LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*
Raspunsuri - Pagina 13
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui doniro
Ramona, imi pare rau ca ati trecut prin neplacerile aferente spitalizarii; noi am trecut de aproximativ 10 ori prin ce ai povestit tu (chiar exact prin ce ai povestit...), pt ca Daria a fost f bolnavicioasa pana acum si a necesitat de multe ori spitalizare. Acum bine ca a trecut, poate ai un pediatru de incredere care sa te sfatuiasca ref branula sau injectie... nu e cazul sa ne dam noi cu parerea, pt ca ne depaseste (pe mine, cel putin...). Am vazut pozele cu cel mic si vroiam sa te intreb cum se cheama jocul ala cu bilute si tabla. E o idee buna pt Daria. Mersi. Sanatate piciului! Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)POZE |
Jocul acela e mozaic, nu-i de la nush ce firma, asa scrie doar Color mosaic.Si lui razvi ii place mult sa se joace cu el.

(slideshow)
Razvan 2+
doniro spune:
Ramona, mersi.
Ca tot veni vorba, haideti sa va spun ce le-am luat noi pt Craciun copiilor:
Pentru Daria am luat un aspirator, o chiatara si un set de curatenie (galetusa si mop micute), ca ma innebunea de cate ori faceam eu curat sa ii dau si ei mopul...
Pentru Victor am luat un crocodil care casca gura si trebuie sa ii prinzi gura inchisa cu un fel de lasou, o motocicleta-macheta si ii mai luam o masina cu telecomanda.
Ma gandeam la jocul ala de care vorbeam cu Ramona, dar se adunau totusi prea multe si nici bugetul nu ne prea mai permite...
Azi are Daria serbare la gradi; abia astept!!!
Va pupam!
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
ramonab spune:
In sfarsit a facut micu kklica.Nu mai facuse de joi seara, si acum a fost aproape normal la consistenta dar de culoare mai deschisa, e ok asa? ce stiti cele care ati avut de a face cu de-astea?
(slideshow)
Razvan 2+
roli25 spune:
Stai linistita. E de la infectia pe care a avut-o. O sa mai fie cateva reprize deschis la culoare probabil.
cretulinul.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Doniro si noi suntem anul acesta cu finantele in pom, asa ca Mosul va fi mai sarac.
Dar cel mai important zic eu, e ca vine, si ca noi ne pregatim cum se cuvine sa-l primim, incercam sa fim cuminti, invatam sa-i cantam colinde si ne incarcam de linistea si binecuvantarea Craciunului.
Noi deja am decorat geamurile (la ei in camera si l-au decorat singuri), ca sa vada spiridusii ca in aceasta casa locuiesc Marc si Andrei , ca ei sunt cuminti si sa-i spuna Mosului sa vina.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Doniro si noi suntem anul acesta cu finantele in pom, asa ca Mosul va fi mai sarac. Dar cel mai important zic eu, e ca vine, si ca noi ne pregatim cum se cuvine sa-l primim, incercam sa fim cuminti, invatam sa-i cantam colinde si ne incarcam de linistea si binecuvantarea Craciunului. Noi deja am decorat geamurile (la ei in camera si l-au decorat singuri), ca sa vada spiridusii ca in aceasta casa locuiesc Marc si Andrei , ca ei sunt cuminti si sa-i spuna Mosului sa vina. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Ce draguuut
.Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)POZE
nemary spune:
| citat din mesajul lui roli25 Da, la control se refera. Dar nu cred ca mai stau, ca si eu si tata-su purtam ochelari...La cine mergeti voi? Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Roli, eu am fost la Medlife si cu Daria si cu Iulia, care pe atunci avea vreo 5-6 luni. acolo avea un aparat cu care masura diopriile si vedea simetria ochilor de la distanta.
nemary spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Poze cu printesica mea,si cu ochelari si fara... http://family.webshots.com/photo/2069179740106333784EklGzM?vhost=family Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima. Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera. |
e simpatica cu ochelari. si bine ca ii poarta, poate scapa repede de ei, daca nu, nu-i nicio problema. eu cand am lucrat in optica veneau oameni sa-si faca ochelari doar de fite, fara dioptrie. pupici
nemary spune:
| citat din mesajul lui roli25 Cand aveti timp si dispozitie, va invit la SERBARE Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
superb!! am vazut filmuletele si pozele impreuna cu Daria. de 2 ori
Ellenuta spune:
buna gagix
eva are serbare marti dimineata, la 10 .. sper sa invete poezia pana atunci caci nu prea avem spor. i-am ales una cu 3 strofe si merge mai greut ..
cretule hehe cum sa nu te mai tinem minte .. eu mereu va citesc pe blog si te vad pe fb. pupam mariuca isteata. asa cum, ma gandsc si la irinuk, la kristina, la isi, tina, monicadoc, monicamatz si alte fete dragi.
cati cum esti? ati ajuns cu bine? hai da-ne de veste.
darene ai nascut, mami? mai da-ne si noua un semn.
ema pup maraiciul sa iasa repede dintosii si sa nu-l mai doara. cum te mai descurci cu ei?
eladea super simpatici pustii tai!! si ce grasulin e filip ..
raly ce-a crescut "vampirasul" tau . e un dulce.
mada eu una n-as accepta aa ceva .. cum s-o treaca la grupa mare?? pai acolo sunt copii de 5-6 ani .. si in al doilea rand, nu e normal. insista ptr grupa mijlocie .. dar nu inteleg dc nu o baga l gr mijlocie? nu are locuri?
roli bravo lui andrei! e baiat frumos si tare tare istet! ce frumos a spus poezia ingerasul drag!
ramo of ce doctori, of ce spiale si ce bataie e joc .. cred ca i-as fi dat si vreo doua drului sa ma tina minte. eu as zice sa nu-i scoti branula caci intramuscular e asa dureros .. tin pumnii sa scapati repede si sa fie bine pitix. ce darnic mos .. super simpatic razvi cum isi lustruia el ghetutele .. un frumos cretulinul mic!
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe