Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)
Raspunsuri - Pagina 6
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Haideti la o .
Azi am sedinta cu parintii .
Lora nu fac serbarea la engleza cu totii. Andrada are pe 23.
Va doresc o saptamana placuta si calduroasa .
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
LoraG76 spune:
'neata!
eu vin la cafea, cu placere!
Criss, eu credeam ca ne intalnim...asta e, poate treci tu la o cafea pe la mine.
Noi ne pregatim de iesit afara!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
Sa va imbracati bine ca am auzit pe la colegi ca-i tare frig afara.
Bazar general DC
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
pisellino spune:
buna seara
ce de activitate bravo fetelor
am vazut video cu adelina vorbareatza ce scumpa e
laura au iesit super omuletii
cosminiq tu i-ai facut?
va pupam
edit; m-am uitat pe prima pagina si scrie 'cantalina' mami de robi
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Lora te-am vazut ieri pe la 3 pe la muzeul de istorie.
Am fost ieri la sedinta si sunt tare mandra de Andrada. Nu e cea mai buna dar e printre cei mai buni din clasa (ceea ce dovedeste ca m-am inselat asupra ei; eu credeam ca e mai pe la coada).Trebuie doar sa citeasca mai mult. Sunt copii care citesc si 200 de pagini pe saptamana.
Stiti vorba aia dezbracate ca te f*t, imbracate ca nu temai f*t? Asa patim si noi la servici. Pleci in somaj, nu mai pleci in somaj. Un talmes-balmes, se joaca cu nervii nostri. S-ar parea ca nu se mai fac disponibilizari.
In rest voi ce ati mai facut?
Mamicutele mai noi ce mai fac?
Bazar general DC
LoraG76 spune:
'Neata!
Criss, de ce n-ai strigat? Felicitari pentru rezultatele Andradei, se vedea de departe ca e o fetita isteata, numai tu nu vedeai!
Of, cred ca e nasol ca stati asa, fara sa stiti ce o sa se-ntample...poate, totusi, n-or sa mai faca disponibilizari.
Catalina, pupici lui Robi si multa sanatate!
Ma striga bolfosenia!
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Laura25 spune:
Buna dimineata!
crissandrada, felicitari pt fetele tare destepte si frumoase! Eu zic ca seamana cu mama lor.
Criss, saptamana viitoare incercam sa ne intalnim intr-o zi? O sa trebuiasca sa ma duc la Casa de sanatate intr-o dimineata si te deranjez cu un telefon, daca esti acasa, urc sa iau sacosica aia. E ok asa?
Catalina, ma bucur ca ai scris si la noi. Corectez imediat numele in lista si o consemnez si pe pogonici cu ocazia asta.
Cam frigutz azi, mai ninge un pic. Eu ma laud cu shuvitze proaspat facute si frizura noua. In rest, nimic. Liniste si pace.
A, ba mai e ceva .. e ziua Dianei, surioara mea mica si draga care face 21 de ani si poate sa se duca si in baurile din America de acum
La multi ani, iubita!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crissandrada spune:
Laura dimineata sunt la servici.
Eu am pus sacosa in masina deja. Azi nu pot ca ma duc la casa de cultura la spectacolul oferit de sc 3 dar maine spre sa reusesc sa urc pana la tine sa o rezolvam ca avem o luna de cand o lalaim. Sau e posibil sa trec mai pe seara azi. Vorbim.
Lora nici eu nu stiu cum e mai bine. Daca plecam ne dadeau salari compensatorii. E nasol ca nu luam salariul la timp. Pe luna noiembrie inca nu am luat banii si nici nu se intrevede vreo posibilitate pana de sarbatori .
Bazar general DC
LoraG76 spune:
bueeeeeiiiii! Iti sparg fatza! Si eu, care ma gandeam azi sa te-ntreb daca nu mergi la tuns, sa merg si io cu tine.
Diana, LA MULTI ANI, fataaaaa!!!! Bolfosenia intreaba de tine!
Criss, nasol...acum stiu si eu cum e sa nu iei bani, am intrat deja in concediu de crestere a copilului si tre' sa astept 3 luni...mama lor.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 bueeeeeiiiii! Iti sparg fatza! Si eu, care ma gandeam azi sa te-ntreb daca nu mergi la tuns, sa merg si io cu tine. |
Na pardon! N-am stiut ca vrei. Dar poti sa o aduci pe Adelina la mine cat te frezezi tu.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me