Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Mi au iesit 20 tampoane.
MAi pun si un pachet de absorbante de noapte si un pachet de vata mic.
E suficient?

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ROXANA_82_CT

bebelu, eu am cartea despre care vorbeam impartita pe vreo 5-6 arhive, si de aceea ma gandeam ca ar merge pe mail.
oricum, o am pe un stick si acum imi amintesc ca nu la-m mai vazut de mult. imediat cum dau de el o sa incerc sa incarc pe mail cate o arhiva si daca merge anunt.

32+ viitoare mamica de Teodor

asa o am si eu pe 5 bucati. dar sunt ff mari si nu ti-l ataseazape mail

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Mi au iesit 20 tampoane.
MAi pun si un pachet de absorbante de noapte si un pachet de vata mic.
E suficient?

35+ cu

Eu cred ca da. Personal am folosit maxim 5 tampoane/zi in primele zile, apoi dupa ce se vor termina astea, vei putea folosi linistita tampoane normale

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vasila hai fii barbata, nu te speria !! (haioasa expresia "barbata" ca astia lesina numai daca le intra o aschie in desht).

Luiza bine ai venit la Buburuze!!! De acum pot sa-ti spun nastere usoara!! ma, da'n ce moment ai intrat...hihhi..suntem toate in fibrilatii!!

Eu am avut un feeling ca va fi un travaliu luna, asta al Irinukai pt ca ea dupa multe ore, azi dimienata "permintea indexul" (adica colul deschis sa intre un desht)...eu eram asa la un control cu vreo 3 zile inainte sa nasc, vineri am fost la control si mi-a scris pe hartie "permite indexul" si luni am nascut, dar depinde mult d ela o persoana la alta. Stau cu sufletul la gura si astept!!! (si ard mancarea!!)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Ziki si io am fost la dr de familie, una pe care am 'pescuit-o' cd am ramas gravi, ca nu aveam (mergeam la medlife pe abonamentul de la serviciu dc aveam probleme - nush de ce nu mi-am luat dr la ei, macar nu mai stateam pe la usi); de fapt, criteriul a fost apropierea de casa, ca e la 5 min de mers lejer;
mi-a spus asistenta ca la 32 sapt acorda doamna dr prenatalul, asa e obiceiul; eu oricum ma duc la serviciu pana la craciun, in speranta ca imi 'scapa' astia ceva banuti pt brad (porcu' de craciun, alias boc-u' nostru); dar am anuntat-o ca vin cu legea printata (o am de la voi ), ca normal e sa dea de la 7 luni si 10 zile; clipea aia la mine ca la balamuc, dar ma enervasem, ca ajunsesem prima, se vede clar ca-s gravida si ea invita in cabinet inaintea mea un mos si o baba care erau intacti, isi pierdusera poate doar bunu' simt si o parte din creier... dc nici cand esti prima la rand si gravida nu ai prioritate, nu mai stiu.....

deci, ziki, printeaza legea si explica-i ca si asa nu ai cine stie ce beneficii din partea statului, acu vor sa taie si mai mult din ce aveam, asa ca tu iti vrei drepturile; oricum, tu iti asumi prin toata chestia asta riscul de a nu lua bani dupa nastere, dc nu iti raman 42 de zile; care e problema ei, a doctoritei?!

rox 30+ Marie Lorelei

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Fetele care nasteti la Elias, va spun ca nu se mai da voie sa imbraci bb cu hainutze de acasa, doar cand il scoti din spital.
Cele care nasc normal, in spital nu e recomandat sa folosim tamopoane, doar vata cu pansament pt a vedea culoare si consistenta lohiilor.
Va spun ca tocmai am vb cu asistenta sefa si astea sunt indicatiile. Binenteles o camasutza de preferat cu nasturei in fatza pt a putea alapta mai usor sa nu le ridicam prin cap, cosmetice pt igiena, prosoape si cam atat.

scumpa noastra Irina suntem alaturi de tine trup si suflet. Travaliu usor pna la final.

36+ Rebecca-Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

S-A RUPT APA SINGURA. NU A MAI FOST NEVOIE SA RUPA MEMBRANELE. DURERILA LA MAXIM.DILATATIE 7. CONTRACTII LA 3 MIN, VA PUP. TINETI PUMNII CA AM NEVOIE!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

AVEM BEBE FETELOR?????????
IN SF A M-AM INSTALAT ACASA

n-am rabdare sa citesc in urma ...tre sa stiu urhent!

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Ziki parerea mea e ca mai bine sa iti iei un medical daca nu stii cum nasti. Daca nu o sa te incadrezi cu alea 42 de zile? Doar nu o sa stai stresata atunci? Unii zic ca daca nu te incadrezi cu astea 42 zile dupa nastere e posibil sa pierzi concediul pentru cresterea copilului. E doar parerea mea.

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

vine vine buburuza vineeeeeeeeeeee

Cu ajutorul lui Dumnezeu34+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput