Club chic (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali, cum banuiam, TF te-a dezamagit, sorry for him, mai castiga niste bani dintr-o sticluta luata de tine

pe sotul meu miroase absolut minunat TF, nici urma de "sosete flausate"

alinaclau, mie imi place enorm JM, am Verbenas of Provences, e pe terminate, asa repede nu am mai terminat un parfum, l-am folosit in vara, e un citric minunat, imi plac mult aceste parfumuri pt vara.
Am incercat Vanilla & Anise , dar nu mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

anne, spune drept, tu ma iubesti?
... nu stiu cum o sa pot vreodata sa ma revansez pt ca , pratic, ai facut jumate cu mine sticla ta de TOM FORD tobacco vanille.

am crezut ca abia o sa am o picaturica, acolo, cat sa-mi dau seama live cum e.
cand colo, tu mi-ai trimis ditamai fiola, mai aveai putin si -mi faceai un parfum de 15 ml !
iti multumesc mult, mult !
esti grozava!
si nu am crezut vreodata ca se poate umple ochi o fiola doar prin pulverizare! sincer iti spun, ca nici acum nu -mi dau seama cum ai putut !

parfumatelor, gata cu hartiute , stofe si zip bag...anne ne-a aratat ca se poate in fiola...desi nu am curaj sa ma gandesc cat tom ford s-a risipit pana a umplut anne ochi ditamai eprubeta!

indragostitelor pana la ultima suflare de TFTV ...si voi, aspirantelor...fac apel sa nu luati in tragic mesajul meu anterior, in care-l descriu ...lasati partea cu carmolul, ca nu e semnificativa, luati numai partea cu betia simturilor pe care cred ca o poate instaura acest parfum...
nici chiar eu nu iau in seama acea parere, maine s-ar putea sa-mi cer scuze de la fiola cu tom ford ....va spun, repet, a fost nevoie de o singura picatura si toti in firma erau....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, cum banuiam, TF te-a dezamagit, sorry for him, mai castiga niste bani dintr-o sticluta luata de tine

dana, dana, stii ca asta e stilul meu....stii ca asa o iau eu razna pe campii, cand ma influenteaza puternic un parfum...TF asta m-a cam zguduit, recunosc....a fost ca o intalnire de gradul 3...
dracesc parfum, repet....

as da zile de la mine sa o aud pe rose cum l-ar descrie ea , cu cuvintele ei .......dar nu stiu, rose, daca ma indur sa ti trimit o picatura din el....
poftim, mai mare compliment ca asta, nici nu puteam sa-i fac tomfordului !

Mergi la inceput

Citat:

eu inca nu as zice hop...inca nu consider ca as fi sarit gardul !

Mergi la inceput

Citat:

..ei, pe asta am bagat-o pt ca mi s-a parut mie asa, ca ar fi sugestiva si amuzanta...bine ca nu am zis si de vata in urechi!

stiu ca nu se mai intelege nimic din ce spun, ba ca e camforat, ba ca te poate baga in transa...dar ce dovada mai buna vreti ca e chiar un parfum care te zapaceste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Sali lasa nu-mi trimite ca il am de la Dana pe textila si mi-e de ajuns si azi, am zis ca-l pastrez ca pe sfintele moaste in cutie de lemn. De jumate de an bun sta inchis in ea si cand deschid cutia zici ca iese Aladin .

Superba descrierea ta, si cu toate ca nu sunt deloc de acord cu tine, plusez si eu: ai simtit mastica? La imaginea completa a barbatului carmolat, masat cu Ban Gay, i se adauga si un termometru in gura, un ceai fierbinte de cuisoare in termos langa pat, sosete cu reni in picioare si ultimul numar de Playboy pe noptiera, pt ca, de ce sa excludem totusi ca e si erotic parfumul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
anne, spune drept, tu ma iubesti?

Am incercat in acest fel sa ma revansez pentru timpul pierdut aici descriind parfumurile
Va iubesc pe toate
Citat:
citat din mesajul lui sali

si nu am crezut vreodata ca se poate umple ochi o fiola doar prin pulverizare! sincer iti spun, ca nici acum nu -mi dau seama cum ai putut !

parfumatelor, gata cu hartiute , stofe si zip bag...anne ne-a aratat ca se poate in fiola...desi nu am curaj sa ma gandesc cat tom ford s-a risipit pana a umplut anne ochi ditamai eprubeta!

[/purple]

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Va mai aduceti aminte de fiolele pt. parfum de la Shephora?
Cand am cumparat acea fiola mi s-a dat si o palnie mica
Am pus acea palnie, in fiola de esenta(spalata inainte cu apa+detergent... limpezita bine si lasata la scurs peste noapte) si am tot pulverizat in ea.
Nu s-a pierdut parfum deloc Sunt 2 ml de parfum, atat intra in acel tip de fiole

Daca Tom Ford citeste cum ai descris parfumul lui Tobacco Vanille sigur ti-ar trimite intrega colectie gratuit.
Am ras cu lacrimi m-am "scurs" sub birou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
La imaginea completa a barbatului carmolat, masat cu Ban Gay, i se adauga si un termometru in gura, un ceai fierbinte de cuisoare in termos langa pat, sosete cu reni in picioare si ultimul numar de Playboy pe noptiera, pt ca, de ce sa excludem totusi ca e si erotic parfumul, nu?

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

....avand fizicul lui mr. bean, o revista playboy pe noptiera si un teanc sub pat....si care sa spuna: " vreau si eu un bilet pana la mahmudia"...

tu nu ai de unde sa stii ...era acum cativa ani o reclama la bomboane mentolate HALLS , in care un tip infundat pe nas cerea la ghiseu un bilet pana la mahmudia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Chiar si dupa descrierea facuta de Sali nu am sa ma despart acest parfum
I-am trimis acea monstra deoarece eram curioasa cum il descrie Sali
Stiu ca este un parfum, care la prima pufaire femeile stramba din nas, dar iarna pe ger- este perfect zi de zi, cum este si BLACK ORCHID(pentru mine) la aproape toate tinutele business si sport
Cand am intalniri business cu barbati intotdeauna reusesc ceea ce mi-am propus......ii "ametesc" cu acest parfum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Chiar si dupa descrierea facuta de Sali nu am sa ma despart acest parfum

[purple]...mai ales dupa descrierea facuta de mine!

a mea ca a mea dar dupa descrierea lui rose, daca l-as avea, nu l-as mai da nici pentru greutatea lui in aur!
incepand cu aceasta seara, un barbat cu sosete cu reni e visul meu...si in loc de pipa, sa tina in gura termometrul....care sa indice 40 de grade ...atat sa fie de hot....[/purple]

Mergi la inceput