LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Elena, mersi pt pont ref jocuri.
Fetelor, stiu ca sunt off-topic pt ca nu e vb de un clopotel, ci de Daria, insa daca nu aveti ce face, vreau sa ma laud si eu cu pozele de la serbarea ei.
Deci, va invitam la SERBARE.
Pozele sunt facute de mine, deci nu prea reusite, dar asteptam cd-ul de la gradi cu ceva mai de calitate.
Va pupam!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

am incercat sa pun poze. sper sa fi iesit ceva.

GUGU de doi shoricei atomici LUCA 19.12.2007 si ALEX 26.10.2009.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

www.flickr.com/photos/12054829@N04/sets/72157625457785041/" target="_blank"> poze cu soriceii atomici

Ptiuuu ce frumusei ai acolo! Felicitari mami!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Elena, mersi pt pont ref jocuri.
Fetelor, stiu ca sunt off-topic pt ca nu e vb de un clopotel, ci de Daria, insa daca nu aveti ce face, vreau sa ma laud si eu cu pozele de la serbarea ei.
Deci, va invitam la SERBARE.
Pozele sunt facute de mine, deci nu prea reusite, dar asteptam cd-ul de la gradi cu ceva mai de calitate.
Va pupam!

POZE

Frumoasa foc zana ta! Desi e de-un leat cu Marc imi pare asa domnisorica...cand ma uit la Marc parca mi se pare ca are moaca de bebe.

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

guuuguuuu...wow..ce mami sexi..am vazut niste poze de la mare...wow...
incredibil, ce dragut, sincer, am lipsit o perioada de pe forum si nu stiam ca mai ai un bebe, bravo, imi audc aminte ce sexi erai in pozele de gravida:)..parca le facusei tu in oglinda...nu?
sa fiti sanatosi si fericiti...

ramona, , gata, a trecut, sanatate multa, sper sa fie razvi bine dxe acum si sa nu mai fie nevoie de nici un atb muuult timp de acum in colo...

si fyfy a facut kk moale ieri, s-a vaiutat toata ziua ca o doare burta, nu a mancat nimik...cauza e mai mult ca sigur ca mama a fost in vizita la o prietena cu un nepot carte avea diaree, cica de la antibiotica...la naiba, sigur era ceva infectios care oricum se lasa si cu rosu in gat si cu pesudoraceala...
asa ca, cred ca ne-am captusit si noi cu ceva...

mada..am fost la teatru de papusi, nu i-a placut, a stat jumate din specatcol cu spatele si jumate cu fata...dar cand am iesit a inceput sa povesteasac tuturor ce si cum, cum au venit 3 prieteni de zapada, si niste pitici, dar fara alba ca zapada...ce sa mai..nu o inteleg de loc, o duc la sepctacole..si cu muzica si cu lumini de cand era mica, dar nici acum nu am scapat de bocetul initial..uffff..

voi incerca sa vad si poze de la serbari, intru pe apucate de la serviciu...
va pupam si o saptamana minunata va dorim

Mergi la inceput

Roli, sa stii ca nici eu n-as zice ca Marc e mai mare ca Daria :)
Poate fetitele se maturizeaza mai repede, nu stiu. Sau poate e din cauza parului (cand l-am tuns pe Victor prima data, mi s-a parut ca s-a transformat instantaneu din bebe in baietel).

Am admirat si eu pozele de la serbarea voastra, sunt deliciosi!

POZE

Mergi la inceput

Si acu 'neata! Dau o fierbinte!

Saptamana asta am o noua provocare, trebuie sa-i confectionez lui Marc costum de bradut pana joi la serbare. Dupa ce am vazut ce scoruri sunt la inchirieri de costume am pus mana pe ac si ata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

super la serbare...Doniro..ai o ingerasa superba, are niste ochi
Roli, voinicii tai sunt tare draguti....

Mergi la inceput

Alina,

POZE

Mergi la inceput

Fetele de la capitala, dati-mi si mie de stire, daca prin pietele pe care le frecventati vedeti braduti mai ieftiori. Ca m-am dus la obor si am ramas fara aer cand am vazut preturile .
Ahh cat ma enerveaza specula asta cu brazi si coloratii aia cu care tb. sa e tiganesti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Fetele de la capitala, dati-mi si mie de stire, daca prin pietele pe care le frecventati vedeti braduti mai ieftiori. Ca m-am dus la obor si am ramas fara aer cand am vazut preturile .
Ahh cat ma enerveaza specula asta cu brazi si coloratii aia cu care tb. sa e tiganesti.

Si mai ales cand vezi la stiri pe 26/27 dec cum sunt abandonati sute de brazi pentru ca nu au lasat din pret...
Noi avem artificial.

POZE

Mergi la inceput