Prietene la bine si la greu - 86

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi!
Asa, sa revenim. Intai si intai am cateva restante:
Iustin, pui dulce de Stephy!
Nicolae si Nicolete!
Andrei!
Matteo!
sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Apoi, am absentat motivat: dupa petreceri care s-au terminat abia duminica seara, Ana a fost super maraita, a mancat foarte putin spre deloc, noroc ca a papat lapticul si colac peste pupaza azi am fost programati la vaccin. Mi s-a parut foarte ciudat ca fixde ziua Anei ne-a sunat asistenta sa ne programeze la vaccin, in conditiile in care la celelalte sunam eu si era asa o chestie de hai sa-l facem si pe asta.
In fine, am fost si la vaccin dar am facut doar pentaximul. Dr, o tanti super ok (spre deosebire de asistenta) ne-a zis sa-l facem cum simte mami. SI mami a zis doar pentaximul, urmand ca priorix sa-l facem peste 6 saptamani. Cine stie ce s-o mai intampla pana atunci
Ana s-a prezentat bine , mai ca nu le-a muscat pe dr si pe asistenta, abia au reusit amandoua sa o tina (oricum i-a dat peste mana asistentei-manca-o-ar mama pe ea), cu urlete din momentul in care au inceput sa o atinga.
Avem 8,850kg si 75 cm si in principiu putem manca de toate mai putin porc, tocaturi din comert si afumaturi.
Se pare ca motivul pentru care nu prea mananca ar fi 2 masele umflate si un dintisor pe cale de aparitie.
Am fost tare intoarsa cu vaccinurile astea. In continuare nu stiu daca am facut ce e mai bine pentru puiul meu.

pup fetele

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

e totala Maya cum papa si cum mai cere iar intamplarea intamplacioasa super tare bravo mamicii

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

La prima petrecere cu adultii, Ana a fost foarte de gaska: a ras, a povestit cu toata lumea, a primit o groaza de cadouri (hainute, jucarii, bani). La a doua, cu alte bebeluse un pic mai mari (cu 4 luni), deja nu prea mai avea chef. Cerea mereu in brate. Alea mari se chiraiau pe jucariile ei si n-o prea bagau in seama
De pe tava a ales oglinda, o icoana si cheile de la masina. Nu stiu cum s-or impaca toate astea dar oricum nu cred ca inseamna ceva.

AM vazut o rechinasa dragalasa, un Davidut care iubeste zapada si o fetita dulce foc si papacioasa Maya. Mai am restante la poze dar revin.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

dau de beut! am luat examenul! yessss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Maya e o super super dulce! Ava Felicitari! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

eu le dau ulei de cod.

maine facem si noi priorixul. e primul vaccin gratis

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

ce firma sunt pastilele?
bafta la vaccinari!

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

nu sunt pastile, ci ulei la sticluta si il administrez cu seringa de la nurofen cate 5 ml pe zi, ii zice Cod liver oil for kids de la Child Life si costa o caruta de bani, 120 ron parca sticluta de 237 ml, dar daca pediatra mi l-a recomandat ca fiind cel mai bun, m-am conformat.
mercic

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

asteptam si eu raspunsul tau, dar chiar ca o caruta de bani costa . La gust cum e, e asa ulei...sau mai siropel cumva?? il accepta bubulacii? nu e gretos?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Felicitari Ariadna!!!!
Many sper sa nu fie azi o exceptie ci doar inceputul zilelelor cu pofta de mancare si sfarsitul celor cu mofturi.
Simina ce emotie m-a cuprins citind mesajul tau...cat despre Maya nu pot sa zic decat ca mi-a facut o pofta incat mi-am uns si eu o felie.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

mi-am adus acum aminte de interviul dr Bilic despre alimentatia copiilor. Ea recomanda carnea de porc/ muschiul, pentru fierul existent in ea. Pana acum peste tot am citit ca NU carne de porc pana la cel putin 3 ani. Pana la urma e ok?? desigur muschi/pulpa nu direct ceafa. Ati dat vreuna carne de porc la pici? La partea cu "porcul nehormonat" nu cred ca avem de unde face rost, ma refer la cele ca mine care cumpara din supermarket, dar banuiesc ca o fi mai putin hormonat ca si puiul. Ma tot bate gandul sa incerc si eu, ca parca mi se pare mai usor de fiert decat vita.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

din "copilul de la 15 la 17 luni"

MASA
Copilul ajunge la varsta cand ritmul lui de crestere va incetini. Daca la acest lucru se adauga curiozitatea vie si dorinta lui de a se eschiva in fata constrangerilor, intelegem de ce un copil care pana acum isi termina de mancat piureurile si supele, incepe sa ridice probleme parintilor sai, devenind mai dificil la mancare.
Schimbarea aceasta este foarte importanta pentru viitorul relatiei parinte-copil si pentru ambianta meselor, in cursul anilor care vin. Este important ca parintii sa evite sa arate copilului lor pana la ce punct sunt contrariati si nelinistiti de lipsa lui de pofta de mancare.
A manca nu este o fapta eroica atunci cand ii este foame si nu merita felicitari. Refuzul de a manca atunci cand nu ii este foame nu justifica nici dezaprobarea, nici clovneriile, nici santajul.
> De indata ce copilul se joaca cu mancarea sau o refuza, cea mai buna atitudine consta in a-i lua farfuria spunand: „Se pare ca nu-ti este foame. In cazul acesta, nu te fortez. Dar imi place mai mult sa te joci cu altceva decat cu mancarea".
Daca nu primeste nimic altceva de mancare pana la masa urmatoare, el isi va recapata pofta de mancare.
Procedand astfel, parintii evita sa lase copilul sa creada ca mananca pentru a le face lor placere, ceea ce ii poate furniza o arma eficace, pentru a-i enerva.

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis
Ava felicitari , astept beutura
Strumfy si eu sper la fel.
Liloasele, nici acum nu aveti electicitate? imi este tare dor de voi cate unul ptr. fiecare

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput