Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)
Raspunsuri - Pagina 11
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otiliap carla, am vazut ca intrebai de schema pt dermatita atopita. promit ca miine o scriu, o am notata, doar sa ma uit. 1mami de matei george si arina georgiana |
Multumesc, am gasit-o intre timp.
Relusha spune:

ne mai tineti minte...?
am citit, dar mai greu cu scrisul....
in primul rand multa sanatate tuturor albinutelor, fratiorilor/surioarelor de albinute,. precum si parintilor....
am fost si noi la controlul de 18 luni si ne putem lauda cu 85,5 cm si 12 kg....![]()
burtica e cat de cat ok, ne pregatim de venirea lui bebe2....
va
si sa aveti o saptamana buna 
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009) +
bebe2 e pe drum
37 sapt

cris_82 spune:
netaaaa..poftiti la 
calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

serialbastre nici eu nu-mi pot tine mainile deoparte de la bazar
,dar astia marii pe aicea inca fufera de cadiu,si cu precadere sora-mea
sper sa se maturizeze si ea cat de curand![]()
coraly lasa tu,ca o sa recuperati voi,important e ca acum e sanatos si ati scapat de medicatie
super tare cadoul
otila iti recomand un stabilizator de tensiune,sau UPS,in bagi in priza inainte de router si pc,si cand mai vin suturi de curent,nu mai ai probleme
foarte tare,bravo ca ati reusit totusi sa-l familiarizati cu olita.La nunta a fost super,nici eu nu ma astepotam sa fie asa bine,iar miruna s-a distrat cel mai tare![]()
alynta sanatate la pitici sa scapati de muciuleti si tuse
tu cum te simti?
ioana deci clar,daca scap de cadorisiri la adult,nu mai fac gaura in buget asa de mare
ia sa le propun sa se apuce de copii si gata![]()
relusha pai tu ai facut bagajul?nu-mi vine sa cred ca ai mai cateva zile si nasti

brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 relusha pai tu ai facut bagajul?nu-mi vine sa cred ca ai mai cateva zile si nasti ![]() ![]() brotacul tero-sectorist ![]() MIRUNICA TERORICAA VENIT IARNA ![]() ![]() BAZAR |
bagajul meu e gata
mai cateva hainute pentru bebe si pot sa plec linistita....Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009) +
bebe2 e pe drum

strunfita spune:
Neatza!
Am recuperat acuma dimineata tot, da' sant zabauca de cap, n-am retinut prea multe :)
Relusha, mai un pic si vine bebe
Ce repede-a trecut timpul!
Andreea P, Andreea S, spor la impachetat!
Legat de cadouri, la copiii mei am zis la un moment dat ce le-am luat, nu mai reiau. Nepoatei mele de 3 ani si jumatate i-am luat un laptop de copii, finutului de 3 ani o pijama, un costumas cu camasa, pantaloni, bluzita, un set de excavatoare si alte cele prin el.
Bunicilor le-am comandat calendare personalizate cu pozele copiilor. Pe langa probabil vor mai primi cate un cozonac (panettone sau cum il cheama). Finilor care nu au copii le voi lua ceva decoratiuni de Craciun (altceva nu-mi trece prin cap :)
Coraly, ma bucur ca e Dominic mai bine 
Ioana, felicitari pentru maselute
Uite ca ajunge Sara din urma albinutele!
Alynta, am vazut pozele, Maria e o adevarata domnisoara 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
andata spune:
Drage dragi, neata.
Iau si eu o cafea de la cris (saru'mana)...
Am chiulit motivat (*zic eu), ca am lucrat printre picaturi (noaptea, cand dormea terorista) la un set pentru un concurs, un set inspirat de craciun...
Il vedeti aici.
Daca aveti timp, poate imi spuneti si cum vi se pare
Incerc si eu sa mai recuperez ![]()

