Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 15
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Doamne ce horror ! Nu stiu cum ai putut rezista. Mie imi este teama ca atunci cand va fi bolnav am sa lesin langa el de panica si n-am sa-l pot ajuta. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Deci eu sincer nu stiu cum voi face la prima febra.....cand aud de pus in apa, mai rece decat febra lui...ma ia pe mine cu rau....probabil o voi suna panicata pe doc, voi trezi vecinia care e medic de familie....voi urla la telefon disperata....asa ma vad....Doamne ajuta sa faca febra cat mai tarziu....
alexutzzza spune:
BF ai PM. Noi am avut febra, nu l-am bagat in apa rece, doar i-am impachetat picioarele cu un scutecel rece. plange un pic la contact dar daca il tii de vorba uita.
de Yannis
xela_07 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Deci eu sincer nu stiu cum voi face la prima febra.....cand aud de pus in apa, mai rece decat febra lui...ma ia pe mine cu rau....probabil o voi suna panicata pe doc, voi trezi vecinia care e medic de familie....voi urla la telefon disperata....asa ma vad....Doamne ajuta sa faca febra cat mai tarziu.... de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
si eu am fost crizata la maxim cand a facut A prima data febra, cred ca e normal.
acum daca face vre-unul noaptea nici nu-i mai pun termometrul, ii dau nurofen/panadol si ma culc la loc cu el. il verific dupa vreo 30 min, mereu au fost OK. hehe ... la al doilea veti fi mai relaxate .
Tomaca - succes cu auditorii, sa te solicite cat mai putin .
alexutzzza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui xela_07
si eu am fost crizata la maxim cand a facut A prima data febra, cred ca e normal. acum daca face vre-unul noaptea nici nu-i mai pun termometrul, ii dau nurofen/panadol si ma culc la loc cu el. il verific dupa vreo 30 min, mereu au fost OK. hehe ... la al doilea veti fi mai relaxate . Tomaca - succes cu auditorii, sa te solicite cat mai putin . |
Eu la prima febra nici macar nu l-am trezit pe barbati-miu...ok am cotcodacit un pic pe langa Yannis numai din cauza ca a kkt supozitorul cu Paracetamol si nu stiam daca mai am voie sa ii dau si altceva si ce fac cu el, dar deja de la a doua febra am reactionat asa ca tine...la al doilea copil ce mai fac? Il las medicatia langa pat sa si-o administreze singur?
de Yannis
xela_07 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu la prima febra nici macar nu l-am trezit pe barbati-miu...ok am cotcodacit un pic pe langa Yannis numai din cauza ca a kkt supozitorul cu Paracetamol si nu stiam daca mai am voie sa ii dau si altceva si ce fac cu el, dar deja de la a doua febra am reactionat asa ca tine...la al doilea copil ce mai fac? Il las medicatia langa pat sa si-o administreze singur? de Yannis |
sa te deranjeze doar daca are convulsii domle'
Doamne fereste!
tu oricum ai fost mai relaxata de la inceput
alexutzzza spune:
Xela m-a ajutat si Yannis mult, a fost un copil rezonabil, sanatos si cuminte Slava Domnului!
Heh! Se vede ca s-au decis astia de bine cu indemnizatia...mi-a revenit limbaritza LOL!
de Yannis
Ruxita spune:
... la 41 grade cred ca as fi avut avut nevoie si eu nevoie de ingrijiri medicale! Mie mi-a fost frica de convulsii... un nepotel de-al nostru a facut convulsii si acum urmeaza un tratament neurologic (si bunica-sa spune ca dintr-un copil vesel si dinamic a devenit o leguma si trebuie sa faca acest tratament pana la varsta de 5 ani)... acum nu pot sa zic daca acele convulsii au fost cauza si tratamentul e mai mult preventiv pentru a fi siguri de nu stiu ce ca nu dezvolta vreo boala mai tarziu... cumnatele imi spun ca si sotul meu a facut convulsii cand a fost mic si pare a fi sanatos...
si da, te obisnuiesti, cand esti patzita reactionezi altfel, prima data te panichezi, a doua stii ce ai de facut... ii scoti pampersul obligatoriu, ii pui sosetute inmuiate in apa cu otet, compresa la cap, merge si o baita la temp 37 grade... la baita a reactionat chiar bine, la comprese plange ca il socheaza termic... de obicei numai daca e mai mica de 39 ii dau panadol sau nurofen si astept sa-si faca efectul medicamentul, in cazul in care e mai mult musai comprese-impachetari-baite, il tin in proceduri pana ma asigur ca temperatura coboara.
Zicea cineva de diazepam??? ca antipiretic? cautam si eu un inlocuitor al novocalminului dar ... diazepam? care e raul mai mic?
Si indemnizatiile! Ce garantie poti avea cu bramburitii astia? Ca nu se razgandesc iar in mai putin de 6 luni? Sotul il injura pe sinistrul muncii una-intruna... ca e bistritean de-al lui si la alegeri i-a zis lu sora-sa sa-l voteze pe bou!
... alexutza, lol cu f...tul pe legi! Ar fi chiar interesant de facut un studiu, cat de semnificativa a fost cresterea natalitatii cu legea asta destrabalata care le lasa pe mamici cu ditamai indemnizatia timp de 2 ani acasa ca sa-si creasca odraslele? Acum ca am cetatenie am zis ca-mi fac partid! ... al mamelor (lor)! M-a umplut de draci o stire... ca au finantat un proiect de 3 mln de euroi statuie din bronz al lui Cuza amplasata nu stiu unde aiurea... 3 MLN EURO! asta in timp ce taie de la gura copchiilor...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
... si wow 15 perechi de incaltaminte??? toate implute cu darurile moshului? nu o fi prea mult? ...zic eu care nu i-am mai cumparat o jucarie de mai bine de 6 luni... si care n-a avut bani pentru mosh sa-i aduca un kkcel de cadou partzait ...am zis ca ma revansez azi cu o pereche de cizmulite la 25 de lei si un cub cu diverse figurine in interior la 13 lei. I-am luat cizmulite de care am gasit pentru ca sigur nu va merge cu ele, dar sunt cu blanita, usor de incaltat, ii incap si cu un ciorapel mai gros (masura 25!)... daca o fi sa alerge prin zapada ii voi lua neaparat, dar pentru plimbari in fund i-am luat cizme 25 sa nu-i inghete piciorusele! E bine sa fie mai mari, cu cizmulite stramte ii ingheata piciorul ca n-are suficient aer intre cizma si picior...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Si indemnizatiile! Ce garantie poti avea cu bramburitii astia? Ca nu se razgandesc iar in mai putin de 6 luni? Sotul il injura pe sinistrul muncii una-intruna... ca e bistritean de-al lui si la alegeri i-a zis lu sora-sa sa-l voteze pe bou! ... alexutza, lol cu f...tul pe legi! Ar fi chiar interesant de facut un studiu, cat de semnificativa a fost cresterea natalitatii cu legea asta destrabalata care le lasa pe mamici cu ditamai indemnizatia timp de 2 ani acasa ca sa-si creasca odraslele? Acum ca am cetatenie am zis ca-mi fac partid! ... al mamelor (lor)! M-a umplut de draci o stire... ca au finantat un proiect de 3 mln de euroi statuie din bronz al lui Cuza amplasata nu stiu unde aiurea... 3 MLN EURO! asta in timp ce taie de la gura copchiilor... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Din cate am inteles e facut deja studiu iar rezultatul este pozitiv, a crescut natalitatea intr-adevar, dar depinde si cum privesti lucrurile. Guvernantii se plangeau ca tigancile every other year mai trantesc un plod si uite asa traiesc si ele si familiile lor din indemnizatii ani multi si fericiti pan la adanci patraneti (menopauza).
tie ti-e de 3 milioane de euro? Stii care de diferenta intre cheltuielile reale cu materiale de constructii pentru strazi/autostrazi/drumuri si borduri si cheltuielile Statului Roman? 7 miliarde de euro!!! Statul Roman "construieste" si "modernizeaza" cu 7 miliarde de euro mai scump decat pretul pietei... Chiar atat de mult conteaza ptr statul roman calitatea materialelor de le iau atat de scumpe? si daca sunt cele mai scumpe, mai scumpe decat orice altceva de pe piata de ce se strica atat de repede? ptr ca cele 7 miliarde diferenta de fapt nu se duc pe diferenta de calitate....
daca ar fura macar pe jumatate ar salva de zeci de ori (poate chiar si sute) mai multi bani decat din taierea celui al doilea an de CIC.
AM ZIS
de Yannis