Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)
Raspunsuri - Pagina 10
otiliap spune:
buna fetele!! ce dor mi-a fost de voi....
nu am mai intrat in ultimele aproximativ 3 saptamani din mai multe motive - mai intai, de la niste socuri de curent s-a ars placa de baza de la calculator. am schimbat-o, a mers calculatorul, dar nu am avut net vreo 2 zile. vazand ca nu mai dau astia drumul la net (am crezut ca cei de la firma fac ceva modificari), am sunat si mi-au spus ca la ei e totul ok, ca nu au probleme si ca netul functioneaza. intr-un final ne-am dat seama ca routerul s-a ars si el de la aceleasi socuri. 
acum am reusit sa reparam tot si iata-ma iar cu voi.
inainte de a ma baga la recuperat, sa va mai spunem despre noi ceva noutati. am fost cu matei la control si are 12 kg (la ultimul control, in august, avea 10,300 kg. eu zic ca a luat fff bine in greutate). toata ziua ii turuie gurita, cele mai multe pe limba lui, danseaza de rupe pe rimt de colind
, are tot 2 canini, asa ca ii asteptam si pe ceilalti. de vreo 2 zile se cere singur la olita. la inceput i-am adus olita la bucatarie, unde stam mai mult, sa fie la vedere, si de cate ori spunea caca, il puneam. binenteles ca in primele 2= 3 zile nu l=am prins deloc, dar, daca facea caca in pampers, ii dadeam pampaersul jos si fara sa vada el ii puneam caca in oala, dupa care il laudam pe matei. ![]()
sa fi vazut ce fericire era pe capul lui!!
acum am inceput sa mai facem si pipi la oala, asa ca sper ca suntem pe drumul cel bun. oricum, tot pampersul e la putere.
va pup si ma pun sa citesc. 
otiliap spune:
am terminat capitolul 94 ![]()
raspund asa in mare.
cris, cum a fost la nunta?? ce face mirunelu?? 
philip, am vazut ca va mutati in azore...suna tentant...si cand ma gandesc ca nu de mult despachetai bagajele... sa fie intr-un ceas cu noroc. 
maria, felicitari pt cm si kg lui darius!!!
frumuselul.
alynta, imi pare asa rau sa citesc despre problemele soacrei tale... multa putere sa treaca peste toate! si sa creada in minuni, ca se mai intampla. 
ma apuc de capitolul 95. 
alynta27 spune:
Salutare! Declar ca mi-a fost dor sa va citesc!
Baietii mei tusesc sporadic, muci tot au, dar nu ma mai sperii! Fata si ea e cu muci, o usoara tuse! Ii tratez cum ma duce capul, ca daca merg prea des la medic ne bombardeaza cu antibiotice! Partea buna e ca sunt inspre bine! Maria si-a tras niste mofturi de ma da peste cap! Vrea in brate mereu si in sus neaparat! Daca se supara plange pana i se inrosesc ochii cu tot cu orbite! Ajunge usor la urlet! David face progrese: ii plac educatoarele, invata colinde, poezia de Mos! Matei are multa treaba prin casa. Nu suporta sa vada jucariile adunate si le imprastie peste tot! Mananca doar ce apuca el si cand are chef! Eu am facut cerere la munca sa intru in cresterea copilului pt Maria! Cu siguranta pt sefii mei e peste limita suportabilitatii faptul ca voi intra in al-3-a CIC, dar uite ca legea e in favoarea mea!
Carla vad ca si voi sunteti "aprovizionati" de la gradi cu fel de fel de "specialitati!
La David juma de grupa a avut streptococ hemolitic(sper sa fi scris corect-e ala ce da scarlatina)! Din fericire ne-a ocolit!
Philip bravo pt kg! Vreau si eu,dar stiu ca fara efort nu se poate!![]()
Otilia multumesc! Ce progrese frumoase la voi! Bravo!
Noi fugim de oala de numai..(Matei) Soacra a facut prima sedinta de chimio. Dupa ia fost rau cateva zile! A stat la mine o saptamana si un pic si mi-a cam pus nervii pe bigudiuri! Urla la David de ziceai ca nu stiu ce a facut..(si altele
)
Buluna multumesc de pont! Intre timp treburile cu legea s-au asezat si de oricare lege voi beneficia tot cu aceiasi bani voi sta acasa 2 ani!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Legat de cadouri de Craciun! Avem serbare la gradi si acolo vine Mosu cu cadouri la fel pt copii. Va primi si Matei. Apoi avem serbarile de Mos la serviciile noastre, unde sper sa putem ajunge! Acolo primesc dulciuri si poate jucarii la sot! Acasa le-am comandat pijamale Thomas(mari fani) si sosetele baietilor iar Mariei un pantalonas cu Micky! Cam asta va fi!
LauraO fain microfonul!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
clodyac spune:
fetele va pun o reteta rapida de negresa sper sa va placa:
Ingrediente:
- 1 cana de lapte sau apa la alegere
- 2 cani de faina
- 1 cana de zahar
- 3/4 cana de ulei
- 3 linguri de gem (eu am pus de mere)
- 3 linguri de cacao
- 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
Preparare:
Se amesteca gemul cu lingurita de bicarbonat, se freaca si se va stinge astfel bicarbonatul . Dupa ce s-a stins se adauga uleiul, zaharul , cana de apa sau lapte si la urma faina si cacao.
Se coace la foc mic .Este foarte buna mie imi place.
Pupicei
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alynta27 spune:
Poze noi
Clody am facut de multe ori reteta dar fara bicarbonat! Mai bag nuca coapta si sfaramata ,arome si iese mai buna cu apa minerala sau suc acidulat in loc de apa-apa!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
otiliap spune:
carla, am vazut ca intrebai de schema pt dermatita atopita. promit ca miine o scriu, o am notata, doar sa ma uit.
1
Bebe Beca spune:
Pup fetele, OTILIA, bine ai revenit!
CLODY, multumim pentru reteta!
ALYNTA, am savurat pozele!
CORALY, sanatate multa, bine ca isi revine!
SERIALBASTRE, cum stati cu impachetatul?
CRIS, noi adultilor nu mai luam cadouri. A fost o vreme in care ne cadoriseam cu totii, prieteni si familie, am renuntat intre timp. Luam cadouri doar copiilor din dotare, iar anul acesta am luat si finutzilor din dotare. Sara o sa primeasca niste jucarii de lemn (doar o parte din ce ii pregatisem, ca cealalta parte a descoperit-o rebeca), rebeca are un dinozar cu telecomanda, un joc si un aparat foto. Am scapat de cumparaturi, a mai ramas impachetatul.
Sarei i-au rasarit doua masele si pediatrul spune ca o sa-i mai apara, are gingia toata umflata. Astfel, avem 4 dintisori sus, 2 incisivi jos si 2 molari jos, 8 dintisori si la noi in ograda!!!!
CARLA, cum mai sunt fetele?
DICI, e simpatic foc catelul? Cum se inteleg copiii cu el?
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
28+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
ANA MICU, voi ce mai faceti?????????
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),