Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)
Raspunsuri - Pagina 7
crissandrada spune:
Eu citesc pe diagonala .
La multi ani Dana sa fii sanatoasa si multe reusite in viata.
Laura bravo. Te pregatesti de sarbatori.
Chiar asa pe unde petreceti sarbatorile?
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Laura25 spune:
Criss, eu m-am facut gagica pt ca in we asta o sa mergem la Arieseni, la teambuilding / petrecere de Craciun a firmei la care lucrez. E singura ocazie din an cand ma vad cu colegii mei din Cluj.
De Craciun petrecem la Dorohoi, la ai mei, ca in fiecare an. Apoi de Revelion o sa mergem 3-4 zile la o cabanutza la Varatec cu mai multi prieteni (fara copii, ca in studentie ).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
allexa06 spune:
Oaaaa, Laura - super !Va mai incarcati si voi bateriile !
Si eu vreaaaau...dar din pacate la noi mai dureaza pana cand vom putea pleca pe undeva doar noi...deocamdata nu se poate.
http://community.webshots.com/user/allexa06
crissandrada spune:
'Neata.
Va astept la .
Ieri dupa cum va spuneam am fost la spectacol la casa de cultura organizat de elevii sc 3. Foarte frumos. Neasteptat de frumos.
Aseara am avut atelier de pictura in casa. Andrada era in urma cu 3 desene si azi le punea nota asa ca am ajutat-o si noi ca eram in criza de timp. Ea le-a facut in creion si noi le desenam .
Azi avem atelier de 'sa tesem frumos'. Tot asa e in urma si le pune nota vineri. Si jocul e facut naspa rau, nu stau fasiile alea la locul lor.
Bazar general DC
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
crissandrada spune:
Sper ca doamna invatatoare nu citeste pe aici
Bazar general DC
Laura25 spune:
Criss, spor la treaba! Sunt superbe hainutzele ce mi le-ai adus aseara. Saptamana viitoare o sa am timp mai mult sa le fac poze si sa le pun la bazar.
Azi avem serbare. Nu am emotii, stiu ca o sa fie super. Abia astept!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=3" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crissandrada spune:
Laura succes la serbare si copii fara emotii si un mos bogat .
La Andrada nu se mai face serbare. S-a facut o tombola si fiecare copil ii face cadou unui altui copil. Andrada a cazut cu un baietel. Nu prea le-a convenit copiilor ca ei vroiau sa-si faca cadouri intre bisericute dar d-na asta a si vrut . Sa-i faca sa interactioneze si cu ceilalti copii cu care nu prea vorbesc in cursul anului.
Bazar general DC
LoraG76 spune:
'Neata!
Bafta la serbare, celor care au!
Criss, f. buna metoda d-nei, merita felicitata!
Eu detin una bucata bolfosenie care vrea doar la mine-n brate!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pisellino spune:
Laurici si poze cu suvitele?ce fain ca mergeti in doi...si eu as vrea sa merg cu sotul undeva sa ne iubim sa dam timpul inapoi macar pt o ora dar probabil ar functiona 10 min dupa care as face ca trenu' cu gandul la ratzoiul meu
voi fetelor ce faceti de sarbatori? eu nu stiu ce sa facem nu am nici un plan si nici nu am musafiri, nimic, asa-mi trebe daca m-am mutat la 2000 km de lume dar macar va am pe voi aici pe forum.facem sarbatorile impreuna
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
crissandrada spune:
Catalina fac eu sarbatorile cu tine aici pe forum ca nici eu nu plec nicaieri.
Bazar general DC