LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*
Raspunsuri - Pagina 7
roli25 spune:
Uf dragul de Razvi...mie mi se pare firesc sa nu accepte stomacelul si asa sensibilizat antibioticul care e agresiv. De-aia sunt total impotriva antibioticelor...da acum na, nu stiu ce sa zic, nu am ajuns cu entero pana acolo, cand a avut Marc l-am pus pe picioare cu saruri, antitermice si regim.
Da, macar cum zice Ginette, sa-i faca antibiograma, nu sa tranteasca antibiotic dupa ureche.
Eu sunt plina de nervi si stres, ca educatoarea lui Andrei s-a trezit abia ieri sa anunte ca maine au serbare. Si uite-ma pe mine...sa ma zbat sa-l imbrac in ingeras intr-o zi, in care ajung acasa la 10 noaptea ca avem bil. la teatru
.
Ce-o fi fost frate in capul ei de nu ne-a anuntat mai devreme, nu stiu.
Pai educatoarea lui Marc ne-a anuntat ca au pe 16 de acu o luna.
Acu fie vorba inre noi, n-am carcotit si am inghitit multe ca stiu cat de greu i-am bagat in gradi. Da asta a lui Andrei ma calca rau pe nervi cu diverse si abia astept sa-l mut la alta educatoare ( a lui Marc, la toamna).
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
hello
sa nu-mi vina sa cred cand am vazut 7 pagini .. eu nu am mai intrat caci sunt full zilele astea, alergaturi dupa cumparaturi caci ii facem socrului parastas de 7 ani sambata, plus gimnastica mea, etc. azi am fost si la eva la gradi sa intreb de serbare, sa-i iau poezia pe care o are de invatat .. marti la 10 dimineata e serbarica. abia astept ..
laurici of nu se mai termina cu belele astea nici la tine, imi pare tare rau ca esti bolnavioara. sanatate multa, sa te faci bine repede. vezi ca iti merge bine si aerosolul la pneumonie. am vazut si eu piticii la real, 15 ron unul .. sunt super frumosi dar parca prea scumpi. voi incerca sa-i iau si eu evei si sa renunt la ceva .. pupici
nati sanatate fetitelor caci stiu cum e sa boleasca amanddoua. nice ca iesiti si va distrati .. si noi mai iesim si zici ca l-am apucat pe D-zeu de picior ..
alinusa va tin pumnii stransi sa va reuseasca toate!! nu stiu ce sa te sfatuiesc cu problema kk .. poate cand vezi ca vrea sa faca, o iei cu vorba, o duci la wc, o incanti, ii dai o jucarica si poate uita si face la wc ..
ema probabil ca o fi disparut .. era pe mijloc unde tin tot felul de jucarele, podoabe, globuri, agatate de rafturile alea gen cos mare etc ..
alinak nice 2 hear from you, ma bucur ca piticuta e bine. o pup cu drag
lala omul asta nu merita nimic .. nu inteleg dc iti mai bati capul cu el, parca judecatorul nu i-a dat drept de vizita, nu? forget abt him .. nu merita nimic .. mai ales nervii tai si linistea ta si oricum nu cred eu ca intalnirile cu el ii fac mare binei biei .. e adorabila papusica ta cu ochelari
.. si ce parut mare are .. o frumusete!
ramo sanatate multa lui razvanici. doamne ce l-au chinuit tampitii aia .. din pacate, se intampla, si noi am patit-o .. fetele nu le-a dat dr antibiotic cand au avut gastroenterocolita insa nici febra nu au facut asa mare .. ii poti dai supica cu pui si morcov, pilaf cu morcov, banane, sticksuri, covrigi, paine prajita, insa tb sa renunti la laptic .. of .. acum vad ca o tine tot intr-un vomitat .. musai perfuzie si facuta o hemoleucograma.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Revin pe forum dupa 3 saptamani criminale , cu multe intamplari , cu mult stres si oboseala acumulata.
