Prietene la bine si la greu - 86
Raspunsuri - Pagina 17
DianaR spune:
Scrieti cu o viteza ametitoare, abia apuc sa citesc, ce sa mai si scriu...
Multumesc fete dragi de arecieri si cuvinte frumoase, zau ma faceti sa rosesc... Nu-s eu super femeie, sau sunt in aceasi masura in care sunteti si voi.
Am deschis lincuri cu poze, sper sa apuc sa arunc un ochisor.
Ariadna, felicitari!
Dana, tot am zis ca te felicit ptr concursul de poze, ma bucur f mult ptr tine!
Cuscri, cum sa ma supar, dimpotriva iti trimit un pusi dulce ca m-ai facut sa rad, i-am urat Nicoletei mele la multi ani si mi-am cerut iertare ca am uitat taman de ea... Cu toate ca abia mai respir de cate am de facut, iar tre s-o iau la dans pe nico, imi trebuie fusta verde si bluza rosie la Timi ptr una din serbari...
Incep sa ma felicit tot mai tare ca plecam din tara asta... Stiu ca n-o sa-mi fie usor, si drumul asta pana acolo mi-a intarit convingerea asta, dar aici nu se mai poate...
Lavi, ma bucur ca sunteti impreuna in tara verde, sa va mearga bine bine acolo!
Simina, tare faza, imi povestea si soacra-mea de o colega de-a ei care a nascut in camera de camin pana sa vina ambulanta (adica in 10 minute...).
Nici Teo a mea nu umbla singura, face maxim 3 pasi sovaielnici, si aia cand are ceva deosebit de fascinant in mana si nu-si da seama ce face, nu mananca daca piureutul are bucatele in el, dar in schimb cu somnul in general n-am treaba cu ea, adoarme singura si doarme singura la ea in patut, se trezeste e drept la 2-4 ore ptr san, dar suge 5 minute si apoi la loc la ea in pat si doarme. Oricum il recunosc pe Vlad din povestile voastre cu cosmarul adormitului si dormitului, la el singura solutie omeneasca ptr noi a fost cosleepingul.
Pupici la toata lumea!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Am si eu o intrebare, poate stupida, dar ma roade de ceva timp, de cand am fost si eu intrbata...voi, cand ii culcati ziua, ii schimbati in pijamale? |
Nu. Si eu daca ma culc dupa-amiaza (o data la enspe mii de ani), nu ma culc cu pijama, ci cu hainele in care stau in casa.
laura - andreea spune:
Daca tot ati plecat la nani sa ne apucam de forumit
Maine tin pumnii luptatoarelor
Dozz, PM back!
LicuriciMangalia a predat legatura la Bucuresti, astept impresii (nu ca ar conta)! Sarut mana pt tot si ce-mi facusi cu bentitza aia? Te las sa mai creezi nitel si discutam!
Ariadna, pai cum vine nene(pe romaneste sau ungureste), ulei de peste cu aroma de capasuna? Si la pretul ala? Stii ca nu-i nici o rusine sa refuzi un produs sau sa-l returneziEste un semn de pura civilizatie, se aplica la absolut orice serviciu si cel mai rau se simte de obicei vanzatorul/producatorul
Dankutza,fusei la DM si m-am aprovizionat cu oarece produse ma mai duc ca astia au rafturi inguste
Licurici, e cam cu cosmar ce zici tu. Eu cred ca donsoara cam profita de voi si nu e semn bun. Ar tb lasata nitel sa planga pt ca altfel numai in brate o sa o tineti. Si eu faceam greseala asta(am constatat ulterior ca era o greseala pt ca jumatatea o punea in patut si astepta sa se linisteasca si adormea super repede) si nu faceam decat sa-mi rup spatele si sa pierd ore cu adormitul.
