LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

buna, am citit dart nu am apucat sa scriu..la un momenty dat am avut intentia sa intervin in subiectul cu enetroviroza, dar m-am hotarat sa nu o fac ca sa nu agit spirite, ce vreau este sa dau un sfat, necerut, eu cred ca nu e bine sa ne dam cu parerea daca cineva ar trebui sau nu sa dea antibiotic...in nici un caz..caci nu suntem de specialitate si putem face mai mult srau decat bine...sfaturile pe net sau ale "vecinelor" nu au nici o legatura cu medicina...
au fost fete care au spus cum ar face ele..ceea ce mi se pare ok..dar cred ca sa spunem.."nu-i da"...sau "da-i"..mi se pare ca poate pricinui rau mult...
si da, enterovirozeele se pot complica urat de tot, daca nu sunt tratate...si de multe ori sunt impropriu denumite enteroviroze, caci sunt afectiuni ale intestinului cauzate de germeni enteroinvazivi ..dar care nu sunt virusi ci bacterii...si care da...se trateaza musai cu antibioticul..

Alina si Stefania

Buna!
Mare dreptate ai.
Acum, o trag' cu Justina cu varsaturi, febra..doar ce-am terminat episodul cu Ioana.
In seara asta i-am dat antibiotic (primul, speram ca macar pana la 1 an sa nu-i fi dat, dar a trebuit, e si el bun la ceva, altfel n-ar fi existat, numai sa stii ce antibiotic sa-i dai..ex o prietena i-a dat vreo 3 antibiotice in m putin de 1 luna, dupa prescriptia medicului. L-a luat pe ghicite, dar n-a nimerit. Pana la urma a ajuns la urgenta cu el si i-a dat cu totul altceva - alt antibiotic.) M-am cam abatut de la subiect..
De Luni a inceput sa haraie (clar, a racit), i-am dat Humex..zic in max 2 sapt ii trece. A m avut 2 episoade de haraieli si cam 2 sapt au trecut. Insa, de data asta s-a agravat..haraia din ce in ce m tare, a inceput sa-mi verse ce manca, iar de 2 zile mi-a facut si febra.
In seara asta (la 19) avea 38,9, tot at am sunat dr sa-mi zica daca sa-i dau sau nu antibiotic, sau ce sa fac. Binineteles ca mi-a zis sa-i dau.
Are infectie in gat si tb eliminata, prin tuse, varsaturi..
Azi noapte n-a prea dormit, se trezea ca nu putea sa respire (are si mucisori).
Sper in noaptea asta sa fie mai bine.
Ii fac in continuare aerosol si ii dau humex pt tuse.
Asa mila imi e de ea, ca face o gurita (ridica buza de jos peste cea de sus), ca nu se simte bine..mititica.
La cat de necajita e, i-a iesit' in seara asta un: 'pa pa pa'..pe langa MAMA de-acum cateva zile.
Aveti aici un filmulet.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ELADEA

STOISOR

CYNTHIA

La multi ani! Sa fiti sanatoasa si fericite alaturi de cei dragi!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

doniro uite aici .. http://www.quercetti.ro/produse.php?ID_Categorie=2

sunt super jucarelele de la quercetti. le gasesti in supermarket si chiar in farmacii.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ella12!

Sper maine sa pot intra sa urez celorlate sarbatorite.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Se poate evita prescrierea antibioticelor 'dupa ureche' intr-un mod foarte simplu: antibiograma.
Iar daca pb sunt de natura gastro-intestinala, nu cred ca exista dr care sa nu stie care antibiotice merg pe asa ceva ;)
Si pt pb astea de aia se interneaza copilul, ca sa ii dea antibioticul prin branula, pt ca luat pe gura e imediat varsat si deci nu se absoarbe.
Eu zic ca nu se poate evita internarea in caz de enteroviroza, oricat de groaznica e ea in spitalele din Ro. Am trecut prin asta si eu, cu amandoi copiii, asa ca ii dau perfecta dreptate Alinei Tudor, doctorita noastra simpatica si bine-intentionata.

Duminica placuta!

Mergi la inceput

Buna!

Poftiti la !

Azi noapte (la 12 noaptea) Justina iar a facut febra, 39,2. I-am dat Nurofen si i-a scazut si nici n-a m facut.
Azi dimineata a varsat secretia din gat. E bine ca eliminat-o, desi tot mai haraie , mai are secretie.

LA MULTI ANI, eladea2005!
LA MULTI ANI, stoisor!
LA MULTI ANI, cynthia!
Sa fiti sanatoase si mereu fericite!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna zuzici! Cam bate vantul pe aici astazi.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 38+ inca un baietzoi

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dupa semnatura nu am mai scris pe aici de un an si ceva. Sa-mi fie rusine!!! Am doua "motive" responsabile pt aceasta situatie care tocmai se trezesc din somnicul de amiaza. Incepe lupta pt tastatura.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 38+ inca un baietzoi

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Am reactualizat semnatura!!!

GUGU de doi shoricei atomici LUCA 19.12.2007 si ALEX 26.10.2009.

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Pai si nu ne povestesti cate ceva despre soricei? Poze?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput