Prietene la bine si la greu - 86

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Trezireaaaaaaaaaa!
am venit cu

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MATEI!

LA MULTI ANI LAURA!

La Multi Ani Lumi_R!

poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

neata..noroc cu Lyly, eu aseara de tuta ce sunt nu am bagat ochiu si la sarbatoritele zilei, si mai eram si in direct cu lumi

LUMI Mami sa ai in zi aniversara numai bucurii, sa reusiti mutarea in japonica la primavara si sa ii priasca si pisicoasei. Si sa auzim ca sarbatoresti cu Annabelle si cu tati R.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Cezara, de Sf Cezar!

La multi ani, Cezar Iustin, de Sf Cezar!

La multi ani, Laura!

La multi ani, Matei!

Mergi la inceput

La Multi Ani Cezarilor!

poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna dimi!!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI LAURA!!! Sa fii plina de viata, norocoasa si cu multe reusite in viata!

LA MULTI ANI LUMI!!!! Sa ai multe sanatate in tolba, iubire cu caru' si numai bucurii de la Anabelle si R!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR CEZAR/A!!!

poponitzu' meu Matei-Andrei

noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Ancutza, spune-i tu te rog lui tati ca nu-i ok ca un bebe de un an sa se culce asa tarziu. la drept vorbind nu-i ok nici pt noi. Eu cred ca este important sa ai o ora oarecum fixa de nani si asta inseamna undeva intre 19.30-21.30. Depasirea unei anumite ore oboseste maxim copilul si desi da impresia ca nu ii este somn, de fapt este extrem de obosit.

Am incercat culcatul pe la 9-9 jumate. Rezultatul? S-a trezit pe la 11-11 jumate. Apoi, a adormit pe la 2.... si la 6 si 10 suna ceasul sa ma duc la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La multi ani Cezara si Cezar!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

LA MULTI ANI MINUNEA MEA!! Sa te tina DOamne DOamne sanatos, istet, baiat descurcaret. Sa iti iubesti familia, aceasta si cea pe care vei alege tu sa o formezi, sa fii un om bun, generos si curajos! Sa nu iti fie teama sa iti sustii opiniile, sa te gandesti de 2 ori inainte de a actiona!

Ca nu imi vine sa crede ca a trecut un an de cand Matei ne-a luminat viata..nu e nicio noutate pentru voi, prietenele mele. Acum un an eram in spital..de-o saptamana..satula de medici, de conditii..vroiam sa nasc si sa ma duc acasa. Nu am sa uit clipa cand l-am auzit tipand (spuneam in gand: tipa puiul meu, cat poti tu de tare!) si mi l-au adus si mi l-au lipit de obraz pret de cateva secunde...era...perfect...era al meu. Daca pana atunci tot stateam cu ganduri: oare va fi sanatos, oare are toate degetelelele, cand mi l-au adus, nu mai conta nimic.
Cine credea ca un zambet strengaresc iti da putere sa treci peste toate? Ca te ajuta sa treci peste o zi grea?
Chiar daca timpul pentru mine a cam disparut, puiul meu are nevoie de mine, ma iubeste neconditionat si trebuie sa il ajut cu tot ce pot sa creasca, sa fie OM!
Sper ca bunul Dumnezeu sa ne ajute sa luam cele mai bune decizii pentru viitorul lui si Maicuta, sa fie sfatuitoarea mea cea mai de pret ca si pana acum!

Va pupicesc de 1000 de ori si va multumesc pt bucuria pe care astazi o impartasiti alaturi de noi!

poponitzu' meu Matei-Andrei

noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Dankutza,e bine ca tu ii dai peste de 2 ori pe saptamana,dar eu am luat de multe ori peste care nu era proaspat(am vazut cand l-am deschis). In afara de asta,pt Omega-3 este recomandat pestele gras(cum ar fi somonul),iar pisicioasa mea nu mananca somon. Ii place pastravul la cuptor,bucatele.

Eu ii dau pastrav si salau. Pastrav am cumparat din hipermarket. Am cerut peste pt bebelus. Mi-a aratat ca pestele fusese adus in ziua aia. Eram cu tata si i-a controlat "urechile". L-am luat neviscerat. In capul meu este ca asa vad mai bine daca e prospat sau nu. Acum, am la congelator niste salau. Mi-a adus cumnatul meu cand a fost la Tulcea. Erau vii cand i-a adus. I-am portionat si scot cate o bucata. Lui Pinky ii place la nebunie pestele. Nu dau gres niciodata cu el. O s-o intreb si pe cealalta pediatra daca are nevoie de ulei de peste.

Mergi la inceput