Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 18
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia LML Arthur, Cristina (ne e dor de tine), Mara si Darius! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Merci
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
lucia2000 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
De pe ebay, il gasisem si pe amazon dar costa cu 2 lire mai mult. Mi s-a parut dragut, sper sa fie la fel de frumos ca si in poza. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ia da-ne un link sa-l admiram si noi
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui danyelana Neatza, Cum banuiesc ca s-a dat cafeaua deja (nu am citit din urma ) eu intru sa va dau alte bunatati pe langa. ARTHUR FACE 11 LUNI !!!! asa ca noi dam de mancare si de baut pt toata lumea ce doreste, Bailey, vin fiert cu scortisoara, fripturica, foie gras de canar sur un lit de pain d'epices (asta o sa-i servesc eu lui tati deseara ), prajituri cu multa cioco si bineinteles, praline belgiene. Poftiti la masa Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
mama mama ce ne faci
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
danyelana spune:
M-am apucat sa recuperez de la coada la cap si intre timp am schimbat si semnatura. I-a sa vedem daca merge
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
danyelana spune:
Merge
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
miremia spune:
citat din mesajul lui lucia2000 ia da-ne un link sa-l admiram si noi Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Este el
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui danyelana Merge Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
Nu vazusem si mesajul de mai sus si era sa zic cat pe ce:
BV Arthur! (credeam ca el merge)
Multumim de cinste, sa-ti creasca baiatul mare, ai o semnatura frumoasa!
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Este el Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Cat a ajuns cu transport cu tot?
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Cat a ajuns cu transport cu tot? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Nu stiu exact cat ajunge cu transport pt ca nu trimite direct in RO, am rugat pe cineva sa mi-l aduca...vad atunci.
...dreaming of a white, perfect Christmas
tomaca spune:
citat din mesajul lui danyelana Neatza, Cum banuiesc ca s-a dat cafeaua deja (nu am citit din urma ) eu intru sa va dau alte bunatati pe langa. ARTHUR FACE 11 LUNI !!!! asa ca noi dam de mancare si de baut pt toata lumea ce doreste, Bailey, vin fiert cu scortisoara, fripturica, foie gras de canar sur un lit de pain d'epices (asta o sa-i servesc eu lui tati deseara ), prajituri cu multa cioco si bineinteles, praline belgiene. Poftiti la masa Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Milllaaa, please. Este pranz, vrei sa ne omori de tot?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan