Concediu maternal 24 sau 12 luni
Raspunsuri - Pagina 14
alinuk spune:
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Mamele_continua_razboiul_cu_Guvernul_0_385762055.html
(poza e de la protestul anterior... da' vad ca si fimiu asta mic si-a tras o moaca de luptator)
aaa sa va zic, asta mai mare pic al meu (are 3 ani si 11 luni) duminica, in mare verva sa-si stearga ghetele,
facea scheme de lupta prin casa...
si il intreb: 'pt ce lupti mai mama, pt drepturile copiilor, ale mamelor... pt ce lupti?'
raspuns copil: 'eu nu lupt pt nimic! sunt doar luptator'
haideti fetelor veniti azi in Piata Victoriei la ora 11!! in fata muzeului Antipa!
Haideti! Cerem respect pentru copiii nostri!
Este umilitor si iresponsabil felul in care ne trateaza de doua saptamani..si nu numai
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
super_bebe spune:
Suna insarcinata in 31 saptamani.
Incepand cu luna 5 am stat la pat ptr ca riscam sa pierd copilul. In fiecare zi ma luptam cu gandurile negre si speram sa fie totul bine.
De cand am auzit de minunata idee de a reduce concediul de crestere la 1 an ma gandesc ca poate face Dumnezeu o minune sa nasc luna asta, sa fie totul bine si sa am posibilitatea sa stau acasa 2 ani cu copilul.
Ei nu se gandesc cate mame sunt in situatia mea, cate ne gandim inca de acum cu cine vom lasa copilasii.
Ma doare sufletul si-mi este mila de bebelusii nostrii.
vias spune:
ma pregatesc si eu de protest in Brasov..desi sincer..dupa cate se vede...voi fii singura
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
alinuk spune:
o sa avem, alaturi de ce au mai facut si celelalte ONG uri, pancartele mari sponsorizate de DC (de la actiunea anterioara)
iar eu mi-am gasit si tricoul cu SOS pe care l-am purtat ast'vara
m-am inarmat si cu niste zornaitori!!!
si eu o bateam la cap pe bunica pentru 'atasamentul si obiceiul nesanatos de pastrare a lucrurilor care nu-ti mai sunt de folos'
Haideti fetelor!
Unite vom avea o voce puternica!
stiti voi chestia aia cu buturuga mica...!!!????
ne vedem acolo!!!
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
Nimic nu-i intamplator!
Karis spune:
Eu va urez mult succes si sper sa reusiti ce v-ati prupus. Desi cred ca la noi "buturuga" e mult prea mica pentru a rasturna un "car' atat de mare...Din pacate tot ce s-a intamplat in ultimul timp m-a facut sa imi pierd increderea ca ceva sa poate schimba si in bine nu numai in foarte rau.
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui super_bebe Suna insarcinata in 31 saptamani. Incepand cu luna 5 am stat la pat ptr ca riscam sa pierd copilul. In fiecare zi ma luptam cu gandurile negre si speram sa fie totul bine. De cand am auzit de minunata idee de a reduce concediul de crestere la 1 an ma gandesc ca poate face Dumnezeu o minune sa nasc luna asta, sa fie totul bine si sa am posibilitatea sa stau acasa 2 ani cu copilul. |
Sa nasti luna asta ar insemna sa nasti inainte de termen
Te rog eu, roaga-te la Dumnezeu sa nasti un copil sanatos si la termen, lasa toate cele "lumesti" la o parte. Singurul lucru cu adevarat important este sa fiti sanatosi. Nu cred ca iti doresti sa nasti inainte de termen, asta poate fi mult mai " costisitor". sper sa nu fiu inteleasa gresit, as vrea doar sa te gandesti mai bine, un copil prematur inseamna o lupta zi de zi din primul minut pana in momentul in care recupereaza zilele lipsa din burtica, si poate nici atunci mama nu poate fi intru totul linistita.
Roaga-te pentru sanatatea voastra a tuturor!
Bebe Beca spune:
Super bebe, iti inteleg supararea, insa o nastere prematura nu inseamna rezolvarea problemei, poate insemna, din contra, necazuri foarte mari. Mai bine sta bebe la caldurica pana la termen si vedeti apoi cum se aranjeaza lucrurile... Multa sanatate!
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
toanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui super_bebe Suna insarcinata in 31 saptamani. Incepand cu luna 5 am stat la pat ptr ca riscam sa pierd copilul. In fiecare zi ma luptam cu gandurile negre si speram sa fie totul bine. De cand am auzit de minunata idee de a reduce concediul de crestere la 1 an ma gandesc ca poate face Dumnezeu o minune sa nasc luna asta, sa fie totul bine si sa am posibilitatea sa stau acasa 2 ani cu copilul. Ei nu se gandesc cate mame sunt in situatia mea, cate ne gandim inca de acum cu cine vom lasa copilasii. Ma doare sufletul si-mi este mila de bebelusii nostrii. |
Doamne....mare ti-e gradina...
Sa te rogi la Dumnezeu sa nasti inainte de termen....cand toata lumea sa roaga sa aiba un copil sanatos, nu unul nascut prematur