LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Pai si nu ne povestesti cate ceva despre soricei? Poze?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Roli as fi povestit, dar specificasem ca s-au trezit flacaii mei si la noi se lasa cu "inghesuiala" mare pt obtinerea dreptului de a butona la tastatura.
Noi suntem bine, cu exceptia faptului ca de vre-o doua luni ne tot luptam cu racelile si alti balauri adusi de Luca de la gradi, pe care ni le tot pasam de la unul la celalalt. Nu racesc niciodata in acelasi timp, termina unul incepe celalalt. Rezistam cu stoicism pt ca nu avem ce face.

Alex e deja mare. Are un anisor si doua luni indata. Il imita in toate pe fratiorul lui si invata foarte repede, merge si spune cateva cuvinte. Nici nu stiu cand a trecut un an. Imi dau multa bataie de cap soarecii atomici. Le ia doar un sfert de ora sa intoarca cu fundul in sus toata casa, iar mie o zi intreaga sa adun dupa ei si sa le fac papica. Am mare noroc ca Luca nu e gelos deloc si il iubeste mult pe bebe "Aes", astfel nu e nevoie sa fiu in permanenta cu ochii pe ei pt ca stiu ca nu se lasa cu bataie. Cateodata au mici divergente in ceea ce priveste jucariile.
Cam asta ar fi despre noi in mare. Promit ca incerc sa va scriu mai des si incerc sa-mi storc creierii poate reusesc sa-mi aduc aminte cum se pun poze ca sa ne vedeti si pe noi.

GUGU de doi shoricei atomici LUCA 19.12.2007 si ALEX 26.10.2009.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani Eladea, Stoisor si Cynthia!!!Multa sanatate si multe bucurii!

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Gugu ma bucur sa te vad din nou pe aici

Ioana Ct, sanatate Justiniei!

Razvi e foarte bine, azi i-am scos branula pt ca nu mai e nevoie de antibiotic.
Acuma sper sa nu treaca in cealalta extrema, adica de la diaree la constipatie.Spun asta pt ca nu a mai facut kk de ieri dimineata.Dar nu cred, asa-i ca nu-i problema?
Cred ca pot renunta incet la regim, nu?

Si Razvi are serbare marti de la 15.30.A lui e a doua si sunt foarte emotionata.Oricum la gradi nu-l mai duc pana anult viitor, decat marti la serbare.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

am incercat sa pun poze. sper sa fi iesit ceva.

Mergi la inceput

Mi-a iesit. Asteptam impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

In sfarsit a facut micu kklica.Nu mai facuse de joi seara, si acum a fost aproape normal la consistenta dar de culoare mai deschisa, e ok asa? ce stiti cele care ati avut de a face cu de-astea?

Eu stiu ca atunci cand caca e de culoare mai deschisa, spre alb, atunci e lipsa de fier in corp. Si Alexiaca mea face asa de vreo 2 sapt., desi mananca la fel, nu si-a schimbat nici un obicei culinar.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

poze

LUCA 1 anisor

www.flickr.com/photos/12054829@N04/sets/72157625457785041/" target="_blank"> poze cu soriceii atomici

Ptiiii ce simpatici sunt!Cand ii vad ce frumos se inteleg imi vine sa fac musai inca unu Super faine pozele i-ati prins in niste ipostaza super.Imi place foarte mult poza cu micu cu cravata si papuci

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

In sfarsit a facut micu kklica.Nu mai facuse de joi seara, si acum a fost aproape normal la consistenta dar de culoare mai deschisa, e ok asa? ce stiti cele care ati avut de a face cu de-astea?

Eu stiu ca atunci cand caca e de culoare mai deschisa, spre alb, atunci e lipsa de fier in corp. Si Alexiaca mea face asa de vreo 2 sapt., desi mananca la fel, nu si-a schimbat nici un obicei culinar.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Poate, nu stiu ce sa zic.Oricum o sa ii dau niste vitamine ca precis a pierdut mult cu kklirea, vomitatul si nemancatul.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

poze

LUCA 1 anisor

www.flickr.com/photos/12054829@N04/sets/72157625457785041/" target="_blank"> poze cu soriceii atomici

Superbi nu alceva pusti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Iertare pt intarziere!!! Eric de Eladea si Adeluta de Roxana! Sa fiti mereu sanatosi si fericiti!
Eu tot nu am calc si intru de pe tel, deci imi e greu sa tzin pasul cu voi, imi pare tare rau!!! Va pup pe toate cu mare drag!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput