LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*
Raspunsuri - Pagina 18
alina023 spune:
AlinaT, cum e Stef cu burtica? Sper sa fi fost ceva trecator.
LauriciuleD, cum mai esti? Sincer, eu as da o strigare dupa Miriku'
sa vina cu 47le si sa te slepuiasca! Pai tu nici cu pneumonie nu te odihnesti deloc? Turc la tine! 
Chiar asa...Miriku...au pus monopol pe tine flacaii?!
Vrem poze cu podoabele tale fantastice de sarbatori!
Stiti ca v-am mai spus eu despre problema Anei cu kk deschis la culoare, uneori spre alb si despre faptul ca se abtine sa faca pana nu mai poate (si pana la urma face in pantaloni). Ma gandesc sa merg cu ea la un gastroenterolog pediatru. Stiti pe cineva sa-mi recomandati? Doctora de la gradi mi-a spus ca ref la splina marita nu trebuie sa-mi fac griji pt ca este posibil ca asa sa se fi nascut si sa nu deranjeze. Insa nu sunt linistita... Of!
Va puup...iar ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
aurel_cris spune:
Superba Daria,frumusica foc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui doniro Elena, mersi pt pont ref jocuri. Fetelor, stiu ca sunt off-topic pt ca nu e vb de un clopotel, ci de Daria, insa daca nu aveti ce face, vreau sa ma laud si eu cu pozele de la serbarea ei. Deci, va invitam la SERBARE. Pozele sunt facute de mine, deci nu prea reusite, dar asteptam cd-ul de la gradi cu ceva mai de calitate. Va pupam! Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)POZE |
aurel_cris spune:
Adeluta e o frumoasa si o dragalasa ca intotdeauna,bine ca am prin si eu albumul public.![]()
| citat din mesajul lui ginnette Ciao fetelor, Acum am apucat sa admir petrecaretii Andrei si Daria: Andrei este delicios iar Daria ... m-a cucerit definitiv (spune-i sotului sa-si cumpere tun de-acum Ramo, off... deci tot la spital ati ajuns; cat despre dr .. un cretin Alinat, imi pare rau s-aud de o posibila belea la Stefy - poate este o alarma falsa, o fi mancat ceva. Natalia (sau Roli) dati-mi si mie va rog, link-ul cu mesaje de la Mos Craciun. Eu n-am apucat sa duc azi pipi - d-ra s-a trezit la 8:30 cand eu eram deja plecata; maine o s-o scol ca trebuie sa-ui repet analizele .. musai! Daca aveti timp si chef poze de la petrecerea de 3ani Doar azi las albumul public. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume |
aurel_cris spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aurel_cris Adeluta e o frumoasa si o dragalasa ca intotdeauna,bine ca am prins si eu albumul public.
|
doniro spune:
Fetelor, va multumesc in numele Dariei pt complimente. Nu ma mai incape camasa de mandrie
.
Am admirat-o si eu pe Adeluta tizei mele, ce ochi are! Si nu numai; e frumoasa cu totul, sa va traiasca!
Noi il ducem pe Victor azi la Snagov, pt ca Daria a racit si nu vreau sa ia si el.
Sper sa ii treaca repede, sa fim linistiti de sarbatori.
Va pupam!
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
ginnette spune:
Neata si poftiti la o 
Multumesc de complimente la adresa buburuzei 

Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
alinaatudor spune:
buna dimi...pai, fyfy a facut un sparcait urat mirositor dimineata la 6...dar ieri nimik, nu e a buna, vedem, acum stam pe debridat si smecta, la nevoie...
febra nu, alte simptome nu, ieri a avut pofta de mancare, sa vedem azi...
roli25 spune:
Alina sa dea Domnul sa treceti usor de kklire. Sanatate!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
eladea2005 spune:
salutare!
multumim mult de tot pt urarile de La multi ani! pt Eric si pt mine...
s-a terminat si nebunia care a tinut 3 zile, ca-n povesti...
sunt rupta de oboseala, care sincer nu stiu cand va trece...![]()
a fost frumos, Eric a primit multe jucarii, ca de obicei...acu ma bucur ca am inca un baiat, ca nu va trebui sa mai cumpar jucarii,...avem mai multe decat e necesar...
imi place sa citesc despre serbari, poezioare si cantecele, ma bucur ca cel putin in perioada asta a sarbatorilor, lumea mai are timp si chef si de asa ceva...
cel putin de dragul copiilor...![]()
va pup cu drag!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
madalina28 spune:
| citat din mesajul lui roli25 Fetele de la capitala, dati-mi si mie de stire, daca prin pietele pe care le frecventati vedeti braduti mai ieftiori. Ca m-am dus la obor si am ramas fara aer cand am vazut preturile . Ahh cat ma enerveaza specula asta cu brazi si coloratii aia cu care tb. sa e tiganesti. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Am fost aseara in ikea si pe langa cei de 100 si...200 si... am vazut si unii mai mititei dar foarte draguti la 60lei!

.