Concediu maternal 24 sau 12 luni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Roxy, pai bine ca pleci cu copiii mari, ca numai in Romania sunt concedii gigantice de maternitate (chiar si 1 an).

Vicky si Printzesone

in Cehia CIC-ul este de 4 ani. ce zici de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Fetelor adica daca se merge la servici cand bb implineste 1 an pana la varsta de 2 ani se primeste lunar 500 lei in plus la salariu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:

Roxy, pai bine ca pleci cu copiii mari, ca numai in Romania sunt concedii gigantice de maternitate (chiar si 1 an).

Vicky si Printzesone

in Cehia CIC-ul este de 4 ani. ce zici de asta?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama!

Platit cu 80% din salariu?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

cred ca pe langa faptul ca se face o magarie mare cu copilasii nostri mai este si un alt aspect: mai acum cateva luni protestam pentru ca nu ne convenea scaderea de 15 %, iar acum ne multumim si cu scaderea asta numai sa ne lase sa stam cu copiii. cred ca si asta a fost un scop pentru ca la 31 dec. expira legea care prevedea diminuarea cu 15 % si atunci ni s-a dat ceva mai dramatic ca sa uitam ca suntem pacalite, sa nu mai cerem nimic in plus, sa ne multumim cu ce avem ca poate fi mai rau.

in alte tari atat laudate ca au cic mai mic, exista unitati si personal specializat suficient care sa preia copilasii, sa aiba grija de ei, sa le pese cum sunt crescuti copiii nostri. o persoana la 4-5 copii. la noi este o persoana la 25-30 de copii. si asta in cazul in care ai o pila zdravana ca sa-ti duci copilul la o cresa. altfel...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Citat:

Vicky si Printzesone

hai ma lasati-ne cu placa asta ca ne-am cam plictisit, ia mai bine sa-si vada fiecare de tarisoara in care traieste........daca era atat de rau acolo probabil ca erati demult inapoi in romania. Si tin sa te contrazic, romania nu are cel mai "gigantic" concediu de maternitate, mai informeaza-te.

.....viata este acolo unde te regasesti.......

9+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Nu vad unde am scris ca ar fi rau. Si eu nu am facut copii sa mi-i creasca statul! Ii cresc singura.
Nu vad cine te impiedica sa stai acasa pana merge la scoala daca vrei.
Aaaa, da, iti facusesi calculul ca stai acasa pe 80%.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

cred ca pe langa faptul ca se face o magarie mare cu copilasii nostri mai este si un alt aspect: mai acum cateva luni protestam pentru ca nu ne convenea scaderea de 15 %, iar acum ne multumim si cu scaderea asta numai sa ne lase sa stam cu copiii. cred ca si asta a fost un scop pentru ca la 31 dec. expira legea care prevedea diminuarea cu 15 % si atunci ni s-a dat ceva mai dramatic ca sa uitam ca suntem pacalite, sa nu mai cerem nimic in plus, sa ne multumim cu ce avem ca poate fi mai rau.

in alte tari atat laudate ca au cic mai mic, exista unitati si personal specializat suficient care sa preia copilasii, sa aiba grija de ei, sa le pese cum sunt crescuti copiii nostri. o persoana la 4-5 copii. la noi este o persoana la 25-30 de copii. si asta in cazul in care ai o pila zdravana ca sa-ti duci copilul la o cresa. altfel...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Nici in alte tari nu e roz cu cresele. CAnd eram gravida in luna a 6-a am facut cerere pentru cresa. Crezi am cam primit loc? Nuuu, am fost refuzata de vre-o 3 ori, pana m-am plictisit de facut dosare si mi-am cautat bona.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Da mcoca si eu am niste aurolaci in fata blocului care dorm sub cerul liber cand eu stau in casa la caldurica. Si totusi, nu vad relevanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegeorgiana spune:

Din cate am citit eu si din cat am inteles de acolo, aceasta "prima de reintoarcere la servici" de 500 ron se va acorda doar o singura data, nu lunar. Sper sa ma insel amarnic, desi mie asa imi reiese din articolele scrise prin presa.

13+

Mergi la inceput

Accept, sunt 4-5 subiecte pe aceeasi tema. Ti se pare normal? Mie nu ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Nici in alte tari nu e roz cu cresele. CAnd eram gravida in luna a 6-a am facut cerere pentru cresa. Crezi am cam primit loc? Nuuu, am fost refuzata de vre-o 3 ori, pana m-am plictisit de facut dosare si mi-am cautat bona.

Vicky si Printzesone

Hai sa nu exageram.Ce facilitati au copii pe aici si ce au in RO.Miercurea unde sunt copii cand parintii lucreaza?Cate mame au posibilitatea sa nu lucreze miercurea si sa se stea acasa?Cati nu au ajutoare de la stat pentru bone?Dar iar intram intr-un subiect fara sfarsit.

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput