Club chic (40)
Raspunsuri - Pagina 11
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie La imaginea completa a barbatului carmolat, masat cu Ban Gay, i se adauga si un termometru in gura, un ceai fierbinte de cuisoare in termos langa pat, sosete cu reni in picioare si ultimul numar de Playboy pe noptiera, pt ca, de ce sa excludem totusi ca e si erotic parfumul, nu? mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Se 'vede' ca nu aveti baieti
Inclusiv barbatii nostri sunt niste copii rasfatati
Asociati acest parfum cu o tinuta business si veti vedea rezultatele
In sinea lor vor spune: nu cunosc acest parfum; ce imi place;este o femeie puternica; oare cum pot sa ii distrag atentia?
Cel mai bine ma simt cand ma intalnesc la petreceri si sunt parfumata cu parfumuri orientale , cu acei barbati care la 'negocieri' ii fac 'praf'(la propriu si la figurat). Din "afurisita" nu ma scot
PS: cred ca ar trebui sa pun ca semnatura: "Soacra de viitoare doua nurori" sau "Caut doua nurori destepte peste 10 respestiv 12 ani"
sali spune:
citat din mesajul lui anne16 PS: cred ca ar trebui sa pun ca semnatura: "Soacra de viitoare doua nurori" sau "Caut doua nurori destepte peste 10 respestiv 12 ani" |
o sa depun si eu un CV pt fi-mea!
are 6 ani si stapaneste la nivel basic termenii : lolita, dior, etc.
anne16 spune:
Eu am doi feciori: unul implineste in martie 13 ani si "seniorul" 14.5 ani(aproape de sfarsitul anului).Suntem la perioada pubertatii
Dana are fecior mai mic
Theo mai are putin si devine "soacra mica", stiu ca are o domnisoara
Scuze, restul nu stiu
Poate ne incuscrim datorita acestui subiect, nu se stie, ei sa fie sanatosi
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
o sa depun si eu un CV pt fi-mea! are 6 ani si stapaneste la nivel basic termenii : lolita, dior, etc. "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Cu tine nu mai vorbesc!!!!!!!!!!!!!
Frumos din partea ta sa-mi promiti viitoarea nora la altcineva....pt 2 ml de Tom Ford, iti trimit eu sticla mare
anne, rau ai facut ca i-ai trimis mostra, ai grija pe viitor
anne16 spune:
citat din mesajul lui danamiha anne, rau ai facut ca i-ai trimis mostra, ai grija pe viitor |
Era o gluma, cu nurorile dar nu se stie
Feciorii mei sunt prea mai mari pentru "printesele parfumate"
Noi sa fim sanatoase, sa ne bucuram de ei, sa ne incuscrim virtual .... sa DD sa fie totul bine
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
si eu am acelasi RH |
atunci schimbam din CLUB CHIC in CLUB RH NEGATIV?
buna dimineata!
sali spune:
mai am putin si o sa-mi dau masteratul in longevitatea lui HYPNOTIC POISON!
am citit pe fragrantica dar nu m-am lamurit.
unele spun ca sta pe piele 10 ore sau chiar pana a doua zi, altele spun( ca si mine) ca e un parfum care tine in jur de 3-4 ore.
unele spun ca e un monstru in materie de persistenta, ca tr. aplicat cu grija doar un puf, pt ca lumea din jur sa nu moara , altele spun ca e cel mai delicat dintre otravuri si ca e un parfum care sta aproape de piele.
am gasit si vorbe despre o reformulare...
apoi cineva spunea ca atunci cand i-au schimbat atomizorul ( l-au facut auriu, ca inainte era de plastic negru) au umblat si la formula parfumului...
dana, carmena, voi cum l-ati avut? cu plastic negru la atomizor sau cu metal auriu, pe care scrie CD?
carmena , astept sa-mi spui si tu ceva de persistenta....
cred ca trebuia sa-mi fi luat ELIXIR ...fir-ar sa fie !
imi place de mor dar nu e suficient de puternic pt mine....m adau cu el si nu il simt cum as vrea....sunt ca ala care bea apa in vis si nu- i trece setea deloc.....