Ca sa ma crezi iti pot spune ce super cuminte vine de la gradi unde i se acorda atentie insa cu limite. Stiu, este cel mai usor cu sfaturile insa este inuman sa aveti asa nopti si nu cred ca va faceti bine nici unuia
poze
dankutza spune:
Mie mi-a spus pediatra mea, ca daca Pinky mananca peste de 2 ori pe saptmana, nu are nevoie de ulei de peste. Acum, o sa mai sar cu intrebarea asta si la o alta pediatra, pe care urmeaza sa o vad cat de curand.
many_bani spune:
Fetelor bafta multa la protest, nu am zis nimic pana acuma daca particip sau nu ptr. ca speram sa am cu cine lasa pe Vlad, adica cu tati de Vlad, dar i s-a incurcat programul si nu mai poate. Asa se intampla cand nu ai pe nimeni langa tine.
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Dankutza,fusei la DM si m-am aprovizionat cu oarece produse ma mai duc ca astia au rafturi inguste |
Multumesc
Ancutza_Bro spune:
salutari in miez de noapte...Sabi a mea a avut febra in seara asta ...a dormit azi cam mult 40 de min de la 12 la 12:40, la 15:10 pana la 18:10 si de la 19:30 a adormit pe mine inca o jumate de ora , este prima data de cand s-a nascut cand a dormit atat de mult, mai bine de 4 ore in timpul zilei...cand s-a trezit i-am luat temperatura si avea 39,1...i-am facut baita mai calda si i-am dat o doza de Panadol,apoi am pus-o la san si a adormit, nu i-am mai luat temperatura dar se simtea ca nu mai ardea la frunte si obrajori
acum, la cat a dormit azi, ma astept la o noapte alba...vom vedea...
Laura-A sa stii ca si eu o plimb pe Sabi in brate si ii cant pana adoarme, nu stiu cand s-a invatat asa , inainte adormea langa noi in pat, acum nu mai vrea asa...am incercat si eu o data faza cu lasatul in patut, dupa ce ma omorase de spate si de nervi vreo 40 de min-o ora...cand am pus-o in patut si a inceput sa urle a sarit tat'su la mine, ca ce ma razbun pe copil? ca daca nu ii este somm sa nu o adorm, sa o mai las, sa nu imi mai omor spatele atata timp, daca nu adoarme imediat inseamna ca nu ii este somn si sa o las in pace...si uite-asa adoarme copilul meu dupa 11:30 - 12 noaptea
am mai aflat astazi ca a murit tatal fostului meu prieten (am avut doi prieteni mari si lati, deci va dati seama ca a fost o pers importanta in viata mea)... si culmea culmilor este ca acum 4 seri a cantat o cucuvea la noi in balcon...sotul zice sa nu cred in prostiile astea, dar mi se pare ciudat...in fine
va mai pandesc cateva minte sa vad daca se mai aduna cineva la sfat, daca nu va urez noapte buna, fara multe treziri, iar fetelor sin Bucuresti mult succes maine la protest
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
laura - andreea spune:
M-am tot gandit daca sa raspund la ce a zis Dienutze vis-a-vis de relaxarea romanilor din afara.
Lasand la o parte lumea virtuala in care scriem, relaxarea asta uneori este reala insa de multe ori este aparenta.
Cazul meu le include pe amandoua. Cand este reala si este de foarte multe ori are direct legatura cu traiul zilnic si cu nevoile fizice, care in cazul meu sunt satisfacute pe deplin. Insa, cum mai spuneam si altcuiva, in spatele acestei relaxari sunt ani buni de munca asidua si sacrificii. Da, traiesc intr-o lume absolut civilizata insa sa fereasca Dumnezeu sa traiesti neputinta satisfacerii nevoilor fizice. Poate deveni mai rau ca in Romania.
Ca sa conchid pt ca discutia este lunga si total off-topic, relaxarea nu este direct proportionala cu civilizatia, cel putin nu in procent absolut.
Totusi, maine este o zi de lucru pt mine si ar cam tb sa merg la nani.
Vroiam sa mai zic ca sunt de acord cu lasarea copilului in haine sumare in timpul somnului de pranz(creeaza un ritm) insa nu pijamale care apartin somnului de noapte.
Mai intrebase cineva ceva pe fetele din DE insa am uitat
Noapte buna si linistita tuturor!
poze
Ancutza_Bro spune:
sunt obosita, imi iertati va rog greselile, nu am mai editat
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)