tuturor
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
alynta27 spune:
Salutare! O
cine bea cu mine?! Eu o beau calda ca d-ra mea s-a kk-cit prin toatee hainutele!
Beca multumesc! Eu ma gandeam la tine si la bebelusul ce urmeaza sa vina! Va fi minunea familiei ca si la noi! Abia astept sa impartasim bucuria venirii! Matei are mai multi dinti si masele! Ultimii au iesit pur si simplu fara sa stiu cand!
Strunfita multumesc! Creste ca din apa!
Cris multumesc! Eu seara cad rupta! ieri noapte am luat mogalda langa mine! Se motocea pe la 12 noaptea! A adormit pe mana mea, la san! M-am trezit dimineata cu ea pe mana mea, transpirata si cu sanul afara!
Dormii ca lemnul! Sotul meu are mare chefuri de muntat muntii de la 20 incolo! Eu ii zic ca sa faca daca poate ca eu nu mai functionez in ritmurile astea!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Relusha ce putin mai este pana vei naste! Nastere usoara si un bebe sanatos!
Andata bijuteriile sunt superbe! Ai mare talent si bun gust!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
andata spune:
Buluna, bun venit. Frumoasa si memorabila intamplarea de la nastere
. Si baiatul si doctorul vor fi norocosi in viata 
Andreea p, Maria, 
, multumesc ca ati intrebat si de mine si soata mea.
alynta, ce intamplare urata la gradinita! Stau si ma minunez cum de nu le e rusine sa ceara de la obraz! In ce lume ciudata traim si ne crestem copiii!
Sori, nu tunde baiatul! Eu am avut un soc atunci cand pustiul meu a fost tuns prima data. L-a luat sotul cu carlionti si mi l-a adus tunsulici. Offff, cateva zile s-a tinut departe de mine ![]()
Dici, mult ai tras cu baietii. Pup si pe tine si pe baieti.... Si 1 ora jumate la oftalmo? Imens cand esti cu copiii
oana, felicitari pt rezultate. Moamaaaaaaa ce imi plac vestile bune! Frumos gestul lui Tudor cu felicitarea si frumoasa si reactia invatatoarei
cris, imi place la nebunie stilul tau de scris, atentia pt fiecare, nota de optimism si veselie. Ti-as spune ca te iubesc, dar mi-e sa nu te gandesti la altceva ![]()
dici, fain la voi la gradinita!
Carla, 7.30 e tarziu
. A mea la 6.45 e in picioare, inaintea tuturor. SI e frumos ca dimineata ii fac biberonul si ea vine urland dupa mine la bucatarie, asa ca le da desteptarea tuturor!
Carmina, sanatate Andreei, probabil i-a trecut deja. Scump foc carliontatul mic
Anaela, pup micutul Darius sa fie bine. Cumplit sa il coasa treaz fiind. Pe Sandra au anesteziat-o total cand au operat-o la mana, ca sa nu se miste! Abias astept sa ne spui ce fetita ai (eu deja ma gandesc la fetita, ca daca Dana va avea baietel...). Pupici pe burtica (faina noua semnatura)
Dici, scump foc Matei. Abia astept sa vad si eu ce perle scoate mezina...
oana, multam pt reteta de biscuiti. Sper ca intre timp sotul sa isi fi gasit job si sa fi reparat masina. Hai, capul sus, ca se rezolva toate...
Dana, bine ca s-a rezolvat cu tratament la Bubu. Ce face burticul?
Raluca, felicitari pt renovarea bucatariei.
Gata, a inceput sa urle mandra si nu am reusit sa termin capitolul trecut! Ma mir insa ca a stat cumintica pana acum!
Imi sta pe pitici o intrebare... Voi ati constatat vreo modificare la pampers? Eu sunt cam bulversata ca in ultimele saptamani parca pampersii nu mai retin atata umezeala ca inainte. E fii-mea mai mereu uda pana sus cand o schimb, desi cand strang pampersul in mana plin mi se pare mai mic decat era inainte... Poate am luat-o eu razna insa
Si schimb vreo 4-5 pe zi...
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
alynta27 spune:
Andata face ea mai mult pisu! Al meu ii umple pana la refuz, deseori d-au pe afara! Sunt la vartsa la care scutecele nu-si mai au rostul, dar cum ei sunt comozei...![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!