De cand n-am mai intrat pe-aici , principala mea ocupatie a fost sa o ingrijesc pe Sara care , de cand a inceput gradinita a tinut-o tot intr-o boala. Acum 3 saptamani mi-a facut o viroza respiratorie urata , cu rosu in gat , tuse , muci , febra si tot tacamul ...am tinut-o 10 zile acasa , am reusit s-o pun pe picioare cu aerosoli si sumetrolim si dupa ce am dus-o doar o singura zi iarasi la gradi , mi s-a pricopsit cu o enteroviroza groaznica , cam cum povesteste Ramo de Razvi...febra mare 39.8 care nu scadea sub antitermic si la impachetari decat max. pana la 39 , frison , spaima sa nu intre in convulsii , voma , diaree ...tot ce inghitea iesea pe partea cealalta in max. 1/2 ora.Timp de 2 zile nu s-a dat jos din pat decat sa mearga la wc , plangea de durere de burtica si nu-i scadea febra sub 39. A slabit 1.4 Kg , e incercanata , palida ...ma apuca plansul cand ma uit la ea. Partea nasoala si stresul pe capul meu a fost ca eu aveam planificata o calatorie de business la Istambul de joi pana duminica si copilul meu luni si marti ( inainte de plecarea mea ) nu s-a putut da jos din pat. Deja vorbisem la serviciu ca s-ar putea sa nu pot pleca , ma angajasem sa suport tot costul deplasarii ( aprox 500 EURO ) si eram pregatita sa ma internez cu Sara in spital daca situatia ar mai fi continuat inca o zi.
Din fericire , miercuri a fost mult mai bine , nu a mai facut febra , incepuse sa se lege si kk si , sub asigurarile sotului si ale maica-mii ca vor avea mare grija de Sara , am plecat joi la Istambul.Acolo am fost cam zombi , ca nu dormisem in ultimele 36 de ore mai mult de 6 ore , dar cu multa cafea si ceai turcesc am reusit sa fac fata atat intalnirilor de business cat si datoriei mele de turist pentru prima oara la Istambul , astfel incat am reusit sa si vizitez destul de multe obiective turistice. Practic am stat 4 zile , din care 2 au fost alocate afacerilor si 2 vizitarii orasului. Istambulul m-a impresionat prin pozitia sa geografica superba , intre doua mari si cu Bosforul strabatandu-l de la N la S , prin dimensiuni , prin varietatea culturala si istoria sa , insa au fost si lucruri care mi-au displacut...traficul este teribil si , din nefericire , am avut de strabatut distante f. mari cu taxiul , taximetristii sunt groaznici ( am fost nevoita chiar sa chem politia in confruntarea cu un taximetrist , care , in afara de faptul ca m-a ocolit vreo 10 km desi i-am aratat pe GPS ca stiu drumul , nu vroia sa-mi mai dea restul - aprox. 20 EURO , pe motiv ca a stat prea mult in trafic cu mine din cauza aglomeratiei si ca mai are de platit si nu-stiu-ce taxa de pod
. O alta experienta nasoala am avut-o in Grand Bazar - am putut simti pe pielea mea cat de agresivi pot fi acei vanzatori , mai ales cu o femeie tanara si neinsotita.In fine , nu pot spune ca , per ansamblu nu mi-a placut Istambulul ...mai degraba nu mi-au placut anumite categorii de oameni de-acolo , dar fiecare padure are uscaturile ei.
Cat am stat acolo , am bagat la greu roaming pe Orange ...vorbeam de cate 3-4 ori pe zi cu maica-mea sa-mi zica ce face Sara , sa-i dau indicatii de meniuri de dieta si sa-i mai spun ce medicamente sa-i dea Sarei.Din fericire , am reusit sa dregem situatia fara antibiotic , doar cu antitermice , loperamid , enterol si debridat si cu mancare de regim. De ieri i-am scos si regimul pentru ca mititica simte nevoia sa recupereze si ar manca orice , mai putin pilaf si supa si ce-i mai dadeam eu de regim si de care s-a saturat pana in gat.
