Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Mdea....trebuie sa ii vedeti cand sunt numa' ei 2 ce mult se "iubesc"...eram cu Mire la ea in bucatarie, copii in sufragerie si amandoi incercau sa ajunga la mamele lor...Mara a trecut peste Yannis de parca era vreun presh, l-a incalecat, l-a calcat in picioare (mai exact in genunchi) si a plecat, iar Yannis o tragea de bluza inapoi evident ambii s-au simtit agresati si au inceput sa planga... si mai fac chestii din astea...cu tras, cu batut pe jucarii...

de Yannis

Subscriu! Si nu este singurul exemplu.
Mara nu este chiar un exemplu de cumintenie, la petrecerea patriotului nu prea era in apele ei.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Nu am apucat sa mai scriu nimic. V-am admirat in pozele de la party, niste gazele sexoase rau de tot si pufuleti tare smecherasi.

Noi stam f prost cu timpul liber. Ii am pe am2 bolnavi de cateva zile bune. C nu mai mananca nimic in afara de san de vreo 4 zile si nu ii mai trece . Eu pe langa treburile gospodaresti si copii mai am si de invatat pentru vineri . Of of mai mai ...

Sa vad daca pot sa bag repede niste poze de aseara.

Ooff Sa treaca buba.

Bafta pentru vineri. Ma gandesc la tine.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Am vazut super poze de pufuleti cu cadouri. I-am facut si eu dar....e cam murdarici in poze pt ca noi nu mai mancam cu babetica, nu mancam mai mult de 3-4 linguri la o masa de vreo 2 zile, iar surplusul a sfarsit pe body.

Mai asteptam pufuleti in galeria lui mos Nicolae!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am vazut super poze de pufuleti cu cadouri. I-am facut si eu dar....e cam murdarici in poze pt ca noi nu mai mancam cu babetica, nu mancam mai mult de 3-4 linguri la o masa de vreo 2 zile, iar surplusul a sfarsit pe body.

Vrem poze cu Mara murdarici ...nici noi nu prea purtam babetica asa k stim ce zici ...si cred ca nu suntem singura in situatia asta ...asa k ...asteptam pozele...sau si mai bine ...hai sa facem concurs de cel mai mozolit bebe in timpul mesei ...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

Vrem poze cu Mara murdarici ...nici noi nu prea purtam babetica asa k stim ce zici ...si cred ca nu suntem singura in situatia asta ...asa k ...asteptam pozele...sau si mai bine ...hai sa facem concurs de cel mai mozolit bebe in timpul mesei ...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Al meu iese pe ultimul loc! mami lui e prea crizata! Am grija sa se uite la mine cand ii dau sa manance, sa deschida gura mare sa intre lingurita fix pe centru daca ramane ceva pe falci se curata repede cu lingurita si se baga inapoi in gura...cand totul e complet curatat intre urmatoarea lingurita, fix pe centru din nou....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Deci exersati body painting

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:

Sa inteleg ca nu ai apucat sa vezi piticul sau vrei sa fim singurii care se fac de ras? Al meu vrea sa pape singur, si nu vrea babetica... dar nu-i nimic, avem vanish si foarfeca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Acum si eu ....cioara ...dar trebuie sa va spun ...azi m-a topit isabela ...toata ziua nu s-a despartit de bebele primit de la Moshu'...s-a plimbat cu el prin toata casa...l-a leganar...pupat ...i-a si cantat un fel de "nani nani" .......nu credeam ca deja incep sa se joace asa cu papushile ...am si filmat-o, poate reusesc sa pun si eu filmuletul sa-l vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

despre murdarire:eu o las sa testeze tot ce poate,ma mai trezesc si eu cu cate o palmuta de mancare pe tricoul meu sau pe fata,doar vrea sa ma mangaie,dar se curata, si de 2-3 o schimb pe zi plus pijama,asa ca iau primul loc la capitolul murdarici?

Am vazut poze,ma ia o nostalgie,offff sarbatorile astea,ce cadouri frumoase au primit pufii,am vazut si pe mami de Isabela,simpatica gazela si fericita(cel putin asa se vede in exterior)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:

Sa inteleg ca nu ai apucat sa vezi piticul sau vrei sa fim singurii care se fac de ras? Al meu vrea sa pape singur, si nu vrea babetica... dar nu-i nimic, avem vanish si foarfeca....

Piticul e murdar pe fata, a mea pe haine.

Mergi la inceput