Prietene la bine si la greu - 86

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Laura tiza mea
Mateiutu
Pruncilor sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!!

Laura, io is pe acilea, doar ce am incheiat-o cu croseteii pe seara asta, nu de alta da deja e sarbatoare(la catolici)..Deci o zi de repaos nu strica..
Zici ca a primit socrela coletul???sunt si eu ft ft ft ce zice doamna la varsta a doua/treia de lucrusoarele mele

Mai voi povestiti de ulei de peste, eu spre rusinea mea uit si vigantolul sa i-l dau cateodata..Sa nu mai zic ca ne-a dat pediatra sa ii dam calciu 10 zile si nu am binevoit sa i-l cumpar intentionat, cica sa ii iasa mai repede dintisorii...
Deci cupila mea serveste doar vigantol si ala o zi da una ba..Tre sa ma educ macar in privinta asta

Diana spor la calarit Nicoleta, nu cumva sa prinda praf!!Si abia astept sa vaz fustita si bluzuca!

Sa mai zic ceva de protest..nu mai zic.. Sunt oricum la teara eu, sa ma duc sa strang de gat primaru de aici? o sa imi zica ca el e din opozitie si nu el a dispus masurile astea..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Laura, sa nu uit, interesant ce zici matale cu lasatul in pace cand se foieste noaptea, cu draga inima as lasa-o, daaaar...se trezeste fix in urlete(de fapt nu se trezeste ci prin somn urla si urla si se arcuieste pe spate)! Da urlete de alea de rasuna palierul de bloc..Iti dai seama ca nu pot sa o las asa..
Plus de asta, si al meu zmau ca al Ancutzicai sare cu gura pe mine ca de ce o las sa urle, ca nu imi e mila de ea..Tot el mi-a facut capul tandari zilele astea sa nu o mai las in patutul ei sa doarma ca e ingust si mic(si cam asa si este..) si nu are loc unde sa doarma bine, ca se sufoca ca bla bla..Ca nu ma intereseaza binele copilului si ca eu vreau sa fac armata cu ea..

Ancutza tin pumnii sa aveti o noapte linistita, iar ii ies masele, dintisori??

Many stiu ce inseamna sa nu fie familia langa tine.

Si cam atata transmisiune ma tine sa dau de la mangalica, o sterg sa ma coslipuiesc cu foila urlacila..Mai nou mi-am facut idei ca urla de la cerealele cu lp care i le dau seara pt ca ea nu mai vrea sa suga la tatzi si suplimentez cu ceva care sa contina si lp..Ca nu inteleg de ce se trezeste urland, dinti si masele nu i-au mai iesit de vro 3 luni.

Hai G.N.F.W.Y.A.

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Ancutza, spune-i tu te rog lui tati ca nu-i ok ca un bebe de un an sa se culce asa tarziu. la drept vorbind nu-i ok nici pt noi. Eu cred ca este important sa ai o ora oarecum fixa de nani si asta inseamna undeva intre 19.30-21.30. Depasirea unei anumite ore oboseste maxim copilul si desi da impresia ca nu ii este somn, de fapt este extrem de obosit. Sfaturile din cartea aia de o citeste Monis sunt chiar utile. Eu avand un copil nedormicios de la nastere, le-am aplicat pe toate si astea merg cel mai bine si le-am regasit in multe carti. Iar acum, dupa un anisor chiar devin foarte profitori, speculeaza orice slabiciune si inregistreaza tot (nu-l uita pe David). Si un exemplu de la Giulia: eu am un defect mare - sunt o persoana foarte vesela si razareata in general(de fapt tot timpul) si rad mereu cu ea si-i fac multe ghidusii. La un moment dat a inceput sa rada precum fac actritele, la comanda. Asa a interpretat ea zambetul meu omniprezent. Deci, watch out

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Laurairina,si mie mi-a recomandat pedi aia buna sa ii dau calciu,si i-am dat o saptamana. Cred ca in perioada asta de crestere a dintisorilor au nevoie si de suplimente.

