Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

va "alerg" de dimineata fetelor....pfffiu ....acum ii acum ca v-am prins ...oare mai stiu ce ati scris

hai totusi sa uram si noi p-aici:

LMA tuturor Nicoletelor si Nicolailor!!!

LML Lucas!!!!

LML Maria Dalia!!!
(am vazut poze frumoase cu o printesa )

La noi a venit Moshu'....mai bogat decat ne asteptam ...si noi suntem cu dulciurile si fructele de Mosh Nicolae, dar cum Isabela are interdictie la dulciuri a primit jucarele din belsug...un bebe de la sora mea, un pian "chinezesc" de la buni (tre sa fiu atenta, dar altfel ii place de numai numai) si de la mine jucariile pe care le-am luat de la Dece......iar de la nashi a primit de aseara un cort de joaca ...am pus si poze pe contul comun.

Larisel 1. eu cand am avut-o iritata rau la fundulet am dat-o cu o crema de la Mustela (aveam nishte mostre) stelactiv ..parca nu mai stiu exact ...era pentru eritemul fesier. 2. inca tin cu dintii de monti ....se pare ca si kg in plus de mine ca nu prea vor sa se mai duca

Decenuela pe Luca sa ii treaca mucisorii

Danyelana l-am vazut si eu pe Arthur la zapada ......de poveste

Lillo nu am apucat sa vad poza cu ghetutele, dar l-am admirat pe puiutul scump si zambaret ...sa-ti traiasca e un dulce !

Iudita16 WB!

Cris.d ce dimineata frumoasa ...stiau fetele de ce s-au trezit la 5 (apropo eu m-am trezit la 6.40 si pe la 8 am trezit-o si pe Isa ca nu mai puteam de nerabdare sa vad cum reactioneaza ...mama loca )...brad ...

Miremia, Decenuela ...foarte interesanta masuta ...astept si eu mai multe detalii ...de Craciun nu o sa pot sa o cumpar...dar ma gandesc deja ca ar merge la 1 anisor .....problema e ca nu sunt deloc prietena buna cu ebay-ul ...adica nu prea il inteleg eu

ar mai fi de spus, dar timit acum k trebuie sa o imbrac pe isa sa o scot afara la o raza de soare cu

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Multumim

Sa se bucure Isa de jucarii si am admirat-o si noi ca tare mai e frumusica

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

In urarile de azi dimineata am uitat pufuletii de astazi

LML [red]Maria - Dalia[/red] cea cu mutritza de floare
LML Lucas portughezul

Si m-am uitat de 3 ori pe lista

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cine stie/poate sa ma ajute cu sfaturi privind martzipanul?(nu la mancat,ca acolo is experta) ce se face cu masa de martzipan?doar se intinde pe tort?cu ce se amesteca?

mami de Alex si Radu

Mai exact ce vrei sa faci?
Ai martipan si vrei sa imbraci un tort?
Sau vrei sa faci figurine din martipan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Nu am apucat sa mai scriu nimic. V-am admirat in pozele de la party, niste gazele sexoase rau de tot si pufuleti tare smecherasi.

Noi stam f prost cu timpul liber. Ii am pe am2 bolnavi de cateva zile bune. C nu mai mananca nimic in afara de san de vreo 4 zile si nu ii mai trece . Eu pe langa treburile gospodaresti si copii mai am si de invatat pentru vineri . Of of mai mai ...

Sa vad daca pot sa bag repede niste poze de aseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Hellooooo!!!

LA MULTI ANI NIKOLE!!! NICOLETE SI NICOLAI!!!

Am pus si eu 3 poze cu un copil nu prea incantat de ce i-a adus Mosu' (set caciula+manusi si scaun auto)...bine el dupa poze a inchis ochii si era pregatit sa doarma in scaun
O sa mai repet pozele diseara sa fim cu un Happy face pentru amintiri .

Recuperez si revin.

de Yannis

Mergi la inceput

decenuela off offf mai mai....pu[am Jijelu' mic sa nu mai planga, dar pun pariu ca nu plange asa cum miorlaie Yannis , macar te-ar fi facut sa razi daca plangea a la Yannis

BF superb! ce viteza are!!! si merge bine si pe parchet si pe covor, nu s-a poticnit el la covor! Bravo! Felicitari! Asa da cadou!

acum trec la capitolu' nou...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Nu am apucat sa mai scriu nimic. V-am admirat in pozele de la party, niste gazele sexoase rau de tot si pufuleti tare smecherasi.

Noi stam f prost cu timpul liber. Ii am pe am2 bolnavi de cateva zile bune. C nu mai mananca nimic in afara de san de vreo 4 zile si nu ii mai trece . Eu pe langa treburile gospodaresti si copii mai am si de invatat pentru vineri . Of of mai mai ...

Sa vad daca pot sa bag repede niste poze de aseara.

sa se faca bine puii... so pt mamica sa aiba putere sa le faca pe toate ...

Vazut poze frumoase foc ......ce frumos si-au facut ei ghetutele pentru Moshu'...... salivez la torul lui A. ....sunteti o familie foooooarte frumoasa ...cand ma uit la voi sau la Cris.D si familia ei ma gandesc ca poate am fost egoista cand am decis sa o am pe Isa singura (...scuze pt revarsat butoiul tocmai aici)

Edit ca am vazut pozele intre timp

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Hellooooo!!!

LA MULTI ANI NIKOLE!!! NICOLETE SI NICOLAI!!!

Am pus si eu 3 poze cu un copil nu prea incantat de ce i-a adus Mosu' (set caciula+manusi si scaun auto)...bine el dupa poze a inchis ochii si era pregatit sa doarma in scaun
O sa mai repet pozele diseara sa fim cu un Happy face pentru amintiri .

Recuperez si revin.

de Yannis

demential setul de caciula cu manusi ...sa le stapaneasca sanatos pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Am vazut poze frumoase de la party si va invidiez ca va puteti intalni Ce as vrea si eu Si inca ceva, noroc ca ma uitam singura ca altfel stricam ziua copilului, Ema era cu Yannis !
Nu ma mai joc

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

pai noi ne-am dus ca sa ii aratam ce a pierdut, doar...

ca nu e kip sa se bage cineva intre el si Mara, atat de bine se inteleg, iar Mara e asa de cumintzica, delicata, frumoasa si....Yannis o soarbe din priviri, incat noi doar am ...apasat pe butoane langa el putzin

Mdea....trebuie sa ii vedeti cand sunt numa' ei 2 ce mult se "iubesc"...eram cu Mire la ea in bucatarie, copii in sufragerie si amandoi incercau sa ajunga la mamele lor...Mara a trecut peste Yannis de parca era vreun presh, l-a incalecat, l-a calcat in picioare (mai exact in genunchi) si a plecat, iar Yannis o tragea de bluza inapoi evident ambii s-au simtit agresati si au inceput sa planga... si mai fac chestii din astea...cu tras, cu batut pe jucarii...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

demential setul de caciula cu manusi ...sa le stapaneasca sanatos pe toate

Multumim, si mie imi plac, lui nu prea ii plac...norok ca avea manusile , dar altfel fara manusi isi scotea caciula in 2 timpi si 3 miscari de pe cap

de Yannis

Mergi la inceput