Concediu maternal 24 sau 12 luni
Raspunsuri - Pagina 36
carinablanca spune:
Eu nu cred ca are cum sa mearga vechimea in concediu fara plata.
Si mai mult decat atat dupa 1 an de concediu nu se mai pastreaza obligativitatea angajatorului sa ne pastreze locul de munca. Pe mine asta ma infurie cel mai tare.
Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Ar trebui sa se aplice pt cine ramane insarcinata dupa data de 01 ian 2011. |
Si cam care ar fi norma de aplicare? Procreare cu notarul de fata, ca sa certifice data insarcinarii?
theo_2004 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Si cam care ar fi norma de aplicare? Procreare cu notarul de fata, ca sa certifice data insarcinarii? |
Sa se aplice, de ex, celor ce nasc dupa 1 nov 2011
mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
amali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Si cam care ar fi norma de aplicare? Procreare cu notarul de fata, ca sa certifice data insarcinarii? |
Sau copiii nascuti incepand cu 1 octombrie 2011?...
lalely07 spune:
Fetelor nu am vrut sa va supar cu ideea mea ca ar fi trebuit sa se aplice celor care ramaneau insarcinate dupa data de 01 ian.
Ideea era ca macar sti la ce te astepti...nu ca noi acum cand ne-au pus in fata faptului implinit.Ma gandesc la mamicile de ianuarie 2011..nu este corect ca pruncii lor sa sufere si sa nu stea cu mamica lor 2 ani ca cei nascuti in decembrie 2010..
Doar asta era ideea...
Oricum nu mai putem schimba nimic.
21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
lalely07 spune:
Carinblanca...tu zici ca daca optam pt varianta 2 cu 2 ani de concediu este posibil sa nu mai avem loc de munca cand ne intoarcem???
Sau este legat de varianta A cd poti opta pt concediu de 1 an??
Eu stiam ca 6 luni de cand te intorci tb sa te tina angajatorul...Acum credeam ca cele 6 luni sunt si pt prima si pt a doua varianta.
21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
theo_2004 spune:
citat din mesajul lui lalely07 Fetelor nu am vrut sa va supar cu ideea mea ca ar fi trebuit sa se aplice celor care ramaneau insarcinate dupa data de 01 ian. Ideea era ca macar sti la ce te astepti...nu ca noi acum cand ne-au pus in fata faptului implinit.Ma gandesc la mamicile de ianuarie 2011..nu este corect ca pruncii lor sa sufere si sa nu stea cu mamica lor 2 ani ca cei nascuti in decembrie 2010.. Doar asta era ideea... Oricum nu mai putem schimba nimic. 21+ David Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
De aceea i-am si raspuns capcaunului sarcastic. pentru ca ac oug trateaza discriminatoriu o singura categorie de femei. e vorba de femei insarcinate la momentul anuntarii oug. si vin ei si hotarasc ca unele au mai multe drepturi ca altele!!!
mami de theo (7.11.2004)
AnaisG spune:
Discriminare nu ar fi si fata de cele care raman insarcinate din ianuarie incolo? Sau e vorba de discriminare doar cand te afecteaza personal??
theo_2004 spune:
Acele femei STIU in ce conditii aleg sa faca copilul. Isi cauta solutii !
Eu cand am ramas insarcinata cu bb 2 am facut niste alegeri. Acum, cu 3 sapt inainte sa nasc vine cineva si spune" Tu mergi in dreapta, tu in stanga". Spune nu doar ca voi primi indemnizatie 1 an ci si ca al doilea an este la "mica intelegere" cu angajatorul, nu doar fara indemnizatie. In acest moment nu mai pot schimba situatia in care ma aflu. Nuuu, nu aceea de viitoare mama de 2 copii (imi doresc fff tare acest lucru) ci situatia cu serviciul, discutii cu angajatorul...
Doresc tuturor mamelor sa stea cat mai mult alaturi de copii lor!
mami de theo (7.11.2004)
amali spune:
citat din mesajul lui lalely07 Fetelor nu am vrut sa va supar cu ideea mea ca ar fi trebuit sa se aplice celor care ramaneau insarcinate dupa data de 01 ian. Ideea era ca macar sti la ce te astepti...nu ca noi acum cand ne-au pus in fata faptului implinit.Ma gandesc la mamicile de ianuarie 2011..nu este corect ca pruncii lor sa sufere si sa nu stea cu mamica lor 2 ani ca cei nascuti in decembrie 2010.. Doar asta era ideea... Oricum nu mai putem schimba nimic. 21+ David Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
Perfect de acord! Raspunsul era cu dedicatie speciala, pentru comentariul cu notarul...