Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

miruta, dar ce s-a intamplat de esti intr-o pasa asa proasta?? nu trebuie sa fii, mai ales acum in prag de sarbatori!!

fetele, eu am o mare problema cu matei de vreo saptamana- scuipa si musca la greu. daca ceva nu=i convine, imediat sare si musca (mai ales pe arina, care incepe sa tipe, iar el se distraza copios si o musca tot mai tare ). si cand ti-i lumea mai draga, scuipa. fara motiv. nu stiu unde a invatat, ca la noi nimeni nu practica sportul asta. mai nou, imi scoate oalele din dulap, pune acolo ceva apa, lapte din sticlutele lui = cica face papa = dupa care mai si scuipa de cateva ori. oare ce ar trebui sa fac?? daca-i atrag atentia ca nu e bine, ca nu e frumos, mai tare face. e atat de incapatanat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Va pup si eu, am culcat galusca mica (fara pampers, vedem ce gasesc la trezire. A facut pipi inainte de culcare.

Celor care au probleme cu scutecele, ati incercat chiloteii Up &go de la Libero? Noi nu am avut pana acum probleme cu ele, au tinut tot ce a produs Sara.

Serialbastre, imi pare rau ca nu va mutati pana la sarbatori, va tin pumnii sa se rezolve problemele cu banca.

MIRUTA, ce determina starea proasta? Sau ce te-ar putea ajuta sa treci de ea? Pupam si trimitem un munte cu , ca sa treaca depresia.

ANDATA, Eeste foarte frumu setul

OTILIA, de scuipat nu stiu ce sa spun, insa de muscat ar trebui sa bva ocupati si sa-i aratati ca nu este un comportament frumos. Si asta cred ca se poate face numai explicandu-i de fiecare data, ferm si serios, ca actiunea pe care el o face provoaca durere, etc etc. Pana la urma se prinde el care-i faza. Ideea este sa existe aceeasi reactie de fiecare data.

RELUSHA, cum privesc chinezii familiile cu mai mult de 1 copil?

CARLA, cum evolueaza Sabina?

Bebelusul nostru este intors deja cu capul pe directie, stau cu emotii in privinta cicatricei, deocamdata este totul in regula. A ajuns pe la 1 kg si luni mergem la eco morfologica, medicului i-a iesit la ecografia normal o intarziere de crestere si vrea sa o verifice. Eu am reusit sa pun pe mine 10 kilograme, sunt ca un elefant mancacios.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

salutare dragelor...

Mai intru sie u printre picaturi, ca nu mai reusesc cu nazdravanul meu

Otilia ma bucur sa te citesc iar, imi era dor de tn . Ceea ce ai scris tu de Matei, parca l-ai fi descris pe fii-miu . Sunt identici aproape la tot

Si noi facem la olita de 2 zile kk. A inceput sa spuna ca face si inainte sa se produca evenimentul si ma grabesc sa-l pun si face. Pipi nu a facut niciodata, nici la wc, nici la olita. Acum vad ca prefera cat de cat olita si nu mai vrea pe reductor

Aseara a venit tati cu cadoul de la mosul de la serviciu (o masinuta mare, dar fara pedale). E ff atras de ea (ca e ceva nou, apoi uita ). A ramas o clipa nesupravegheat si am auzit urlete. Cand am ajuns la el era rasturnat, masina peste el si el plin de sange . Am crezut ca-i curge din nas, dar cand l-am sters am vazut ca era gura plina de sange. I-au intrat dintisorii de jos in buza de sus. cand l-am intrebat unde il doare, mi-a dat sa-i pup gurita (asa face cand se loveste-vine sa-l pup) Acum o are umflata si vanata . Cand s-a trezit dimineata l-am intrebat unde s-a lovit si mi-a aratat buza si mi-a zis AU BU (ca l-a lovit masina )

Am fost la tara si i-a placut ff mult. Bn ca a fost vremea mai buna , ca am stat mult afara pe la aminale si pasari. Dimineta cand s-a trezit a auzit un cocos cantand si zice MAMA CUCUII

Am recuperat tot, adr sa vad ce-mi mai amintesc

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

andata super talent si ce model frumos ai tu acolo... Nu am cum sa nu-l tund, cu toate ca ma uit la parul lui si nu stiu de-i v-a mai creste asa. Dar nu am cum sa-l las asa la infinit, doar ca ne plac carliontii lui. Si am sa-l tund chiar EU

clody si eu am reteta asta de mult timp si o fac ori de cate ori am lipas de inspiratie si de timp. E ff rapida si buna. Eu pun dulceata de cirese sau visine si mi se pare ca iese mai buna, ac raman fructele intregi prin ea.

Serialbastre si sa treceti cu bn de aceste probl, iar noul an sa va gaseasca in casuta voastra .

relusha bn ai revenit. Ce putin mai ai...Felicitari pt dimensiuni Ce spune Deian de bb? Ce nume ati ales? Nastere usoar si te mai asteptam pe aici

miruta sa treaca starea proasta in care esti acum si va intampini cu mult drag si cu sufletul deschis sarbatorile ce vin.

cosminica asteptam pozele

carla off prin cate a mai trecut mititica. sa treaca si sa fie bn. Incearca si tu sa te mai odihnesti putin, nu are cine sa vina sa-ti stea cu fetele cateva ore sa poti sa te linistesti si tu?

ganesha te mai asteptam cu noutati despre voi. Ce mai face Amir

trimit si revin

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

beca, asa am si inceput sa facem. ii arat locul unde a muscat, ii spun ca a facut buba arinei, ca ea e suparata si plange. matei sta, asculta, proceseaza si apoi se duce la arina si o pupa si o imbratiseaza. dar, dupa cateva minute o ia de la capat.
bebe mic ce s-a intors deja si-i spunem sa stea cuminte pana la fninal. bafta multa pe luni la eco!! neaparat sa ne spui rezultatul.

sori, daca si al tau face la fel, chiar ca sunt cam la fel. sa stii ca si seamana putin fizic. nu e matei la fel de carliontat ca razvan, dar macar are parul putin zbarlit .
si al tau scuipa??
nazdrvanul, sa treaca repede buba!!

eu am fost azi la pneumoftiziologie, am avut de facut ceva analize. la spirometrie mi=a iesit un sindrom obstructiv distal (asa era scris), iar la varsta pulmonara era 57 ani va inchipuiti?? si eu am doar 34... si nu am pus tigara in gura in viata mea...si nu am racit decat de cateva ori toata viata...stie cineva ce inseamna asta???
maine merg la alergolog, pentru o consultatie, caci, asa cum v-am spus, sunt suspecta de astm alergic.
asta e....viata merge inainte.

Mergi la inceput

sori, te rog din suflet nu tunde baiatul!!!!!

Mergi la inceput

BebeBeca samburelul si sa stea la caldurica pana la final, sa creasca mare si sanatos. Sara ca s-a facut fetita mare. Macar tu ai un motiv pt kg acumulate (ai un bb in burtica si e normal), dar eu, care sunt la fel de elefant...

Otilia si al meu mai scuipa dar rar, in schimb nu musca (a avut probl asta pe la i an , dar s-a lasat singur). Sora mea s-a confruntat cu fetia cea mare in momentul in acre a aparut cea mica in familie. ea spunea ca o iubeste si o pupa, iar dupa pupic imediat venea muscatura. Si nu-ti spun ca o musca pe biata mititica pana ii ramaneau dintii infipti in carnea frageda , iar mititica plangea pana se invinetea . Era sora-mea inebunita, nu stia ce sa-i mai faca. I-a explinat, a pedepsit-o, i-a aratat cat de dureros e (muscand-o ea - dar nu l-a fel de tare). Nu a functionat nimik. A stat mereu cu ochii pe ea si nu-i mai atragea atentia, iar cand vroia s-o pupe, era imediat defata si imediat o inlatura. S-a lasat de obicei, dar tot o mai musca cateodata, nu la fel de tare.
Al meu a inceput sa se catere singur in pat la ai mei si in canapea si mi-e tare frica, ca intr-o clipa de neatentie poate veni pe spate . Din patut vad ca inca nu-i trece prin minte sa ridice cracul si sa sara, cu toate ca e ff simplu si ar sari direct la noi in pat. La bucatarie am devenit politai , cum il aud la usa imediat ies din bucatarie sa-i distrag atentia cu altceva, ca sa nu mai scoata din sertate, dulapuri si cos de gunoi.
Daca din greseala am uitat usile descuite la bai, in clipa urmatoare a ridicat capacul si isi ia apa sa se spele pe maini si pe fata
Nici nu stiu ce sa va povestesc mai intai. Suntem de rasu-plansu. 3 oameni maturi zilnic nu-i putem face fata . Iar eu in loc sa slabesc, ma ingras ca o scroafa , cred ca e pe stres (zic si eu sa ma scot )

Mergi la inceput

Alynta ti-am admirat frumoasa familie. Sunteti niste dulci cu totii. Am vazut o printesa tare frumoasa si 2 cavaleri la sanius. la toti.

Cris Mirunelul sa treaca toate durerile de dintisori. Ce mai faceti voi? Apropo de ce ziceau si andata si philip, sa stii ca si eu te iubesc si imi place tare mult sa te citesc

Otilia crede-ma ca nici mie nu mie usor sa-l vad cu un deget de par pe cap, dar e necerar

Am vazut ca se discuta iar de pampers. Si noi schimbam la greu si asta pt ca bea ff multa apa. Daca nu ma trezesc pe la 2-3 noaptea sa-l schimb, dimineata e uda si salteaua nu numai el si folosim zi si noapte nr.6 . Am renuntat de mai bn de-o luna la nr.5 ca nu mai facea fata de nici un fel.
Fug ca s-a trezit...nu stiu cand ma mai intalnesc cu asa timp liber si atata liniste

intregului stup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!

ganesha

sorilea eu sunt de acord cu tine sa tunzi baiatul, dar va fi greu la inceput. si mie dupa ce-am tuns-o pe Eliza imi-a parut rau, dar noroc ca, creste la loc.

bebe beca pt bb.

carla e mai bine azi?

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

... am reusit sa pun poze...

http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/page2/

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput