Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)
Raspunsuri - Pagina 9
madutza_bra spune:
strumphi, nu ma refer ca te-ai facut mare, din contra. Asa parca ai forme mai ..feminine . hai ca nu mai zic nimic ..poate intra fetele la idei Cat despre jumulit bradul..acolo nu se gasesc de cumparat crengi de brad? La noi la orice florarie se gasesc in perioada sarbatorilor crengi de brad si coronite
roxy, am vazut la cap trecut link-ul cu caruciorul pe care=l vrei. Mie una imi place fff mult. Parca este putin cam greu, dar daca ai lift nici nu se pune. Pretul mi se pare f ok, parca ma mananca si pe mine sa iau unul..cu toate ca cel de la Cristi este inca bun...dar este verde..si acum s-ar potrivi o culoare mai deschisa
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
madutza de care zici? ala cu 530 Bertoni sau ala cu 750 Aveo Quattro? ca am pus vreo 2 link-uri. eu verde vreau, imi place tare mult.
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza de care zici? ala cu 530 Bertoni sau ala cu 750 Aveo Quattro? ca am pus vreo 2 link-uri. eu verde vreau, imi place tare mult. S-a intamplat minunea mult asteptata28+ |
cel de 750 Ron . eu acum am modelul asta de la Cristi: http://www.my-family-fun.com/products/Graco-Bancroft-Passage-540.htm
cu tot cu scaunel de masina, dar nu are husa de picioare sau de ploaie...
imi place modelul pus de tine.
Povestea nasterii
Poze
mandreeac spune:
Madutza, Yasmi super pozele!
Strumphy superb bradul, la fel si semineul unde as agata niste ciorapi speciali de sarbatoare, sunt sigura ca ii stii, se poarta mai ales la americani.
tuturor, ma duc sa ma intind in pat, ca sunt molesita rau.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 27 Rares Andrei
strumphitza spune:
madutza, zi repede, iti plac formele mele de balerina? o sa cumpar si coronite, voiam sa iesim ieri dar amandoi am fost foarte lazy si am stat numai in casa la gura sobei
Andreea, multumesc zici tu ca vine mosu pe horn si sa agat ciorapei ? O sa se murdareasca mosu de funingine ca am facut focu si am ars lemne O sa cumpar 2 pentru noi mai mari si unu pentru bubulina dar oricum de Craciun os a fim la socri, plecam de pe 24 si ne intoarcem pe 27. Mi-a luat Nick bilete de tren de clasa 1 , cica sa imi incapa burtoiul mai bine ca la clasa a 2a nu e bine dupa ce a ras de mine mi-a spus de ce a luat la clasa I cu adevarat, pentru ca le-a cumparat online cu multe saptamani inainte , biletele de clasa I erau mai ieftine decat alea de clasa 2a nu ca i-ar pasa lui de burtoiul meu
_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza dupa ce a ras de mine mi-a spus de ce a luat la clasa I cu adevarat, pentru ca le-a cumparat online cu multe saptamani inainte , biletele de clasa I erau mai ieftine decat alea de clasa 2a nu ca i-ar pasa lui de burtoiul meu _ Mind the Bump!24+Sophia Nicole |
Trebuie sa apreciezi sinceritatea
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
tb sa plecam la dr in 30-40 de min si Cristi inca nu s-a trezit
l-am mai trezit odata asa, si a fost ff marait , offf...
Povestea nasterii
Poze
strumphitza spune:
ehh madutza, nu stii tu ce ii poate capshoru la omu asta a meu , numa` prostioare face cateodata de imi vine sa ma duc sa rup o nuia din gradina sa il bat la fundu gol e mai rau decat un copil cateodata, dar mi-e drag de mor de el si asa, il iubesc si cu prostioare si fara , dar cred ca asta e farmecul lui, ca ma surprinde cand nu ma astept , sau ma astept mai putin, ca spune prostioare ori le face, ori ma minte si se uita pe sub ochi la mine vinovat si cand il intreb daca minte spune ca da dar el nu o face cu rea intentie, dar i-am mai spus eu lui, sa nu mai minta ca eu pana la urma aflu si vai de curu` lui
sa-ti mai spun ca citeste reviste de desene animate si e mare fan declarat a lui Batman ? si are 38 ani , nici mai multi , nici mai putini sosetele si chilotii toate , 90% sunt cu batman nu mai spun ca are tricouri , cred ca pe putin de 200, tot cu Batman si uratii aia a lui din gasca
nu cred ca o sa se maturizeze niciodata, na asta e , e al meu si il iubesccccc
_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole
scrish spune:
hello fetelor
in primul rand la multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor de azi shtrumph sa-ti traiasca sotul!!!
eu nu stiu ce se intampla dar ma inscriu si eu in clubul celor care au dormit prost aseara. pe la 3 dim stateam in pat, ma uitam la tv si mancam gofre cu nutella, a fost groaznic, aveam asa niste presimtiri sumbre, eram agitata in ultimul hal si nu puteam sa adorm
astazi m am simtit ca naiba toata ziua, si acum parca sunt in fibrilatii...sunt treaza de pe la 7, agitata maxim, am parca niste palpitantii, simt ca nu pot sa respir bine si presimtirile alea sumbre nu mi dau pace...nici nu mai stiu ce sa fac sa ma calmez, am stat un pic intinsa in pat mai devreme sperand sa adorm si nimic...sunt chiauna, zombie si agitata maxim, sunt o comoara la casa omului
s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat