Club chic (40)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabika27 spune:
Fetelor buna seara! Va pupik! Stiti ce am facut? Am mers si am mirosit hypnotic poison elixir......MINUNATTT!! M-am indragostit! Ce nu am facut? Nu am mirosit si Hypnotic poison simplu. In schimb am mirosit Ange ou demon pe care mi l-am comandat acum o sapatama si nu prea mai imi place...nu stiu ce sa fac...cred k sun sa anulez comanda si sa-mi iau un hypnotic ca m-a fermecat. Va rog sa-mi spuneti si mie care e diferenta dintre elixir si HP simplu, ca elixirul nu l-am gasit pe fragrencex si parca mi-as lua HP simplu dar nu l-am mirosit si ma oftic de mor.
Sali am mirosit Kenzo amour Le parfum si ce sa-ti zic...pastreaza mult din original, dar parca tot acela imi place mai mult...off..
Astept parerile voastre va rog. Pupicei si o seara frumoasa!
rall spune:
Oof, uitati la Sali cum ma tenteaza cu reviewuri oragasmice la Elixir Bad, bad, girl
Dar nu, pana pe 1 ianuarie nu ma mai ating de nimic in afara de White Patchouli (zise rall care tocmai si-a comandat asta: Poison, Iceberg, Organza si Un air de Samsara)
sali spune:
gabika 27, dr unde ai facut tu comanda, ca sa poti suna sa anulezi?
ti-au dat aia de la fragrancex telefonul lor?
elixir hypnotic unde ai gasit? vreau sa l incerc neaparat si daca imi place mai mult, il schimb cumva cu hypnoticul edt.
ange ou demon mi l-am luat si eu , s-a intamplat in vara si de incantata ce eram m-am dat cu el pt prima data( si aproape si ultima) intr-o noapte de iulie.
nu l-am pastrat, mi s-a parut greu de purtat chiar si mie, desi ma dau in vant dupa parfumuri tari.
nu stiu acum iarna cum mi s-ar parea dar atunci in iulie a fost un gest nebunesc.
Gabika27 spune:
Rall mersi mult pt raspuns. Am mirosit Ange ou demon anul trecut si retinusem ca mi-a placut f mult si cautam un parfum de iarna. Am zis k asta e, dar azi am fost dezamagita...nu mai seamana cu ce tineam eu minte Eu inca fac comenzi la babanu, deci l-as putea suna si sa anulez. De abia acum citindu-va pe voi mi-am facut cont fragrencex si un cont paypal. O sa incerc sa fac singura si sper sa-mi si iasa.
Gabika27 spune:
Sali doar stii ca acum 2 zile mi-am facut cont pe fragrencex si ceream info despre paypal. Eu inca fac comenzi la Babanu. Il pot suna si anulez. asta era varianta..Zi-mi o parere, te rog
Gabika27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali gabika 27, dr unde ai facut tu comanda, ca sa poti suna sa anulezi? ti-au dat aia de la fragrancex telefonul lor? elixir hypnotic unde ai gasit? vreau sa l incerc neaparat si daca imi place mai mult, il schimb cumva cu hypnoticul edt. ange ou demon mi l-am luat si eu , s-a intamplat in vara si de incantata ce eram m-am dat cu el pt prima data( si aproape si ultima) intr-o noapte de iulie. nu l-am pastrat, mi s-a parut greu de purtat chiar si mie, desi ma dau in vant dupa parfumuri tari. nu stiu acum iarna cum mi s-ar parea dar atunci in iulie a fost un gest nebunesc. "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling Sali l-am mirosit in Douglas- Sun Plaza- Piata Sudului. Ma dusesem sa miros le parfum de la kenzo si l-am vazut si stiam k a zis una din fete k miroase frumos si mi-am confirmat! |
Gabika27 spune:
Nu stiu cum sa raspund cu citat deci reiau:
Sali l-am mirosit in Douglas- Sun Plaza- Piata Sudului. Ma dusesem sa miros le parfum de la kenzo (recomandat de tine) si l-am vazut si stiam k a zis una din fete k miroase frumos si mi-am confirmat
sali spune:
acesta pare a fi capitolul dedicat elixirului ...de hypnotic, de hypnose, de ce-o fi....elixir sa fie....
curata telenovela am avut azi cu hypnoticul....v-am zis inca de aseara ca mi se parea ca nu tine...azi mi-am dat iar, nimic....parca nici nu eram parfumata.
am zis atunci c-am gresit sursa. ca sa mi iasa din parere ca am luat un fake, am fost intr-o parfumerie sa compar.
am aplicat schema cu mana stanga, parfum din parfumerie, mana dreapta acelasi parfum, dat din geanta, imediat ce am iesit pe usa magazinului.
din fericire( sau din pacate) amandoua au fugit de pe pielea mea ca argintul viu...nu imi venea sa cred....era vorba totusi de maria sa HYPNOTIC POISON, despre care auzisem ca se lipeste de piele ca marca de scrisoare...
asadar, slabutz rau ca putere( pe mine , cel putin..stiu ca am RH-ul negativ dar nici chiar asa ) ...divin ca miros.
de aceea caut elixirul.
rose si dana mi-au pus diagnosticul pe mess mai devreme: nu l simt eu pt ca sunt obisnuita cu parfumuri mega strong, gen alien sau addict. iar in fata astora, hypnoticul nu e decat o boare de vant pe langa uraganul katrina!
anne16 spune:
Teoce ghinion, off tocmai acum de sarbatori
Te asteptam cat mai repede sa revii
Citat: |
citat din mesajul lui Gabika27 Sali doar stii ca acum 2 zile mi-am facut cont pe fragrencex si ceream info despre paypal. Eu inca fac comenzi la Babanu. Il pot suna si anulez. asta era varianta..Zi-mi o parere, te rog |
Daca Babanu nu a lansat comanda....... nu este nici o problema.
Daca nu...... ii raman banii blocati in acest parfum si nu mi se pare corect, acum pe "praful asta"