Astazi a mers din nou la gradi si sper din toata inima ca , macar pana dupa sarbatori sa nu se mai captuseasca cu altceva , ca ne ajunge cat am tras-o
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
roli la grupa mica se face serbare cu costume si din astea?? ca educatoarea evei mi-a spus ca sunt prea mici, ca fiecare se imbraca cum vrea, zice o poezie sau o strofa si gata serbarea .. nu stiu dar educatoarele astea ale evei nu imi par prea implicate in ceea ce fac .. parca fac de mantuiala .. offf ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
gattasalvaje spune:
Revin cu o urare pentru draga noastra clopotzica Ana ( sper sa fie primita , chiar daca vine cu intarziere ):
Anusca , sa cresti mare , sa ai parte de mult noroc si sa fii un permanent prilej de bucurie si mandrie pentru parintii tai ! La multi ani !
Am foarte multe de zis , ca am citit tot din urma si vad ca s-au intamplat o groaza de lucruri cat am lipsit...sper sa pot sa mai intru diseara ca acum fug la gradi sa-mi iau printesa !
Pupici
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Elle, la Andrei sunt toti fulgi de nea, imbracati in alb. Foarte usor de gasit iarna pereche de pantaloni albi pentru baieti ![]()
Simona, wow ce ati tras cu Sara
, multa sanatate 
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Buna fetelor! Am avut o noapte grea cu razvi, nu-i scadea febra deloc dupa ce i-am dat panadol, dupa 4 ore i-am dat nurofen si tot nu scadea tot 39,4-39,2 ia-m pus ciorapei cu otet si compresa rece pe cap a scazut putin si iar a inceput sa creasca si i-am bagat apoi un supozitor de novocalmin si abia dupa ala ia scazut si nu a mai facut. I-am dat antibioticul aseara pe la ora 20.30 si la 21.30 a vomitat.Oare a vomitat si antibioticul?A mai avut si 2 scaune de atunci bineinteles fleasca. uf iar a vomitat ![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) Razvan 2+ |
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
[quote]citat din mesajul lui ramonab
Buna fetelor!
Am avut o noapte grea cu razvi, nu-i scadea febra deloc dupa ce i-am dat panadol, dupa 4 ore i-am dat nurofen si tot nu scadea tot 39,4-39,2
ia-m pus ciorapei cu otet si compresa rece pe cap a scazut putin si iar a inceput sa creasca si i-am bagat apoi un supozitor de novocalmin si abia dupa ala ia scazut si nu a mai facut.
I-am dat antibioticul aseara pe la ora 20.30 si la 21.30 a vomitat.Oare a vomitat si antibioticul?A mai avut si 2 scaune de atunci bineinteles fleasca.
/quote]
Gaza a avut un episod lung de diaree combinat cu febra, trei zile de 39,2. Nu scadea nici cu paracetamol si impachetari cu apa +otet, combinate. Apoi a inceput tusea, a devenit bronsita, in continuare diaree si apoi si o otita. Probabil ca asa e sezonul asta cu diaree si febra. Sper ca Razvi sa nu se mai aleaga si cu altceva ca noi...
De doua zile merge la gradi iar si e very happy...
Blogu` nostru
alina023 spune:
Fetelor, dragelor...am luat interviul!!! Suntem acceptati in Quebec!!! Suntem fericiti!!
Multumim din suflet pentru toate gandurile voastre bune! In mod sigur ne-au ajutat, ca intotdeauna! V-am simtit aproape!
Din pacate sunt iar pe fuga...plecam sa o luam pe Ana de la ai mei si apoi intr-o mini vacanta la munte, combinata cu treburi de job.
Urez multa sanatate clopoteilor bolnaviori!
Si multumesc pentru urarile de la multi ani la adresa Anei! Acum mergem si noi sa o sarbatorim si pupacim!! Imi este asa dor de ea!!
Va imbratisez cu mare mare drag!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
ceska777 spune:
Alina023,
sa fie intr-un ceas bun! Sa fiti ferciti in noua patrie!
Blogu` nostru

09.01.2008