Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)
Raspunsuri - Pagina 12
cosminica spune:
buna dimi!
bebe beca, maria bunica 
o sa pun poze in curand, ma chinui cu incarcatul lor pe site, merge ff greu.
relusha ce putin mai ai!!! nastere usoara.
andata fff frumos setul, si modelul (Sandra) la fel. ai talent!!!
cris a iesit caninul??? noi ne pregateam de canin si a iesit o maseluta.
carla sunteti mai bine???
alynta

mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
cris_82 spune:
fi-mea doarme dau eu o frec ca nu am apa de azi de dimineata
relusha sa ne dai un semn cand nasti sa scoatem agitatele ca sa nu se prafuiasca
andata foarte faine modelele,si sper sa castigi concursul
alynta da-le incolo de mutari si intors casa cu susul in jos ca doar nu au trecut gotii si vizigotii
andata
stai linistita ca tot la soata mea ma opresc
mai ales ca am descoperit tantra
cred ca de vina e totusi cantitatea de pishu pe care o face,au crescut si se simte..
cosminica da,a iesit 1 canin dar mai avem inca 2 care sunt pe drum ca parca sta sa explodeze gingiuta acolo.Spre ca la voi sa nu va dea asa de mult de furca
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
CarlaV spune:
Multumesc tuturor.
Am revenit in dimineata asta pentru analize complete, trebuia internata dar nu mai sunt locuri nici la IOMC si nici la Gr. Alexandrescu, are o infectie foarte puternica. I-a pus branula, facem 2 antibiotice la 12 ore intravenos si asteptam rezultatul de la celelalte analize. Ea si-a facut praf stomacul, are 15-20 scaune diareice zilnic, azi-noapte i-am pus pampers pentru ca se tot scapa pe ea. Eu... n-am dormit de 3 nopti mai mult de o ora, sunt pe 7 carari.
Orelistul a zis sa nu mai auda de gradinita si ca va sesiza directia de sanatate publica, pentru ca are spitalul plin de copii cu probleme aduse de la gradinita.
strunfita spune:
Carla, sanatate multa, sa se faca Saby cat mai repede bine
Groaznic prin cate trece saracuta 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
andata spune:
Carla, sanatate multa dragalasei, sa dea DD sa se faca repede bine si tu sa te poti odihni.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
otiliap spune:
buna fetele!
alynta, maria e din ce in ce mai frumoasa!!
incepe sa=si tina capul?? 
beca felicitari sarei pt cei 8 dintisori...acu poate manca si ea mai bine. 
carla, am vazut ca ai gasit reteta dupa ce am trimis mesajul. ce faceti?? 
relusha, sta bine piticutul la inaltime si kg. felicitari! ce putin mai ai...cand ma gandesc ca eu l-am nascut pe matei la 37 saptamani...v-ati gandit la nume??
sa inteleg ca veti petrece craciunul in 4?? ce frumos...nastere usoara iti dorim si un bebe sanatos, mancacios si necolicos
cris, sa stii ca si noi ne=am gandit la un stabilizator, caci in ultima perioada is socuri de curent din ce in ce mai des... in alta ordine de idei, bine ca s-a distrat fata la nunta.
printesa!!
otiliap spune:
andata, si la noi pampersul da pe dinafara dimineata. de cele mai multe ori il schim pana la piele, ca e ud tot. pe timp de noapte, nu pot sa-l schimb, ca nu ma lasa. si noi avem pampers nr 6, care cica e pana la 25 kg. 
carla, multa sanatate sabinei. prin ce trece ea...mai bine o tineti acasa, ca la gradi vin fel de fel de copii cu tot atatea probleme...of saracuta.
tie - o
si multa putere sa rerezisti!!
buluna, bine ai venit in stupul nostru!! 
philip spune:
carla, uf, imi pare tare rau, pe mine ma strange in spate cand aud de stat in spital in ro. insanatosire cat mai rapida...
philip spune:
andata, super setul, poza in care il poarta Sandra e f reusita
relusha, bravo pt masuratori si tin pumnii pt nastere
cris, si eu te iubesc ![]()
maria e scumpica foc si-mi aminteste de o poza de-a mea de cand eram bebe, in zapada :)
tre sa intrerup, pup restul de fete
ganesha spune:
buna fetelor,
va salut salutam si noi! noi suntem sanatosi, voinici si foarte vorbareti. Imi este dor de voi si va simt f mult lipsa, dar din pacate nu mai reusesc sa stau deloc la calculator.
pupici multi