Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)
Raspunsuri - Pagina 13
buluna spune:
Carla V - Imi pare tare rau pentru micuta. Sa se faca bine repede si unde pune doctorul mana sa puna DD mila. 
Cris 82, Serialbastre - multumesc. Am cumparat de la o firma o "crema cu arnica montana" si i-am dat oadata pe o buba si i sa luat pielea de a facut ditamai buboiul si nu i se mai vindeca. De aia am zis sa fiu sigura ca asta este. Oricum acum nu mai avem bube, decat pielicica aia rupta la buza si ma gandesc ca n-o sa-i dau in gura...
.
Coraly - sanatate multa micutului si pofta de mancare. 
Otiliap - felicitari pentru reusita cu olita. Eu m-am chinuit cu Andrei in mai multe reprize. Are olita de la 6 luni si mai face in ea de atunci. Dar numai daca se nimere sa fie pe olita ca uneori sta si o ora. Face, se uita, ar baga mana in ea (bine ca s-a jucat de vre-o 2 ori cu kk din olita de a spoit tot in jur), stie care este treaba cu olita ca o ia si singur si se screme acolo imbracat...dar de spus...cine stie cand...
Andata - ai dreptate. Trebuie sa-i spun la doctor sa zica "mersi". In legatura cu scutecul cred ca nu absoarbe asa bine o cantitate mai mare venita rapid. Eu mai tot timpul il gasesc dimineata ud pe hainute si il schimb noaptea, adica uda 2 pampersi pe noapte. Bine ca si bea apa noaptea ca se trezeste si baga sticluta cu apa in gura... din cauza asta am si renuntat la ceai ca pe ala-l termina imediat si vrea altul...
Relusa - nastere usoara si sedere placuta la spital.
Multi pupici pentru toata lumea.
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..la noi a nins toata noaptea si in continuare ninge 

haideti la o 
calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

carla offf,saracuta
multa sanatate si sa se faca bine repede
otilia iti recomand sa te duci la magazine cu componente de
IT,si nu la hipermarketuri pentru un stabilizator
philip mai fetelor,daca intra soata si citeste,cine stie unde il duce gandul
bine ca nu e interesat de ce scriem noi pe aciulica![]()
buluna da,aceea e crema
la buzita il lasi asa,o sa treca
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
strunfita spune:
Neatza!
Cris, mersi de cafea 
Andata, foarte, foarte fain setul de Craciun! Esti tare talentata 
Carla, cum e fata mare?
Buluna, eu am o crema (gel) Arnigel, stiu ca se da pe vanatati/hematoame, nu pe rani deschise. Din experienta mea, merge super pe vanatai proaspete, sa il dai chiar atunci cand se loveste.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Serialbastre spune:
Carla, suntem cu gandul alaturi de tine si de Sabina! 
Otilia, pampers nr 6
... noi abia suntem la 4! Si la noi se umple repede pampersul, dar rar s-a intamplat sa trebuiasca schimbata de haine. Folosim cam 4-5 pe zi, noaptea nu e nevoie de schimbat. Eu deja am emotii cu gandul la olita, am mai incercat noi in joaca, dar cand acus vine vremea ...
In alta ordine de idei, nu ne mutam pana-n Sarbatori. S-au schimbat planurile si la mobila de bucatarie, o sa luam plita si cuptor incorporabile, deci nu ne putem muta pana nu e gata mobila de bucatarie.
Inca am ceva emotii, au descoperit astia de la banca o greseala de redactare intr-un act de la Fond, proprietarul nu si-a primit banii si e super-nervos ... of, de-as scapa de stresul asta. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
strunfita spune:
Andreea S, imi pare rau ca aveti probleme, tin pumnii sa se rezolve repede
Ce pacat ca nu va mutati pana la sarbatori, dar va fi mare bucuria la anu' 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Relusha spune:
`neata pe la amiaza....
ma pun pe recuperat....
strunfita,
da, trece timpul foarte repede....
andata,
spor la treaba.... si la noi mai sunt dimineti cand ne trezim uzi, eu zic ca depinde de cat pisu face noaptea, noi nu ne schimbam noaptea pampersul....
alynta,
multumesc frumos, sa dea Dumnezeu....
cosminica,
multumesc frumos....
cris,
semnalizam noi cand e cazul de
....![]()
carla,
multa sanatate Sabinei si tie putere....
otilia,
multumim, asa zicem si noi ca sta bine cu masuratorile... bebe2 poate sa vina cand vrea el, noi il asteptam cu drag, multumesc....
philip,
multumim, spor la impachetat....
ganesha, 
buluna,
scuze,
bine ai venit in stup, adica bine ati venit....
multumesc frumos de urari.... acuma nu mai sunt asa de panicata ca la prima nastere...cunosc sistemul, medicii, spitalul.... sunt o vedeta pentru ei... prima europeanca care a nascut in spitalul lor, deci toti ma stiu....

cris,
la un ceai fructat ma bag....

