Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 4
danasor spune:
Salutare!
Uauuu ce intalnire de pufuleti frumosi si mamici care mai de care gazela.... Mumosi mai sunteti
la multe lunitze Alex pentru ieri, pupam dulce , la multe lunitze pentru azi Lucas si maria, si pentru un pufulete drag A., sper ca mama lui sa ne mai citeasca din cand in cand....
lucia2000 spune:
Salutari si de la noi
LML sarbatoritilor de week-end si celor de azi
pentru ceiu cu numele de nicoleta si nicolae
Noi suntem bine.
Dupa cum stiti in week-end nu prea intram pe net.
Ce dulce e dani cand merge...
noua mos nicolae ne-a adus o chitara si jucariile
www.amazon.co.uk/Learning-Curve-LC27201-Balancing-Stacker/dp/B000I2OKDI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1291638670&sr=8-1" target="_blank">astea de la lamaze.
I-am comandat azi cu intarziere din partea bunicilor un gummy bear.
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iudita16 Am venit si noi sa va spunem LA MULTI ANI! de Mos Nicolae, sanatate si multe, multe bucurii langa cei dragi voua ...da stiu... intram rar, voiam doar sa va spun ca imi sunteti dragi Mami a doua printese |
iudita WB.
Mai treci pe la noi.
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui ana_g si noi pe-aici........asta mic a fost mai incantat de ghetutele in sine, pe care oricum le are de vreo 2 saptamani decat de ce era in/pe langa ele vreau ca de ziua lui sa fac tort. aveti vreo idee de tort din care sa poata manca si el? nu va fi exagerat de dulce, ceva cu fructe, nu cu creme, ca nu ma pricipesc........ in alta ordine de idei, asta mic de vreo 2 zile, adica de ieri, inclusiv azi, pana acum, cand doarme, e cam.....apatic......el e de felul sau f zbantuit, f energic, f vesel, tipa, chiuie....ieri a fost cam cuminte......cam tacut.....azi la fel.......ma rog, altceva nu ii re prosez, mananca, suge, nu are febra, tuseste f putin, dar banuiesc ca de la excesul de saliva....mai vedem.....maine sper totui sa ajung la doctor cu el, sa-l vada, ca de la 7 luni nu am mai fost..... mama unui pui...Stefan |
am vazut la o mamica de pe DC un tortuletz de bebei dragutz foc, micutz, facut din rondele de orez expandat, insiropate cu...suc de mar sau ceva asemanator, cu crema de branzica gen calcica/exquisa, in care a amestecat gem/afine si a iesit mov. foarte tare arata si era 100% baby-friendly.plus tortul mare, papat de adultzi, ofc.
Eleysa spune:
va "alerg" de dimineata fetelor....pfffiu ....acum ii acum ca v-am prins ...oare mai stiu ce ati scris
hai totusi sa uram si noi p-aici:
LMA tuturor Nicoletelor si Nicolailor!!!
LML Lucas!!!!
LML Maria Dalia!!! (am vazut poze frumoase cu o printesa )
La noi a venit Moshu'....mai bogat decat ne asteptam ...si noi suntem cu dulciurile si fructele de Mosh Nicolae, dar cum Isabela are interdictie la dulciuri a primit jucarele din belsug...un bebe de la sora mea, un pian "chinezesc" de la buni (tre sa fiu atenta, dar altfel ii place de numai numai) si de la mine jucariile pe care le-am luat de la Dece......iar de la nashi a primit de aseara un cort de joaca ...am pus si poze pe contul comun.
Larisel 1. eu cand am avut-o iritata rau la fundulet am dat-o cu o crema de la Mustela (aveam nishte mostre) stelactiv ..parca nu mai stiu exact ...era pentru eritemul fesier. 2. inca tin cu dintii de monti ....se pare ca si kg in plus de mine ca nu prea vor sa se mai duca
Decenuela pe Luca sa ii treaca mucisorii
Danyelana l-am vazut si eu pe Arthur la zapada ......de poveste
Lillo nu am apucat sa vad poza cu ghetutele, dar l-am admirat pe puiutul scump si zambaret ...sa-ti traiasca e un dulce !
Iudita16 WB!
Cris.d ce dimineata frumoasa ...stiau fetele de ce s-au trezit la 5 (apropo eu m-am trezit la 6.40 si pe la 8 am trezit-o si pe Isa ca nu mai puteam de nerabdare sa vad cum reactioneaza ...mama loca )...brad ...
Miremia, Decenuela ...foarte interesanta masuta ...astept si eu mai multe detalii ...de Craciun nu o sa pot sa o cumpar...dar ma gandesc deja ca ar merge la 1 anisor .....problema e ca nu sunt deloc prietena buna cu ebay-ul ...adica nu prea il inteleg eu
ar mai fi de spus, dar timit acum k trebuie sa o imbrac pe isa sa o scot afara la o raza de soare cu
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui danyelana Am vazut poze frumoase de la party si va invidiez ca va puteti intalni Ce as vrea si eu Si inca ceva, noroc ca ma uitam singura ca altfel stricam ziua copilului, Ema era cu Yannis ! Nu ma mai joc Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman pai noi ne-am dus ca sa ii aratam ce a pierdut, doar... |
ca nu e kip sa se bage cineva intre el si Mara, atat de bine se inteleg, iar Mara e asa de cumintzica, delicata, frumoasa si....Yannis o soarbe din priviri, incat noi doar am ...apasat pe butoane langa el putzin
blue_flower spune:
citat din mesajul lui danyelana BF, ti-am vazut piticul mergacios Felicitari Dany! Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Multumim frumos! Uram la fel tuturor pufuletilor, sa mearga copacel-copacel!!
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
ca nu e kip sa se bage cineva intre el si Mara, atat de bine se inteleg, iar Mara e asa de cumintzica, delicata, frumoasa si....Yannis o soarbe din priviri, incat noi doar am ...apasat pe butoane langa el putzin |
Ok, asa ne-am mai linistit ca imi cautam si eu medicamente ca Dece.
dulce pe Ema, Ana si mamica lor
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
mamidepuiuti spune:
felicitari lui dani de BF
am vazut ca si isabela de elefantica este in picioare
tomaca,danasor,elefantica,haircut,lucia
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
cine stie/poate sa ma ajute cu sfaturi privind martzipanul?(nu la mancat,ca acolo is experta) ce se face cu masa de martzipan?doar se intinde pe tort?cu ce se amesteca?
mami de Alex si Radu