Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 14
xela_07 spune:
oani - multa sanatate si tie putere sa le faci pe toate! care e faza cu solutiile nazale?
elefantica - are dreptate dece, chiar nu e nimic intamplator. spar sa apara mai repede un tati adevarat pentru Isa care o sa va faca pe am2 fericite.
MP - am uitat sa te felicit pentru tortul de Sf Andrei, numai la el m-am gandit cateva zile , esti talentata nu gluma .
al meu a mancat dimineata 2 sticsuri singur (paine prajita nu vrea si sunt in stare sa-i dau orice numai sa manance ceva ) si 3 lingurite de supa crema. suna aiurea dar sunt foarte fericita, e un inceput . de o saptamana ii fac cate 3 feluri la fiecare masa doar doar vrea si el ceva ...
C a primit de la mos o barcuta mica. am ramas blocata cand l-am vazut in poze pe Teo sigur aveti doar un copil in casa ?
ma duc la treburi, o zi minunata!
tomaca spune:
Lillo, eu am vazut poze cu Piticul doar murdarici. Ghetutele nu le-am vazut. Este foarte simpatic.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower De abia astept sa ajunga doc pediatra la cabinet, sa o pot suna. Aseara, la baita, cand l-am decalotat sa il spal, am observat bubite mici, gen iritatie, pe capul penisului, si pielea era iritata, rosie. Pe mine m-a luat cu transpiratii.... Oare de aia o fi el mai iritat si o plange? Il ustura cand face pipi? Of....sper sa imi dea prin telefon ceva, vreun unguent, sa nu ma cheme la cabinet.... ati mai auzit de asa ceva, mamici de baietei? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
la copii nu am auzit, la adulti am auzit si se numeste alergie la sapun si trebuiesc folosite produse de spalat care nu contin sapun, acu nu stiu exact ce are Dani. Oricum ptr moment ca sa nu il usture la pipi trebuie dat cu Neopreol si cred ca daca nu dispar instant bubitele ar trebui dus la doc sa il vada.
de Yannis
danasor spune:
Neata
iau si eu un pic de cafeluta de la voi ca e tare buna
LML Arthur, Mara Andreea, Cristina si Darius sa cresti mari si sanatosi.
Livia si eu am avut aceeasi problema cu incaltamintea, intai i-am luat o pereche de la Leonardo dar erau cam tari nu putea deloc sa mearga cu ei , apoi am intrat din intamplare la ecco si i-am gasit o pereche de ghetute extraordinare , cam scumpe, dar sunt super si pielea foarte moale, i le mai dau si in casa. Incearca in magazinele specializate de incaltaminte , nu doar pentru copii. Parerea mea e ca daca merge copilul talpa trebuie sa fie mai tare nu moale .
Eu i-am facut analizele la 9 luni cand a fost racita tare, si nu-i voi mai face decat daca este nevoie, crede doctorul ca ar fi ceva, nu vreau sa o chinui degeaba.
tomaca spune:
citat din mesajul lui xela_07 oani - multa sanatate si tie putere sa le faci pe toate! care e faza cu solutiile nazale? elefantica - are dreptate dece, chiar nu e nimic intamplator. spar sa apara mai repede un tati adevarat pentru Isa care o sa va faca pe am2 fericite. MP - am uitat sa te felicit pentru tortul de Sf Andrei, numai la el m-am gandit cateva zile , esti talentata nu gluma . al meu a mancat dimineata 2 sticsuri singur (paine prajita nu vrea si sunt in stare sa-i dau orice numai sa manance ceva ) si 3 lingurite de supa crema. suna aiurea dar sunt foarte fericita, e un inceput . de o saptamana ii fac cate 3 feluri la fiecare masa doar doar vrea si el ceva ... C a primit de la mos o barcuta mica. [red]am ramas blocata cand l-am vazut in poze pe Teo sigur aveti doar un copil in casa ?[/red]ma duc la treburi, o zi minunata! |
Aici subscriu. Am crezut ca-i un bazar.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita Buna! la noi Moshu n-a fost (inca)... plus acrobatul care se da jos singur din pat, azi a cazut din pat... nu m-am gandit nicio clipa ca daca il pun in pat ii bubuie capul jos daca plec de langa el 1 min... Si se pare ca ne-ma bucurat prea repede? cu 2 ani de concediu... care va fi un an pana la urma? AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Ups ! Eu am un stress cu patul.. caci uite asa sunt acum
varsta lui Tudor
xela_07 spune:
noi incaltari avem ramase de la A sau primite de pe la finutza care e mai mare cu un an dar mi s-au parut interesante astea http://www.greenbaby.ro/rohtml/incaltamintero_guccio.html
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
la copii nu am auzit, la adulti am auzit si se numeste alergie la sapun si trebuiesc folosite produse de spalat care nu contin sapun, acu nu stiu exact ce are Dani. Oricum ptr moment ca sa nu il usture la pipi trebuie dat cu Neopreol si cred ca daca nu dispar instant bubitele ar trebui dus la doc sa il vada. de Yannis |
merci frumos. tot o sun pe doc, dar e pe waiting de vreo 15 minute
tomaca spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Hello, fete dragi! Va mai amintiti de noi? Sigur ca va amintiti, ca nu incetati sa ne urati lunite multe de azi dimineata :) Multumim frumos simpli, mire, micki, MP, haircut (evident ca ii multumim frumoasei Maia de cateva ori bune, si ii trimitem si un pupic dulce), danasor, lucia2000, cris.dogarel, tomaca, elefantica... (sper ca n-am uitat pe nimeni, ca mi-am facut lista, dar am citit cam pe diagonala). Dam de baut un vin de Porto, sa va incalzeasca ziua asta de Mos. Eu n-am mai apucat sa intru de o vesnicie, deci nu prea mai stiu cum o mai duceti, dar azi am recuperat capitolul trecut, asa ca-mi fac intrarea incercand sa va raspund nominalizat. In primul rand si sa nu uit, LML Alex pt ieri. Si felicitari pt dintisor!!! Ce in paralele merg copiii astia ai nostri...Si Luc ne-a facut acum 2 zile surpriza unui dintisor. Nu stiu cum mai sta Alex cu placinteala, ca L. se intrece la lene pe el insusi. A inceput asa incetisor sa se deplaseze in 4 labe sau taras, dar de ridicat in 2 labe nici poveste inca. LML Maria Dalia LML Nikole, Nicolete si Nicolai In al doilea rand, despre noi...Evident ca pot sa va scriu pt ca stau acasa si evident ca stau acasa pt ca-i L bolnav. De data asta a fost nasol rau, cu febra astronomica de 41șC, cu mers la spital. Amigdalita de la frate-so si probabil inca ceva asociat, dar ceva-ului inca n-am reusit sa-i dam de cap. Noroc ca i-a scazut febra cu doza dubla de AB fata de frate-so. Acum are un nas infundat cum eu nu am mai vazut si desi sunt contra decongestionantelor nazale la copiii, am ajuns sa-i pun si de-astea, numai sa-l vad ca poate cat de cat respira. Dar am rezistat la Novocamin! Cu el in sertar si cu bebe in vana, asteaptand sa-i scada febra! In fine, trec toate. Mosul nu vine cu nimic special, ca noi ne-am gandit ca bulversam copiii daca numai ei primesc cadouri si se lauda la gradi, deci nu insistam pe mosul asta. In plus, in perioada aceasta a anului, avem atatea ocazii de cadouri, ca prea se umple casa si se invata prost copilul. Si sa mai raspund la un sondaj pe care mi-l amintesc, inainte de a trimite, la noi in casa sunt cam 18-19șC, iar noaptea facem 20șC. Mama zice ca-s nebuna, dar portughezii n-au incalzire in casa si, in plus, L respira mai bine daca e mai racoare. Trimit sa nu pierd si revin cu nominalizarile, daca tot mi-am facut listuta...:) |
Doamne ce horror ! Nu stiu cum ai putut rezista. Mie imi este teama ca atunci cand va fi bolnav am sa lesin langa el de panica si n-am sa-l pot ajuta.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Am cam citit si raspuns alandala. Printre picaturi. dar sper ca n-am ratat nimic. De azi au venit auditorii si mai greu cu timpul.
varsta lui Tudor