serialbastre,
tinem pumnii sa se rezolve cat mai repede si bine "problema"....
gata, sunt la zi cu cititul....
va pup si sa aveti o zi buna....
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009) +
bebe2 e pe drum
37 sapt

alynta27 spune:
Salutare! Aseara a trecut pe la noi nasul lui Matei, dupa ce 7 luni nu a dat nici un semn de viata! Matei a fost tare fericit!
Eu mi-am "aranjat" masina de spalat! Nu mai vrea sa centrifugheze! Am pus cam multe rufe...
Cris nu prea fac mare lucru..
Carla multa sanatate! daca asa trebuie atunci renuntati pentru un an la gradi! draga de ea..
Philip multumesc
Cosminica
Ganesha ma bucur ca ai scris!
Maria ma urlaceste! deh..e jos si o arde!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
miruta spune:
Salutare!
Pup toate albinutele frumoase pe care le-am vazut prin poze.
Urez de pe acum LAUREI drum bun si distractie placuta in Canada,ANDREEI spor la impachetat si drum bun spre taramul de vis(ce mi-ar placea si mie ),lui SERIALBASTRE ii spun sa stapaneasca sanatosi nou casuta si sa scape de stres repede cu acte,mutat ,mobila etc si sa ne puna si noua poze cu produsul final.
Bun venit,BULUNA si albinuta scumpa!
ANDATA...setul e de vis,Sandra e tare frumoasa.
CARLA...sanatate multa Sabinei si tie putere.
RELUSHA...nastere usoara.
CRIS...gata bradul?ati luat saniuta de va bucurati ca ninge?
OTILIA...super masuratorile lui Matei.nr 6?uauuuu....eu chiar ma gandeam cand o sa inceapa si ei sa nu mai faca asa des pipi noaptea.
IOANA...ce scumpa trebuie sa fie Rebe cu cortul.
DANA...eu astept poxe ,mi-e dor sa va vad,vreau sa vad burtica.E tare frumos numele la care v-ati gandit.Stai cuminte si tine baiatul la caldurica.ANA ce mai face?
ALYNTA...ce domnisoara frumoasa.sunteti o familie tare frumoasa.bafta cu indemnizatia.
nu mai stiu ce mai vroim sa zic...va pup pe toate,toate si pe toti .
Despre noi...Anto e bine,un copil normal desi noua ni se pare ca orice lucru pe care il face e ca "descoperitul Americii ",nu am mai avut episoade de raceala ,doar nasul un pic dar a trecut de la sine ,ii dau zilnic echinacee cu propolis ,nu avem masele sau canini inca,doar incisivii toti,10,8 kg.
aseara am impodobit bradul si toata casa acum e plina de globulete ,face ce face si mai "fura " cate unul.
eu sunt intr-o pasa proasta,proasta de tot de foarte mult timp,tot asteptam sa treaca dar nu mai sunt sanse .Am asa un dor de duca....
Am fugit,sper sa mai am timp sa intru sa va spun 2 vorbe ca de citit va citesc mereu.
otiliap spune:
buna fetele!!
ganesha, te mai asteptam. ce face amir??
buluna, multumim. dar sa nu crezi ca face numai la olita. acolo face doar cand vrea el. ieri a facut la olita doar de 3 ori pipi, azi - deloc. ce-i drept azi a stat cu mama mea caci eu am fost plecata si ea nu il poate tine in friu. e fff obraznic ![]()

cris, saru-mana de cafea si de informatia despre stabilizator. sa stii ca si la noi a nins putin, dar e totul acoperit cu zapada. e super. matei ar sta numai afara, cu manutele in zapada. ii place la nebunie. 
andreea- serialbastre, pe timpul zilei suntem la pampers nr 5 de vreo 2 saptamani. nr 6 il folosim doar noaptea, si tot il gasesc murat pana in gat dimineata. ![]()
si chiar daca mai face la olita, tot cu pampers e pe timul zilei, caci noi stam la casa, avem gresie pe jos, iar matei se joaca numai covor. si asa, cu pampers is si eu mai linistita ca nu raceste, ca nu face vreo infectie urinara. pana la primavara, tot cu pampers vom sta.
multa bafta cu apartamentul, sa iasa asa cum vreti voi!!! 
otiliap spune:
relusha, 
alynta, greu e fara masina de spalat. poate totusi nu e mare lucru si se repara imediat. la mine inca functioneaza, dar nu stiu pt cat timp. eu am masina in bucatarie, incorporata in mobila, iar matei al meu e mare amator de butoane. aseara apasa butoanele cu toata puterea, ba chiar a inceput sa dea si cu pumnul, asa incat la un moment dat ii spun - dar de ce nu dai si cu capul in butoanele alea, poate le aranjezi mai repede??? la care el se opreste pe moment, sta si gandeste cateva secunde, dupa care incepe sa dea cu capul in masina. la inceput, mai incetisor, sa nu cumva sa se loveasca, apoi, vazand ca nu-l doare, a incept mai tare. 
![]()