LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Apropo de brazi, stiti cum ne facea noua tata cand eram copii? Avea un bat gros pe care il gaurise de jur imprejur. Lua crengi de brad (e drept ca le lua direct de la sursa, nu mai dadea bani pe ele...) si le infigea in batul ala. Ieseau niste brazi giganti si perfecti, pt ca putea sa potriveasca crengile sa fie perfect simetric. Bradul ocupa cam un sfert din sufragerie, dar cui ii pasa... Ii lua cateva ore pana fixa crengile, dar merita efortul. Ahh, ce vremuri

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Elena, mersi pt pont ref jocuri.
Fetelor, stiu ca sunt off-topic pt ca nu e vb de un clopotel, ci de Daria, insa daca nu aveti ce face, vreau sa ma laud si eu cu pozele de la serbarea ei.
Deci, va invitam la SERBARE.
Pozele sunt facute de mine, deci nu prea reusite, dar asteptam cd-ul de la gradi cu ceva mai de calitate.
Va pupam!

POZE

Ooooo, e minunata!Si decorul serbarii e superb!

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

AlinaT sanatate lui Fyfy a ta, sper sa nu fie nimic totusi

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Acum am apucat sa admir petrecaretii Andrei si Daria: Andrei este delicios iar Daria ... m-a cucerit definitiv (spune-i sotului sa-si cumpere tun de-acum)

Ramo, off... deci tot la spital ati ajuns; cat despre dr .. un cretin

Alinat, imi pare rau s-aud de o posibila belea la Stefy - poate este o alarma falsa, o fi mancat ceva.

Natalia (sau Roli) dati-mi si mie va rog, link-ul cu mesaje de la Mos Craciun.

Eu n-am apucat sa duc azi pipi - d-ra s-a trezit la 8:30 cand eu eram deja plecata; maine o s-o scol ca trebuie sa-ui repet analizele .. musai!

Daca aveti timp si chef poze de la petrecerea de 3ani
Doar azi las albumul public.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ciao fetelor,

Acum am apucat sa admir petrecaretii Andrei si Daria: Andrei este delicios iar Daria ... m-a cucerit definitiv (spune-i sotului sa-si cumpere tun de-acum)

Alinat, imi pare rau s-aud de o posibila belea la Stefy - poate este o alarma falsa, o fi mancat ceva.

Eu n-am apucat sa duc azi pipi - d-ra s-a trezit la 8:30 cand eu eram deja plecata; maine o s-o scol ca trebuie sa-ui repet analizele .. musai!

Buburuza de 2 ani
Albume

Ioi da scumpa poate fi in poza asta :http://family.webshots.com/photo/2514690170102763220rNhFvu ce zcie ea:"Vai ce tort frumos am de ziua mea" Pupa-i-as ochioii aia mari

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ciao fetelor,

Buburuza de 2 ani
Albume

E de 1000 de ori mai dulce decat tortul ala care a fascinat-o!
Linku' mosului: www.portablenorthpole.tv

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

buna fetelor . Am admirat si eu petrecaretii, tare dragalasi. saptamana viitoare are si Luca al meu serbare, trebuie sa-l fac om de zapada.
Vad ca vorbiti de braduti. Noi ne-am saturat sa dam o caruta de bani pe cei naturali si am optat acum 2 ani pt unul artificial de care sunt tare multumita. Adevarul e cu nu miroase a brad, dar eu zic ca e o alternativa buna. Abia astept sa-l impodobesc ca sa vad ce reactie vor avea carabusii mei. Sper sa faca fata smotocelilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Cu mult drag urez si eu la multi ani clopoteilor sarbatoriti zilele trecute Adeluta, Eric si Ioana!!! La multi ani!!!

Desigur, un la multi ani din suflet si Cretulinei!!!

Multumesc mult de tot pentru felicitari! Sper sa fie un pas catre o viata mai usoara! Doamne ajuta!

Noi am revenit din mini vacanta la munte. Am avut noroc de zapada, ne-am dat cu sania, am ascultat colinde in Piata Sfatului, ne-am incalzit cu vin fiert cu ciocolata calda...a fost frumos!
Acum suntem inapoi pe baricade. Pe Ana am dus-o iar la gradi..c.e bine e sa fie iar acasa!!

Am apucat sa vad numai pozele cu Adeluta buburuza! E o scumpa!!

Referitor la brazi...noi de trei ani avem artificial din considerente mai ales ecologice. Imi este efectiv mila de bradutii aceia taiati si aruncati apoi la gunoi. Sigur ca-mi place si mie mirosul de brad in casa, dar rezolv cu cateva crengute.
Chiar...poate in seara asta facem si noi bradul!! Ce frumos!!

Puup!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Elena, mersi pt pont ref jocuri.
Fetelor, stiu ca sunt off-topic pt ca nu e vb de un clopotel, ci de Daria, insa daca nu aveti ce face, vreau sa ma laud si eu cu pozele de la serbarea ei.
Deci, va invitam la SERBARE.
Pozele sunt facute de mine, deci nu prea reusite, dar asteptam cd-ul de la gradi cu ceva mai de calitate.
Va pupam!

POZE

Ce ingerasa superba!!! Sa-ti traiasca! O minune de fetita!

Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Si acu 'neata! Dau o fierbinte!

Saptamana asta am o noua provocare, trebuie sa-i confectionez lui Marc costum de bradut pana joi la serbare. Dupa ce am vazut ce scoruri sunt la inchirieri de costume am pus mana pe ac si ata

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Bradut!!! Ce fain!! Abia astept sa vad pozele! V-am admirat in cele de ieri!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput