Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 17
miremia spune:
LML Arthur, Cristina (ne e dor de tine), Mara si Darius!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza vorbaretelor! Alex , mie asa imi place de tine. Si din ciclul mie cand mi se pune pata mi se pune, plus ca sunt si o fire organizata (mi-au murit laudatorii) am decis aseara pe la 12 sa-i fac brad si acasa delfitei, asa ca am cumparat online pe la 7 dimineata (sper ca n-am visat) unul dragut, artificial, de 1.2 m (sa incapa intr-o casa mica). Doar ca mama nebuna acum s-a apucat de cautat decoratiuni si si-a adus aminte de niste discutii de anul trecut cu privire la luminitele din brad. Ii deranjeaza daca palpaie sau daca sunt colorate? Ar trebui sa iau unele incolore si statice sau sunt deja crescuti si merita entertainment? Va multumesc anticipat pt raspunsuri si... ABIA ASTEPT SA IMPODOBESC BRADUTUL PT PICIUTANIA MEA!! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Noi impodobim bradul in weekendul asta ca sa se bucure de el pentru ca pe 24 plecam in Grecia si acolo nu avem brad nici loc nu avem unde sa-l facem nici daca vrem . Eu o sa pun becuri, oricum daca nu stai fix numa la lumina pomului nu vad de ce si pe cine ar deranja...nu-mi aduc aminte de discutii de genu' deranjat, numa de discutii de genu' tras de ele si daramat pomu
de Yannis
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
... la toti ne este greu! am inteles ca nici la realitatea nu se platesc salarii si scot pe post niste prezentatorese si niste reporterese (nasoale si ridate si balbaite)! ... e bine totusi ca n-a dat faliment si ca mau au activitate... si cica se vor da toate salariile restante, intr-un oarecare orizont de timp... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Si noua ne este mai greu. dar banii sunt stransi si facem ca prime plati cele de salarii. Nu ne apropiem de suma necesara. Cu asta nu te joci.Biblioteci si prostii nici nu se pune problema. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ascund cumparaturile acelea la sfarsit de an.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ana_g spune:
buna!
legat de indemnizatie, ma astept ca pana diseara sa se intoarca iar...doamne fereste! da cu astia nu stii niciodata. iar cu drumurile, si probabil cu multe alte investitii mari de la bugetul de stat, firma care executa in final lucrarea e cam a 4-5 mana, ceva de genu. adica se tot subcontracteaza pana se ajunge ca din suma efectiv alocata, sa se cheltuie 10-20% practic cu executia. a, vor sa transforme spitalele neperformante in crese LOL! si personal.....si alea alea.....mai bine lasi mamele acasa, ca mai mult s-ar cheltui pe reconvertirea spitalelor in crese................no comment
legat de putzici....al meu nu se decaloteaza decat f putin si ce se vede e rosu, nici eu nu am avut curajul sa fortez...oricum, cica nici nu trebe......o rog azi pe doc, ca in sfarsit mergem la control, sa se uite si acolo, ca de la 1 luna nu s-a mai uitat!!!! stiu ca ajungem la cutit, dar am inteles de la miki ca e suportabila procedura la mana lui madam culcer.
LML pufisorilor de azi, Arthur, Ioana-Cristina si Mara
mama unui pui...Stefan
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Si noua ne este mai greu. dar banii sunt stransi si facem ca prime plati cele de salarii. Nu ne apropiem de suma necesara. Cu asta nu te joci.Biblioteci si prostii nici nu se pune problema. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ascund cumparaturile acelea la sfarsit de an. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
... ASCUNDE???
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui elefantica ooops ....mai devreme am uitat ..asa k: LML Arthur!!! LML Ioana Cristina!!! LML Mara Andreea !!! LML Darius Mihai!!! Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
subscriu
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
xela_07 spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza vorbaretelor! Alex , mie asa imi place de tine. Si din ciclul mie cand mi se pune pata mi se pune, plus ca sunt si o fire organizata (mi-au murit laudatorii) am decis aseara pe la 12 sa-i fac brad si acasa delfitei, asa ca am cumparat online pe la 7 dimineata (sper ca n-am visat) unul dragut, artificial, de 1.2 m (sa incapa intr-o casa mica). Doar ca mama nebuna acum s-a apucat de cautat decoratiuni si si-a adus aminte de niste discutii de anul trecut cu privire la luminitele din brad. Ii deranjeaza daca palpaie sau daca sunt colorate? Ar trebui sa iau unele incolore si statice sau sunt deja crescuti si merita entertainment? Va multumesc anticipat pt raspunsuri si... ABIA ASTEPT SA IMPODOBESC BRADUTUL PT PICIUTANIA MEA!! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
de unde l-ai cumparat ?
miremia spune:
citat din mesajul lui xela_07
de unde l-ai cumparat ? |
De pe ebay, il gasisem si pe amazon dar costa cu 2 lire mai mult.
Mi s-a parut dragut, sper sa fie la fel de frumos ca si in poza.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
danyelana spune:
Neatza,
Cum banuiesc ca s-a dat cafeaua deja (nu am citit din urma ) eu intru sa va dau alte bunatati pe langa.
ARTHUR FACE 11 LUNI !!!!
asa ca noi dam de mancare si de baut pt toata lumea ce doreste, Bailey, vin fiert cu scortisoara, fripturica, foie gras de canar sur un lit de pain d'epices (asta o sa-i servesc eu lui tati deseara ), prajituri cu multa cioco si bineinteles, praline belgiene.
Poftiti la masa
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui ale1212xa
subscriu ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Multumim Ale si Elefantica
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman