LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*
Raspunsuri - Pagina 19
madalina28 spune:
Am vazut pozici cu Adeluta o dulceata de fetita, cu baietii lui Gugu superbi unul mai frumos ca altul, serbarea lui Andrei ai baiat mare mami si nu in ultimul rand cu surioara Dariuca o frumusete de fetita!
La multi ani mamicilor sarbatorite zilele acestea!
AlinaT sincer eu ma asteptam mai mult de la spectacol, dar a fost distractiv pt Sofi a primit un minicadou,a fost cu prietenii ei cei mai buni 2baietei si o fetita,nu v-am vazut la spectacol noi am fost de la 11 intelesesem ca mai era unul dupa, de la Mosu' care era cam grabit
.Sanatate multa Stefiutei poate este doar o indigestie!
Ema promit sa trimit reteta azi sunt putin mai libera!
Noi am fost aseara in ikea vrem sa-i cumparam sofiucai un pat de fetita mare am fost cu ea sa si-l aleaga binenteles ca a ales unul pt 2 pers
, inca nu ne grabim pana nu e hotarata nu i-l luam sa stau iar "sa-l sterg de praf"
honey79 spune:
Bun gasit, fetelor.
Ma mai tineti minte?
Vin cu o mare rugaminte la fetele din Bucuresti. Dupa mare tevatura, azi-noapte am reusit sa o mutam pe maica-mea cu Salvarea in Spitalul Bagdasar-Arseni de la Targoviste.
A suferit ieri in jurul orei 6 un Atca Cerebral VAscular. De atunci, frate-miu a avut grija sa cheme salvarea, sa mearga cu ea pe unde au dus-o... au mutat-o prin vreo 3 spitale... unu in Pucioasa, si 2 in Targoviste, unde nu ii faceau nimic, desi banuiau Atacul Cerebral.Asteptau pana a doua zi sa vina cineva pentru tomograf.
Azi-noapte la 1 , dupa multe telefoane si rugaminti , etc... am reusit sa o urcam intr-o salvare sa oa ducem la Bucuresti.
Eu sunt inca in SUA, iar sora-mea nu a gasit bilet mai repede de Vineri.
Frate-miu e singur cu maica-mea in spital....
Rugamintea mea catre voi.... care puteti... daca vreti.... sa mearga una dintre voi la Spitalul Bagdasar-Arseni, sa ii duca lui frate-miu un sandwich si un incarcator de telefon... si va platesc. Fie va trimit banutii prin WU , fie va da frate-miu banii acolo.
El nu poate pleca de langa mama, am inteles ca i-au facut angiometrie si ca trebuie sa o tina sa apese nu stiu ce pe ea si sa ii tina piciorul drept sa nu miste.
Va rog, care puteti... scrieti-mi un mesaj pe privat.
Multumesc anticipat.
Ellenuta spune:
buna fetelor ..
of ce m-am intristat cand am vazut mesajul lui vali .. sanatate multa mamei tale, draga mea. sper din tot sufletul sa fie bine.
imi pare tare rau ca eu nu te pot ajuta .. 
am avut si noi azi serbare, eva a fost o domnisoara frumoasa .. nu stiu cand a crescut atata si s-a facut mare .. canta, danseaza, spune poezii .. mi se pare incredibil .. i-a placut la serbare, a spus poezia .. nu asa frumos cum trebuia, insa, a fost ok, a primit si cadou .. dulciurile si cartea de colorat .. insa, la final mi-a spus ca ea la serbare mai vine, dar sa nu o mai aduc la gradi sa o las acolo .. puslamaua mica ..
si ca sa avem o emotie in plus la serbare .. ieri noaptea s-a kkcit pe ea de cateva ori (nu in pat, ci la wc), dimineata la fel .. am tratat-o cu un ercfuryl, paine prajita .. mi-a fost teama ca se scapa pe ea mititica .. a cerut de vreo 3 ori la wc insa nu a facut .. abia spre seara a facut kk insa tot imprastiat .. offf ..
doniro super ingerasul tau de fetita!!
gugu ai doi baieti de revista! ce grasan e juniorul .. cel putin asa pare din foto.
roxanici ce mare s-a facut adeluta!!!!!! si cat de frumoasa esteeeee .. o pup eu dulce pe ea caci tare scumpa mai e .. si seamana leit cu mamica ei draga! 
alinus sa va fie de bine minivacanta .. eva cand vede zapada la tv ma intreaba daca nu mergem si noi la munte sa se dea si ea cu sania .. referitor la problema anitei, am o mamica in parc care s-a confruntat la fetita tot cu problema constipatiei, a apelat la un doctor si a rezolvat=o pe fetita din regim .. face normal in fiecare zi, nu mai are probleme. saracuta cerea sa plece din parc ca o durea funducu .. o sun maine s-o intreb si iti dau de stire.
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
zuzele2008 spune:
Haideti sa facem o hora mare
Avem motiv de sarbatoare,
Astazi este ziua unei luptatoare
Va poftesc cu mic cu mare
La un capitol pentru BIA!