Prietene la bine si la greu - 86
Raspunsuri - Pagina 12
simina_kin spune:
micul dejun
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin micul dejun |
ce tacticos mesteca ea acolo
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
miany75 spune:
e totala Maya!!! si a papat 2 sau 3 felii de paine?!!! e mancacioasa,nu gluma!!! Simina esti o norocoasa!!
ariadna33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
dar pe cele din maternitate le-ati platit? Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) |
nu, am uitat de alea... nu le-am platit ca am nascut la maternitate de stat... dar la cat am cotizat in alea 6 zile mai bine ma duceam la o maternitate particulara
ariadna33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dienutze
ce firma sunt pastilele? bafta la vaccinari! Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009) |
nu sunt pastile, ci ulei la sticluta si il administrez cu seringa de la nurofen cate 5 ml pe zi, ii zice Cod liver oil for kids de la Child Life si costa o caruta de bani, 120 ron parca sticluta de 237 ml, dar daca pediatra mi l-a recomandat ca fiind cel mai bun, m-am conformat.
mercic
simina_kin spune:
multumim
Many a 2-a felie nu a mai mancat-o, da a facut-o bucatele si i-a aruncat-o catelului pe jos, asa tacticos, cu dumicatul, sa nu cumva sa se innece
.Masa ei a continuat cu 2 mere(mititele)+2 biscuiti // blenduite
Da m-a uimit la pranz a mancat 350-400gr de ciorbita
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Eram fara la 12 si ceva, ma plimbam agale cu fimea pe trotuar.Deodata opreste unu masina in dreptul nostru intr-o vitezaaaaaaa.....m-a si speriat.Iese omul din masina in fuga si-i zice unei femei care era pe banca din dreptul nostru ca o sa vina Salvarea la nevastasa si o roaga sa le deschida ea usa si mai zice :"ca am fost la spital si ne-au trimis acasa ca nu naste azi si na ca naste acum"
Am oooppppssss aici raman pana iese graviduta sa vad dc o cunosc
Vine Salvarea dupa vreo 5-8 min, urca asistenta in bloc, la vreo 2 min iese barbasu , vorbeste cu soferul ambulantei, urca si ala cu o trusa mai mare, si astept....asteptam..ca se stransesera la mamici cu carucioare si trecatorii
Cand ma gandeam ca nu mai iese graviduta odata, iese soferul CU BEBELUSUL IN BRATE, in urma lui sotul femeii cu bagaje, apoi mamica sprijinita de asistenta.........mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut-o plina de sange pe picioare....avea halat si papuci
Sotul ei plangea si radea in acelasi timp si i-a zis : uite mami cata lume te-a incurajat din fata blocului!
Asistenta a zis lumii adunate ca are baiat si-i sanatos !!
Au urcat-o in ambulanta, i-au pus bebelusul in brate si au plecat la H
ariadna33 spune:
foarte tare faza! sa le traiasca! se mai intampla si in zilele noastre sa nasti si acasa daca se precipita treaba
laurairina13 spune:
pfoai, Simina m-a pocnit rasu cand am vazut-o ce frumos festelea feliuta de painica, dar cand am citit si a doua postare m-a pocnit plansu, off..abia astept sa mai tin si eu un brate un bebe nou nascut
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop