Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

cris ma bucur ca va am pe voi
noutati am postat aici:
noi ieri am fost la o evaluare in aprilia, mai aproape de noi ca la spitalul mare tre sa sun pe 10 ian.dimineata robi a facut 2 crize una dupa alta deci la amiaza cand am ajuns la spital nu mai era bun de nimic abia se tinea pe picioare ca ii facusem deja un diazepam.am ajuns pe hol si o tanti a iesit afara si a strigat"oprea" si eu ma indreptam spre ei la care tanti imi zice"ouu, pai nu si tu, numai copilul, ne vedem peste o ora" desi am incercat sa o conving ca nu l-am mai lasat niciodata cu cineva si nu stiu cum reactioneaza, ca a facut crize, ca tre sa faca kk nici nu mai stiu ce i-am zis la aia si tot nu m-a lasat sa intru, am asteptat afara langa usa de mi-am tocit papucii inainte-inapoi. robi a iesit peste o ora murdar de culoare verde pe fata, probabil ii dadusera o carioca sa vada ce face cu ea si au vazut si ele ca sunt comestibile si avea o jucarie in buzunar, cred ca i-au bagat-o ele ca sa o caute si n-a mai gasit-o robi a declarat-o disparuta, in lumea lui nu se ascund lucruri in buzunare ci doar dupa pat mie nu mi-a zis nimic adica daca sunt multumite cat de cat de robi, mi-au zis doar ca ne mai vedem pe 21 si 27 la aceeasi ora pt alte 2 evaluari.
Azi e bine robi, s-a trezit vesel a facut kk la oala ca l-am pus eu cand am vazut ca ia pozitia de meditare si a mancat lapte cu biscuiti.mai tarziu iesim la plimbare.
va pupam

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Catalina, plimbare placuta! Va pupam si noi! Cred ca-l prindea f. bine culoarea verde!
De sarbatori, vom fi si noi aici!

Lunna tre' sa dea de baut! (glumesc...ii dam noi ei, ca merita!) Organizam o intalneala intre Craciun si rev.?
(a luat permisul, dar vad ca tace malc)

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

DA!DA!DA! Eu votez pt intalneala!!!

Catalina, noi suntem alaturi de tine, chiar daca doar asa de la distanta. Rezultatele la evaluarile astea cand ti le dau? Sper sa nu mai faca Robi nici o criza.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=3" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

laura nu stiu cand o sa am raspunsul la evaluari de fapt nici nu stiu ce raspuns trebuie sa-mi dea, evaluarile astea sunt ca sa vada de ce terapii are robi nevoie(el are nevoie de toate,psihomotricitate,fizioterapie,logopedie,etc) dar cred ca trebuie sa se convinga ei...dupa evaluarile astea avem si la bambin gesu o evaluare mai complexa se cheama filtru DGS si habar n-am ce e ala
o sa fie frumos craciunul cu voi

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

salutare!

Asa este,Lora are dreptate,azi am mai trecut un hop si ma simt minunat :)

Imi pare rau ca n-am mai fost activa,dar sa stiti ca v-am citit,mai rar,dar am facut-o

Mi-e dor de voi si abia astept sa ne vedem la un vin fiert,cand va hotarati poate ma anunta careva si pe mine

Salut cu drag toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Va astept la o firbinte .
Dana felicitari .

Daca organizati o intalnire vin si eu. Cand propuneti? Maine e bine?

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Revin ca mi-am adus aminte.
Andrada a avut un test la lb. romana in care trebuia sa completeze proverbul " ..... sfinteste locul". Avea mai multe variante printre care si preotul. Ce credeti ca a ales? Preotul bineinteles . Si era foarte nedumerita ce a gresit, ce nu preotul sfinteste?

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Si Razvan are astazi serbare , dar eu am emotii .Sper sa fie bine, caci la engleza nu a vrut sa cante sa danseze deloc , cu toate ca stia f bine , pe motiv ca ...il durea urechea !
Astazi sper sa nu-l mai doara nimic

Nici noi nu plecam nicaieri de Craciun, e cam greu cu strumfii dupa noi

Editez : LUNNA - felicitari pt permis !!!! Te pupam .

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Criss, mai ai cafea? Ca eu nu mai pot de somn... Bolfosenia tocaie noapotea la tzatzele mele, ca eu nu mai stiu ce-i cu mine...pe la 3 jumate il intrebam pe Eugen daca-i dimineata.

Alexa, bafta lui Razvan la serbare si sper sa nu-l doara vreun varf de deget sa nu poata canta! Azi avem si noi.

O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu pe aici, tot incerc sa scriu de cateva zile si nu mai reusesc. Si eu sunt pentru intalnire, doar maine nu pot, din pacate, incepe "goana dupa cadou", in wk mergem la Iasi.
Astept sa hotarati intre Craciun si Revelion.
Si noi avem azi serbare, vine Mos Craciun cu tolba plina!

http://www.trilulilu.ro/MaRuTzU/477042295b8cd5 - cat de tare poate fi fetita asta!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput