Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Caut poza de cand a facut Mara wall painting cu legume...... special pt tomaca si elefantica. Sa vedem cine apoi cine e pe primul loc!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am vazut super poze de pufuleti cu cadouri. I-am facut si eu dar....e cam murdarici in poze pt ca noi nu mai mancam cu babetica, nu mancam mai mult de 3-4 linguri la o masa de vreo 2 zile, iar surplusul a sfarsit pe body.

Mai asteptam pufuleti in galeria lui mos Nicolae!

Vrem poze cu Mara murdarici ...nici noi nu prea purtam babetica asa k stim ce zici ...si cred ca nu suntem singura in situatia asta ...asa k ...asteptam pozele...sau si mai bine ...hai sa facem concurs de cel mai mozolit bebe in timpul mesei ...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Al meu iese pe ultimul loc! mami lui e prea crizata! Am grija sa se uite la mine cand ii dau sa manance, sa deschida gura mare sa intre lingurita fix pe centru daca ramane ceva pe falci se curata repede cu lingurita si se baga inapoi in gura...cand totul e complet curatat intre urmatoarea lingurita, fix pe centru din nou....

de Yannis

suna de vis ce zici tu acolo ....noi avem sedinte de "mancat" singura cu linguritza ...iesim amandoua k 2 purcelushe ...motiv pt care nici nu am poze...dar o sa o pun pe buni sa ne faca sa va radeti putin

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Acum si eu ....cioara ...dar trebuie sa va spun ...azi m-a topit isabela ...toata ziua nu s-a despartit de bebele primit de la Moshu'...s-a plimbat cu el prin toata casa...l-a leganar...pupat ...i-a si cantat un fel de "nani nani" .......nu credeam ca deja incep sa se joace asa cu papushile ...am si filmat-o, poate reusesc sa pun si eu filmuletul sa-l vedeti

Doamne e de coma Isabela a ta! Serios!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

ehee, pai al meu nici vorba de asa ceva...nu ajunge la linguritza, nu ajunge la mancare, nu-l las sa atinga nimic ...nu stiu daca fac bine, dar chiar ma isterizez cand vad murdarie....Oricum s-a conformat, deschide gura si primeste, nu mai are alte dorinte/initiative

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cine stie/poate sa ma ajute cu sfaturi privind martzipanul?(nu la mancat,ca acolo is experta) ce se face cu masa de martzipan?doar se intinde pe tort?cu ce se amesteca?

mami de Alex si Radu

Mai exact ce vrei sa faci?
Ai martipan si vrei sa imbraci un tort?
Sau vrei sa faci figurine din martipan?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami
daaaaaaaaa

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

despre murdarire:eu o las sa testeze tot ce poate,ma mai trezesc si eu cu cate o palmuta de mancare pe tricoul meu sau pe fata,doar vrea sa ma mangaie,dar se curata, si de 2-3 o schimb pe zi plus pijama,asa ca iau primul loc la capitolul murdarici?

Am vazut poze,ma ia o nostalgie,offff sarbatorile astea,ce cadouri frumoase au primit pufii,am vazut si pe mami de Isabela,simpatica gazela si fericita(cel putin asa se vede in exterior)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna!
la noi Moshu n-a fost (inca)... plus acrobatul care se da jos singur din pat, azi a cazut din pat... nu m-am gandit nicio clipa ca daca il pun in pat ii bubuie capul jos daca plec de langa el 1 min...

Si se pare ca ne-ma bucurat prea repede? cu 2 ani de concediu... care va fi un an pana la urma?

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Caut poza de cand a facut Mara wall painting cu legume...... special pt tomaca si elefantica. Sa vedem cine apoi cine e pe primul loc!

...stai ca acum ma pun si eu pe cautat poate totusi gasesc o poza murdarici ...oricum vazut Mara cu Clemy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Hello, fete dragi! Va mai amintiti de noi? Sigur ca va amintiti, ca nu incetati sa ne urati lunite multe de azi dimineata :) Multumim frumos simpli, mire, micki, MP, haircut (evident ca ii multumim frumoasei Maia de cateva ori bune, si ii trimitem si un pupic dulce), danasor, lucia2000, cris.dogarel, tomaca, elefantica... (sper ca n-am uitat pe nimeni, ca mi-am facut lista, dar am citit cam pe diagonala).
Dam de baut un vin de Porto, sa va incalzeasca ziua asta de Mos.
Eu n-am mai apucat sa intru de o vesnicie, deci nu prea mai stiu cum o mai duceti, dar azi am recuperat capitolul trecut, asa ca-mi fac intrarea incercand sa va raspund nominalizat.
In primul rand si sa nu uit,

LML Alex pt ieri. Si felicitari pt dintisor!!! Ce in paralele merg copiii astia ai nostri...Si Luc ne-a facut acum 2 zile surpriza unui dintisor. Nu stiu cum mai sta Alex cu placinteala, ca L. se intrece la lene pe el insusi. A inceput asa incetisor sa se deplaseze in 4 labe sau taras, dar de ridicat in 2 labe nici poveste inca.

LML Maria Dalia

LML Nikole, Nicolete si Nicolai

In al doilea rand, despre noi...Evident ca pot sa va scriu pt ca stau acasa si evident ca stau acasa pt ca-i L bolnav. De data asta a fost nasol rau, cu febra astronomica de 41șC, cu mers la spital. Amigdalita de la frate-so si probabil inca ceva asociat, dar ceva-ului inca n-am reusit sa-i dam de cap. Noroc ca i-a scazut febra cu doza dubla de AB fata de frate-so. Acum are un nas infundat cum eu nu am mai vazut si desi sunt contra decongestionantelor nazale la copiii, am ajuns sa-i pun si de-astea, numai sa-l vad ca poate cat de cat respira. Dar am rezistat la Novocamin! Cu el in sertar si cu bebe in vana, asteaptand sa-i scada febra! In fine, trec toate. Mosul nu vine cu nimic special, ca noi ne-am gandit ca bulversam copiii daca numai ei primesc cadouri si se lauda la gradi, deci nu insistam pe mosul asta. In plus, in perioada aceasta a anului, avem atatea ocazii de cadouri, ca prea se umple casa si se invata prost copilul.
Si sa mai raspund la un sondaj pe care mi-l amintesc, inainte de a trimite, la noi in casa sunt cam 18-19șC, iar noaptea facem 20șC. Mama zice ca-s nebuna, dar portughezii n-au incalzire in casa si, in plus, L respira mai bine daca e mai racoare.
Trimit sa nu pierd si revin cu nominalizarile, daca tot mi-am facut listuta...:)

Mergi la inceput

Am trimis si noi pe mail poze murdarici ...sunt cam sexoase ca sutn de asta vara ...asa k enjoy

Mergi la inceput