Club chic (40)
Raspunsuri - Pagina 9
rall spune:
dana, sa stii ca am mai vazut de cateva ori colectii mari de parfumuri mini.. Si acum sunt multe licitatii dar cu 5 - 15 sticlute. De data asta nu mai uit si daca vad ceva bun, iti trimit PM Mie mi s-a cam luat de incercat, din cele de atunci am mirosit cam 30%
O bratara foarte draguta, cu jad si argint, daca va place: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380295837624&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Si e destul de ieftina, nu gasesti la 100 ron asa ceva la noi in magazine. O pusesem la urmarit, pt. un cadou de Craciun, dar am gasit altceva intre timp... asa ca poate va place voua Desi e posibil sa fie contraproductiv.. ca daca o plac 2-3 persoane, creste pretul "degeaba"
rall spune:
rose, are 50ml, poza aici.
Iti trimit cu drag un sample, daca vrei, de data asta incerc sa pun in sticluta
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Elixir Club buna dimineata! Ianka, s-ar putea sa-ti recomand ceva fain, dar trebuie sa-mi ajunga intai parfumul ca sa fiu 100% sigura. E Fracas, cel mult laudat, un blind-buy in cazul meu. Sau Visa, tot de la Piguet, care cica e un soi de Angel mai slefuit, mai revizuit, o incercare de "hai sa cream un Angel mai bun". mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Rose, dar "hai sa cream un Alien mai bun" n-ai gasit ????!!!!
Daca gasesti.....imispui si mie, da ???
Paginile astea sunt ametitoare pentru mine...cu atatea hypnoatice si elixire....
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui rall rose, are 50ml, poza aici. Iti trimit cu drag un sample, daca vrei, de data asta incerc sa pun in sticluta |
Daaa, te rog! Nu tre sa umpli fiole goale de la esente de rom sau vanilie, e mult prea riscant sa curga 80% pe langa (nu ca nu am incredere ca nu poti, normal, dar nu vreau sa risti asa), mai bine pui 1-2 pufi direct pe-o bucata de material textil, lasi sa se usuce si bagi in zipbag, cel mai simplu e asa. Daca pui mai multe zipbaguri cu diverse parfumuri scrie pe fiecare ce e. Twice...ce vremuri, mi-e dor de el.
Adresa mea o mai ai?
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui danamiha rall, multumesc mult rose, de unde comanzi? stiu ca ai zis ca nu livreaza in ro. |
de aici:
http://www.mrlens.ch/Perfumes-Beauty-Female
E o firma elvetiana care vinde lentile de contact si produse cosmetice. Nu toate parfumurile au preturi bune, multe sunt cat in magazin de exemplu. La farduri nici nu mai zic, e chiar mult mai scump decat in magazin, deci nu iau de la ei produse cosmetice. Dar am gasit si cateva parfumuri ok la pret si printre ele cateva foarte greu de gasit in alta parte.
Cum eu nu pot sa-mi fac Visa sau Mastercard din cauza ca sunt cetatean strain si tre sa-mi umplu cardul cu 5000 franci, am zis ca nu se renteaza inca sa-mi blochez banii asa, ca nu cumpar toata ziua de pe net. Asta e politica bancii unde avem cont, cel putin.
Asa ca site-ul asta imi ofera singura alternativa, imi trimit parfumurile in posta cu factura alaturi si platesc tot online, dar cu cardul bancar obisnuit.
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Rose, dar "hai sa cream un Alien mai bun" n-ai gasit ????!!!! Daca gasesti.....imispui si mie, da ??? Paginile astea sunt ametitoare pentru mine...cu atatea hypnoatice si elixire.... |
Inca nu exista ceva mai bun . Mira-m-as
alinaclau spune:
citat din mesajul lui Gabika27 Fetelor buna seara! Va pupik! Stiti ce am facut? Am mers si am mirosit hypnotic poison elixir......MINUNATTT!! M-am indragostit! Ce nu am facut? Nu am mirosit si Hypnotic poison simplu. In schimb am mirosit Ange ou demon pe care mi l-am comandat acum o sapatama si nu prea mai imi place...nu stiu ce sa fac...cred k sun sa anulez comanda si sa-mi iau un hypnotic ca m-a fermecat. Va rog sa-mi spuneti si mie care e diferenta dintre elixir si HP simplu, ca elixirul nu l-am gasit pe fragrencex si parca mi-as lua HP simplu dar nu l-am mirosit si ma oftic de mor. Sali am mirosit Kenzo amour Le parfum si ce sa-ti zic...pastreaza mult din original, dar parca tot acela imi place mai mult...off.. Astept parerile voastre va rog. Pupicei si o seara frumoasa! |
gabika,gabika zi-mi te rog ce cantitate ai comandat si cat ajunge ange ca pret,il iubesc si daca e ok poate ne intelegem :),aici e prea scump iar pe e-bay nu am timp momentan sa urmaresc.
Ca fapt divers,..am comandat doua mostre jo malone-freesia & pear care pe pielea mea cel putin,este sublim in ianuarie,cand voi avea timp liber ma ocup de "vanatoarea" unei sticle maari si sweet lime &cedre,dar acesta din urma este insuportabil pentru mine,regret,insa nu ne placem...asa ca daca cineva vrea sa-l incerce..please!
va citesc cat pot de des si recuperez imediat ce intru pe forum dar nu am,chiar nu am,talentul unora dintre voi de a descrie parfumurile.
sali spune:
orele 14 ...prima doza de TOM FORD TV....ma simt de parca mi-a aruncat cineva in fata un pumn de cuisoare ...caut, rascolesc, nu gasesc nici urma de tutun iar vanilia( daca e) nu seamana cu nici o vanilie stiuta...
orele 19...imi administrez a doua doza ...din nou cuisoare , macerate in bitter suedez....da, mi se pare ca seamana mult la inceput cu bitterul suedez...miroase usor amar....apoi totul se incheie , apoteotic, mai ceva ca focul de artificii de la sidney , cu un miros de alifie chinezeasca, din aia in cutiuta rosie de metal...
un barbat dat cu acest parfum ..hm....nu prea cred, as avea impresia ca tocmai a scapat dintr-o frectie cu carmol, ... si, nerabdator sa ne gasim, nu a mai apucat sa faca dush...imi pare rau, in nici un caz nu mi-ar inspira virilitate, dimpotriva, imi inspira guturai si sosete flausate....
desigur, randurile de mai sus sunt doar o impresie personala...pt ca a fost de ajuns o picatura din licoare , data pe piele, pt ca toti in jur care erau sau care au venit ulterior sa fie in extaz...mie imi venea sa rad de reactia lor pt ca ma gandeam cum ar fi sa reactioneze ca in faza din filmul " Parfumul-povestea unui criminal" cand tot poporul , ametit de parfum, s-a apucat de orgii in piata publica....m-am distrat binisor, aveam un zambet ghidus pe figura....
are o putere grozava, nu este tare sa te darame , este insa foarte..dens, nu stiu cum sa spun....te cam ia de cap, ce-i drept, asta da, merita sa poarte titlul de elixir.
pt cine nu simte cuisoare si alifie chinezeasca...e raiul....recunosc ca are ceva incitant, dracesc asa, incontrolabil pt cei din jur, nu degeaba imi aminteste de faza cu claie peste gramada, in piata publica
Gabika27 spune:
Buna seara fetele mele parfumate!
Am vb azi cu babanu si mi-a spus ca daca vreau anulez comanda la el...si am zis DAAA!! i-am spus ca am vazut ce are pe stoc si merg sa miros in seara asta ca sa imi iau totusi ceva...M-am amorezat de lolita..deci sunt fericita ca o lolita o sa fie a mea! Pupici!
Am de ales intre lolita si amor amor...ambele imi plac dar parca lolita asta are ceva....de-mi place mult...
Am testat si Hypnotic poison fetelor...frumos n-am ce zice, dar parca gandul tot la elixir mi-a ramas. Vad ca nu prea tine pe mine, dau si eu vina tot pe rh negativ
Pupici fete parfumate!