Club chic (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Teo draga, iti doresc recuperare rapida!!! Sper sa nu fie nimic grav si sa fii bine cat de curand!!!

Fetelor, m-ati terminat cu Tom Ford asta .... E musai sa-l testez si eu!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, chiar vroiam sa te intreb cum e acesta fata de cel clasic?

Acum intre cele 3 chiar nu as sti ce sa iau, as vrea sa miroase ca Hypnotic Poison, sa fie puternic ca si Hypnotic Poison Elixir...

camelia, TF trebuie incercat pe piele, asta e parerea mea, eu initial am comandat o mostra si asa m-am indragostit de el, e mai greu daca il mirosi doar pe hartie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

teo, te pup si-ti doresc sa te recuperezi repede si fara probleme!
sali, pe mine hypnoticul tine foarte bine, eu il simt toata ziua, dar eu am elixirul. din discutii inteleg ca tu ai EDT...e divin, cel putin pe vremea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Acum intre cele 3 chiar nu as sti ce sa iau, as vrea sa miroase ca Hypnotic Poison, sa fie puternic ca si Hypnotic Poison Elixir...

camelia, TF trebuie incercat pe piele, asta e parerea mea, eu initial am comandat o mostra si asa m-am indragostit de el, e mai greu daca il mirosi doar pe hartie.

Eau Sensuelle e un Hypnotic Poison mai fructat, vanilia o simt, dar nu predomina. E o combinatie de fructe si dulceata foarte fina, un miros care te poate cuceri imediat. In schimb nu e tare, dupa cateva ore mai ramane pe piele fara a lasa trene parfumate dupa tine.
Eu ti-as recomanda Elixir. Cred ca daca as avea Elixir as fi in stare sa pun un strop din el peste Eau Sensuelle .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Mi-am dorit tare mult sa-mi placa atat White Patchouli cat si Black Orchid, dar ambele contin prea mult patchouli pt mine, e aproape la fel ca-n Angel povestea.

E intr-adevar puternic, aseara chiar ma amuzam la gandul ca e tatal si mama lu' Angel, Midnight Poison sau Chanel Si totusi pt nasul meu nu e intoxicant deloc, e curat si aduce un pic a ciocolata alba...

Gata, cel putin pana pe 1 ianuarie ii raman fidela. M-am hotarat
O zi frumoasa sa aveti, Teo extra pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Eau Sensuelle e un Hypnotic Poison mai fructat, vanilia o simt, dar nu predomina. E o combinatie de fructe si dulceata foarte fina, un miros care te poate cuceri imediat. In schimb nu e tare, dupa cateva ore mai ramane pe piele fara a lasa trene parfumate dupa tine.
Eu ti-as recomanda Elixir. Cred ca daca as avea Elixir as fi in stare sa pun un strop din el peste Eau Sensuelle .

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

rose, multumesc

am avut ambele, la elixir m-a enervat rau de tot pomita, mereu desfaceam si puneam sticla direct pe piele...in legatura cu mirosul, nu pot sa spun ca mi-a placut mai mult elixirul, mi s-a parut tot un hypnotic clasic, mai puternic si inca cu ceva in el...

ianka, si al tau e tot cu pomita, nu? de unde l-ai luat?

Mergi la inceput

Eu nu am decat Hypnose EDP si Hypnose Senses EDP. Am fugit mult timp de ele, tare bisericoase mi se pareau la inceput Acum Hypnose-ul imi pare curat, vanilat, dulce iar Senses la fel doar ca de vreo doua ori mai dulce si fructat

Gata, ma intorc la somn ca ma ia durerea de cap de la sniffuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Eu nu am decat Hypnose EDP si Hypnose Senses EDP. Am fugit mult timp de ele, tare bisericoase mi se pareau la inceput Acum Hypnose-ul imi pare curat, vanilat, dulce iar Senses la fel doar ca de vreo doua ori mai dulce si fructat

Gata, ma intorc la somn ca ma ia durerea de cap de la sniffuit

Pe Hypnotic Poison Dior (clasic, elixir si eau sensuelle) il comentam, nu pe Hypnose Lancome hi hi hi.

Mergi la inceput

Deci bine am facut ca am mers sa ma culc iar
Chiar ma gandeam de ce n-am mai auzit de varianta Elixir si daca Sensuelle nu o fi tot aia cu Senses

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Deci bine am facut ca am mers sa ma culc iar
Chiar ma gandeam de ce n-am mai auzit de varianta Elixir si daca Sensuelle nu o fi tot aia cu Senses

exista varianta ELIXIR si pt Hypnose / Lancome.http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Hypnose-Hypnotizing-Elixir-2396.html

a fost anul trecut in topul reducerilor pe strawberry . as vrea sa-l incerc.

vorbind de elixiruri....MIDNIGHT POISON ELIXIR stie cineva cum este?
pt ca mie insusi clasicul , edp( cu care m-a cadorisit gabika mea de la bacau) , mi se pare un adevarat elixir, care poate nu are faima pe care o merita.

Mergi la inceput