Prietene la bine si la greu - 86
Raspunsuri - Pagina 14
magdaz_ina spune:
Ariadna33 felicitari !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
ariadna33 spune:
mercic, fetele! nici nu ma asteptam sa-l iau! acum pun diploma in rama si mai cotizez la o organizatie profesionala, pe langa celelalte doua
Ramo, are gust de capsuni uleiul asta, dar cred ca tot e cam gretos ca vreo 2 saptamani i-am pacalit, dar acu s-au smecherit si-l plimba prin gura si il scot afara
Many, ciocnesc cu tine un pahar de vin rosu dulce
miany75 spune:
ramo am scris intr-un mesaj anterior; eu folosesc ulei din ficat de cod de la Lysi are gust de peste;david il bea fara nici o greata,asa l-a baut de la inceput..poate si pt.ca lui ii place pestele...eu l-am gasit undeva la 38 lei,parca..
miany75 spune:
fetele care le-ati dat gris cu lapte la puiuti,ce lapte ati folosit? de vaca?
eu i-am dat o singura data ,atunci i l-am facut cu Lp..
DORIS_71 spune:
Monis, Lauriciu, mersi ptr. raspuns.
Andre nu am mai pus poze din cauza lipsei de timp. In ultimul timp zboara zilele de nu stiu cand e luni si cand s-a terminat deja saptamana. Duminica ii facem ziua si dupa poate reusc sa pun si pozele.
Multumim tuturor ptr. felicitari, acum nu am timp ca trebuie sa-i dau sa manance lui Matteo, sa-i fac baie si sa plec si la munca si am si o durere de cap puternica, dar sper sa pot intra maine ptr. un bilant de 1 an.
ANDREI
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 Many, ciocnesc cu tine un pahar de vin rosu dulce ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate***************** |
mami de Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
citat din mesajul lui miany75 fetele care le-ati dat gris cu lapte la puiuti,ce lapte ati folosit? de vaca? eu i-am dat o singura data ,atunci i l-am facut cu Lp.. miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Am dat de doua ori. Prima data cu lapte milli din comert si presarata scortisoara, iar ieri am facut cu lapte de vaca de la mama si am pus scortisoara si magiun de topoloveni.
Eu am un pitic legat de LP fiert, pe care inca nu am reusit sa-l alung, pana atunci LV.
Avem voie sa folosim curry in mancarea copiilor la varsta asta?
mami de Vlad (29.10.2009)
raluci_b spune:
fetele subiectul despre indemnizatii s-a mutat aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159130&whichpage=13
eu maine voi fi la Realitatea FM de la 8 20 pt a incerca sa apar ceva drepturi ale parintilor sau macar sa le sustin
DECI MAINE PROTEST ORA 11
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui miany75 ramo am scris intr-un mesaj anterior; eu folosesc ulei din ficat de cod de la Lysi are gust de peste;david il bea fara nici o greata,asa l-a baut de la inceput..poate si pt.ca lui ii place pestele...eu l-am gasit undeva la 38 lei,parca.. miany fericita mami de DAVID ANDREI |
cati ml are sticluta? tu cati ml ii dai pe zi? ma tenteaza sa ii iau si eu, da parca nu as da nici 120 lei pe el, cum da Ariadna, ca mi=e teama ca nu il pot pacali sa il bea, iar eu singur nu il iau. Oare daca il combinam cu mancare e ok??
Ariadna, hmmm...asta al tau e scump, da daca zici ca are gust de capsunele cre'ca ar avea mai multa trecere la pici. Ma mai gandesc ca acum primeste fier, vitamina c, siropel de imunitate de 2 ori pe zi,ceva de tuse, prea il bombardez cu de toate.
saru-mana de raspunsuri
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monis5 spune:
ultima postare de aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159109&whichpage=10 despre imunitate. (aviz Smarandita )
pup you all, fug sa culc un copilas
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun