Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 16
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
la copii nu am auzit, la adulti am auzit si se numeste alergie la sapun si trebuiesc folosite produse de spalat care nu contin sapun, acu nu stiu exact ce are Dani. Oricum ptr moment ca sa nu il usture la pipi trebuie dat cu Neopreol si cred ca daca nu dispar instant bubitele ar trebui dus la doc sa il vada. de Yannis |
Am vb in sfarsit cu pediatra la telefon.
Sa il spal cu ceai de pelin si galbenele si sa il dau cu alifie de galbenele si sa nu il decalotez cateva zile. Bine, noi oricum nu il decalotam decat la 4-5 zile, sa il spalam. Ma rog. Acu sa caut ceai de pelin si galbenele. Ca alifie am acasa.
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Am vb in sfarsit cu pediatra la telefon. Sa il spal cu ceai de pelin si galbenele si sa il dau cu alifie de galbenele si sa nu il decalotez cateva zile. Bine, noi oricum nu il decalotam decat la 4-5 zile, sa il spalam. Ma rog. Acu sa caut ceai de pelin si galbenele. Ca alifie am acasa. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
gasesti la orice Plafar sau si in unele farmacii
de Yannis
Ruxita spune:
... am gasit pe net o pi..lda graitoare!
"Intr-o dimineata, stapânitorul unei cetati fu trezit de niste strigate care se auzeau din piata: „Hai la mere! Mere dulci cum n-ati mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat si privind pe fereastra, vazu un târgovet ce vindea, intr-adevar, mere, inconjurat de o multime de musterii. „Trebuie sa fie tare bune merele alea”, isi spuse mai-marele cetatii si, facându-i-se pofta, il chema pe primul sau sfetnic si ii porunci: „Ia cinci galbeni si mergi in piata sa cumperi mere de la târgovetul acela”.
Primul sfetnic il chema pe paharnic si ii spuse: „Uite patru galbeni, du-te si cumpara mere”. Paharnicul se adresa, la rândul sau, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care sa cumperi mere de la târgovetul acela”. Stolnicul il chema pe primul strajer ii dadu doi galbeni si il trimise in piata. Acesta dadu un galben unui strajer din subordine, iar acela se duse la târgovet si ii lua la rost: „Hei, ce tot strigi asa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetatii, iar drept pedeapsa mi-a poruncit sa-ti confisc caruta asta cu mere”. Zis si facut.
Intors la seful sau, strajerul se lauda: „Am facut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumparat o jumatate din caruta cu mere a targovetului”. Primul strajer merse la stolnic: „M-am târguit si, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reusit sa cumpar un sac cu mere!”. Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolba intreaga cu mere”. Paharnicul dosi jumatate din cantitate si apoi merse la primul sfetnic: „Iata, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumatate de tolba cu mere”. Iar primul sfetnic se infatisa dinaintea stapinitorului cetatii si glasui: „Maria ta, iata, am indeplinit porunca. Numai ca de acei cinci galbeni n-am reusit sa târguiesc decât cinci mere”.
Mai-marele cetatii musca dintr-un mar si cugeta: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! Si, cu toate astea, târgovetul acela avea o multime de cumparatori. Inseamna ca lumea o duce bine, are bani. Ia sa maresc eu birurile!”
... alt exemplu? la firma la care lucreaza sotul nu s-au platit salariile de vreo 8 luni... si ieri le-a dat ceva "avans" vreo 500 lei... (curata bataie de joc!)... si! sefu a trimis delegat sa cumpere birouri, biblioteci, rafturi si alte kkturi de la ikea... luna trecuta a angajat 3 oameni noi (asta in timp ce nu ii platise pe ceilalti de prin martie)... NU INTELEG! cu ce gandesc unii cand "gandesc"? De birouri si biblioteci aveau nevoie acum? Care sunt prioritatile? La scara macro e monstruos, la scara mica e ... cum vreti sa ziceti ca eu mi-am epuizat vocabularul (licentios)...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Am vb in sfarsit cu pediatra la telefon. Sa il spal cu ceai de pelin si galbenele si sa il dau cu alifie de galbenele si sa nu il decalotez cateva zile. Bine, noi oricum nu il decalotam decat la 4-5 zile, sa il spalam. Ma rog. Acu sa caut ceai de pelin si galbenele. Ca alifie am acasa. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
... noi nu mai decalatom de un buna bucata de vreme... i se mai irita local si dam cu unguent de galbenele... cred ca s-a autoreglat putzica singura ca i s-a lungit nu stiu cum, juma e gland si juma e pielicica... si de vreo luna si-a descoperit-o si tot trage de ea la baie, ceea ce nu cred ca e neaparat de rau, e doar explorare, ca nu insista, trage de ea de 2-3 ori si o lasa in pace...
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
...ce baiat cuminte a fost!! Dar si ce de incaltari a scos el la interval Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
Salutari si de la noi.
A scos cam tot ce a gasit prin casa.
Erau toate intr-o cutie si le-a scos pe toate, iar taica-sau daca a vazut ca le scoate i le-a si asezat frumos.
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ... am gasit pe net o pi..lda graitoare! "Intr-o dimineata, stapânitorul unei cetati fu trezit de niste strigate care se auzeau din piata: „Hai la mere! Mere dulci cum n-ati mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat si privind pe fereastra, vazu un târgovet ce vindea, intr-adevar, mere, inconjurat de o multime de musterii. „Trebuie sa fie tare bune merele alea”, isi spuse mai-marele cetatii si, facându-i-se pofta, il chema pe primul sau sfetnic si ii porunci: „Ia cinci galbeni si mergi in piata sa cumperi mere de la târgovetul acela”. Primul sfetnic il chema pe paharnic si ii spuse: „Uite patru galbeni, du-te si cumpara mere”. Paharnicul se adresa, la rândul sau, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care sa cumperi mere de la târgovetul acela”. Stolnicul il chema pe primul strajer ii dadu doi galbeni si il trimise in piata. Acesta dadu un galben unui strajer din subordine, iar acela se duse la târgovet si ii lua la rost: „Hei, ce tot strigi asa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetatii, iar drept pedeapsa mi-a poruncit sa-ti confisc caruta asta cu mere”. Zis si facut. Intors la seful sau, strajerul se lauda: „Am facut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumparat o jumatate din caruta cu mere a targovetului”. Primul strajer merse la stolnic: „M-am târguit si, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reusit sa cumpar un sac cu mere!”. Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolba intreaga cu mere”. Paharnicul dosi jumatate din cantitate si apoi merse la primul sfetnic: „Iata, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumatate de tolba cu mere”. Iar primul sfetnic se infatisa dinaintea stapinitorului cetatii si glasui: „Maria ta, iata, am indeplinit porunca. Numai ca de acei cinci galbeni n-am reusit sa târguiesc decât cinci mere”. Mai-marele cetatii musca dintr-un mar si cugeta: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! Si, cu toate astea, târgovetul acela avea o multime de cumparatori. Inseamna ca lumea o duce bine, are bani. Ia sa maresc eu birurile!” ... alt exemplu? la firma la care lucreaza sotul nu s-au platit salariile de vreo 8 luni... si ieri le-a dat ceva "avans" vreo 500 lei... (curata bataie de joc!)... si! sefu a trimis delegat sa cumpere birouri, biblioteci, rafturi si alte kkturi de la ikea... luna trecuta a angajat 3 oameni noi (asta in timp ce nu ii platise pe ceilalti de prin martie)... NU INTELEG! cu ce gandesc unii cand "gandesc"? De birouri si biblioteci aveau nevoie acum? Care sunt prioritatile? La scara macro e monstruos, la scara mica e ... cum vreti sa ziceti ca eu mi-am epuizat vocabularul (licentios)... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Sa trimita cineva o sesizare asa anonima la ITM. Sa vezi cum plateste el next day daca nu vrea sa intre in puscarie. O trimit eu daca vrei.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Sa trimita cineva o sesizare asa anonima la ITM. Sa vezi cum plateste el next day daca nu vrea sa intre in puscarie. O trimit eu daca vrei. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
... la toti ne este greu! am inteles ca nici la realitatea nu se platesc salarii si scot pe post niste prezentatorese si niste reporterese (nasoale si ridate si balbaite)! ... e bine totusi ca n-a dat faliment si ca mau au activitate... si cica se vor da toate salariile restante, intr-un oarecare orizont de timp...
miremia spune:
Neatza vorbaretelor!
Alex , mie asa imi place de tine.
Si din ciclul mie cand mi se pune pata mi se pune, plus ca sunt si o fire organizata (mi-au murit laudatorii) am decis aseara pe la 12 sa-i fac brad si acasa delfitei, asa ca am cumparat online pe la 7 dimineata (sper ca n-am visat) unul dragut, artificial, de 1.2 m (sa incapa intr-o casa mica). Doar ca mama nebuna acum s-a apucat de cautat decoratiuni si si-a adus aminte de niste discutii de anul trecut cu privire la luminitele din brad. Ii deranjeaza daca palpaie sau daca sunt colorate? Ar trebui sa iau unele incolore si statice sau sunt deja crescuti si merita entertainment? Va multumesc anticipat pt raspunsuri si...
ABIA ASTEPT SA IMPODOBESC BRADUTUL PT PICIUTANIA MEA!!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Eleysa spune:
ooops ....mai devreme am uitat ..asa k:
LML Arthur!!!
LML Ioana Cristina!!!
LML Mara Andreea !!!
LML Darius Mihai!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.