergi la inceput