Dankutza,e bine ca tu ii dai peste de 2 ori pe saptamana,dar eu am luat de multe ori peste care nu era proaspat(am vazut cand l-am deschis). In afara de asta,pt Omega-3 este recomandat pestele gras(cum ar fi somonul),iar pisicioasa mea nu mananca somon. Ii place pastravul la cuptor,bucatele.

Mergi la inceput

inca una si ma duc..

Monis, vreau sa iti multumesc frumos de rezumatul facut la carticica +articolul cu fluor Nu bun in apa de baut si chiar si in apa de gura/paste de dinti si mai ales la copilasi! Sa zic ca am fugit repejos sa citesc compozitia apei de la bidonul de 5l??

Si sa multumesc tuturor fetelor care contribuie efectiv cu info foarte utile aici, fie articole, fie despre vaccinuri/medicamentatie/carti/studii, stiri calde de 'sus'.
Eu una ma simt tare prost ca intru aici fie doar sa ma hlizesc, fie sa ma laud cu crosetatu (cred ca v-am saturat pe toate cu ate si crosete), fie sa ma vait, fie sa ..fie sa..Numai sa contribui pozitiv si cu info utile intradevar ciuciu..
Dar...sunt buna de facut galerie, de hlizit sunt prima, poate poate prind post de ajutor PR la Monisu

Smara? ai fost la control?astept vestile si sper din tot sufletul sa fie bune!

si gata..fug..nb all!!

Firefly's shop

Mergi la inceput

Lumi, de care calciu??Da-mi si mie producatorul, un pretca eu am si pierdut hartiuta de la pedi unde imi spunea...Si cate picaturi? atata am retinut, 10 zile..

Firefly's shop

Mergi la inceput

La multi ani,Laura!

La multi ani,Matei!

Sa fiti mereu veseli,sa fiti sanatosi,sa aveti viata lunga si frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
cati ml are sticluta? tu cati ml ii dai pe zi? ma tenteaza sa ii iau si eu, da parca nu as da nici 120 lei pe el, cum da Ariadna, ca mi=e teama ca nu il pot pacali sa il bea, iar eu singur nu il iau. Oare daca il combinam cu mancare e ok??

Ariadna, hmmm...asta al tau e scump, da daca zici ca are gust de capsunele cre'ca ar avea mai multa trecere la pici. Ma mai gandesc ca acum primeste fier, vitamina c, siropel de imunitate de 2 ori pe zi,ceva de tuse, prea il bombardez cu de toate.
saru-mana de raspunsuri

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

ramo,sticla e de 240ml eu ii dau 5ml tot a doua zi(asa mi s-a recomandat)..

Mergi la inceput

Laura, Calciu Kids,nu mai stiu cat a costat....I-am dat 7 zile cate 5ml/zi.

Am uitat sa spun,pe uleiul de peste am dat 45 lei. Parca RamoC intreba de preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Laura-A ai dreptate ca ora 11 nu este o ora indicata pt somnul unui copil de un an, faza e ca de multe ori ea ne fenteaza si mai atipeste 10 min pe la 7 seara, zici ca si-a incarcat bateriile la maxim, adevarul e ca nici nu pare obosita, iar daca o iau in brate pt nani se agita ca un pepsi si vocifereaza...o sa incerc sa-i mut ora de somn, intocmai ca Monis si vad eu ce iese, merci

Licu pai ne trebe fata si o hilizita ca tine, ca doar suntem un grup, fiecare isi aduce aportul cu ce poate si ce are, ne completam una pe cealalta, una-i hilizita, una-i luptatoare, una-i intelijenta, una-i sfatuitoare, una-i gospodina, una-i superwoman si tot asa...eu va iubesc pe toate

Monis mi-au placut mult unele postari de la topicul cu idei de activitati educative , asa chestii faine si interesante gasesti

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput