Club chic (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

..stiu ca am RH-ul negativ dar nici chiar asa ) ..

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

si eu am acelasi RH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabika27

Sali doar stii ca acum 2 zile mi-am facut cont pe fragrencex si ceream info despre paypal. Eu inca fac comenzi la Babanu. Il pot suna si anulez. asta era varianta..Zi-mi o parere, te rog

despre ce?

daca te referi la comparatia dintre hypnotic elixir si clasic , nu pot sa zic nimic, ca nu stiu elixirul.

Ange ou demon e un parfum fain, durerea e doar ca mereu si mereu apar altele si altele...daca poti anula e bine( eu nu l stiam pe babanu asa de treaba) , daca nu, il schimbi sau il vinzi aici, cine stie?

am vazut si eu ca nu au elixir pe fragrancex, in schimb au pret f bun la edt la 30 ml. e de departe cel mai bun pret la 30 ml pt hypnotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabika27 spune:

Mersi mult fetelor. O sa vad maine ce fac. Pupici si seara frumoasa!
Ps: Sali dupa ce am facut contul paypal, trebuie sa mg la banca ptr extras? pentru un cod ceva? am citit ceva si nu am inteles exact ce si cum. Ti-as fi recunoscatoare daca m-ai lamuri. Pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

si eu am acelasi RH

asta inseamna ca o sa-mi placa tom ford TV?

Mergi la inceput

Citat:

Ps: Sali dupa ce am facut contul paypal, trebuie sa mg la banca ptr extras? pentru un cod ceva? am citit ceva si nu am inteles exact ce si cum. Ti-as fi recunoscatoare daca m-ai lamuri. Pup

da, mergi la banca ( sau vezi on line) si in extras gasesti un cod-4 cifre parca, un fel de pin- trimis chiar de paypal . il introduci unde ti-au spus cei de la paypal si asta e tot.
cei de la paypal nu ti-au zis la fel ? ar fi trebuit sa primesti acest mesaj de la ei, eu asa am aflat ca tr sa merg la banca sa iau codul.

Mergi la inceput

Sali mi-au trimis ceva de genul:::
Welcome to PayPal!

Hello _Gabriela,

Send and receive payments instantly with your new PayPal account. Learn more about how your account works by clicking on a topic below, or log in to your PayPal account to get started now!

CONTENTS:

Sending Payments
Verify Your PayPal Account
Managing Your Account
Bla...bla...deci nimic despre codul ala...aia am citit pe net si nu stiam exact ce si cum. Ms mult oricum!

Citat:

Citat:

da, mergi la banca ( sau vezi on line) si in extras gasesti un cod-4 cifre parca, un fel de pin- trimis chiar de paypal . il introduci unde ti-au spus cei de la paypal si asta e tot.
cei de la paypal nu ti-au zis la fel ? ar fi trebuit sa primesti acest mesaj de la ei, eu asa am aflat ca tr sa merg la banca sa iau codul.

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor! Multam mult ptr rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Oof, uitati la Sali cum ma tenteaza cu reviewuri oragasmice la Elixir Bad, bad, girl

Dar nu, pana pe 1 ianuarie nu ma mai ating de nimic in afara de White Patchouli (zise rall care tocmai si-a comandat asta: Poison, Iceberg, Organza si Un air de Samsara)

azi butonam si eu sa gasesc 100 miniparfumuri ca si rall, toate bune, ieftine, nemaiauzitevazutecunoscute, vintage, daca se poate...si nu am gasit.

Air de Samsara e printre preferatele lui manumanu. sunt curioasa cum e, asteptam descrieri amanuntite

gabita, anuleaza urgent ange sau demon, ce o fi.
eu am avut ambele hypnotice, ce sa zic, elixirul e un hypnotic clasic dar e mai tare, e si EDP si mai are ceva...seamana mult cu cel clasic. elixirul merge de minune pe vremea aceasta, cel clasic eu il purtam si vara, imi dadea asa o senzatie de bine, of, nu stiu cum sa explic...

rose, tu purtai hypnoticul cu mai bine de 10 ani in urma, eu nici nu stiam de el

daca ai paypal si cont pe ebay il gasesti aici , singurul vanzator care il are, dar vad ca nu livreaza in Ro. Eu l-am luat tot de pe ebay, dar din Anglia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

si eu am acelasi RH

asta inseamna ca o sa-mi placa tom ford TV?

Si eu am RH negativ ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Elixir Club buna dimineata!

RALL, ai comandat Iceberg Twice cumva? E mini sau sticloanca? Eu am avut un mini parfumel Twice si mirosea supeeer, pe vreme aia in Timisoara nu exista decat un Ina Center si atat, unde aduceau numai marcile comerciale. Twice l-am primit cadou intr-o revista italiana, Grazia cred, era vremea aceea glorioasa cand se vindeau reviste de moda cu sticlute de parfum in ele.

Hypnotic Poison l-am primit de majorat de la tata, il luase din Douglas cand a fost in vizita la matusa mea din Frankfurt. Mi se parea la vremea aceea cel mai greu si mai bun parfum posibil. Si azi imi place, dar nu mai pot spune ca e atat de intens, e un edt mai persistent intr-adevar decat altele din categoria asta, dar nu tine nicidecum 3-4 ore....tine mai bine pe haine decat pe piele.

Ianka, s-ar putea sa-ti recomand ceva fain, dar trebuie sa-mi ajunga intai parfumul ca sa fiu 100% sigura. E Fracas, cel mult laudat, un blind-buy in cazul meu. Sau Visa, tot de la Piguet, care cica e un soi de Angel mai slefuit, mai revizuit, o incercare de "hai sa cream un Angel mai bun".

Mergi la inceput