Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

stai asa scrish ca se poate si mai rau... eu toate alea de spui tu plus niste dureri deasupra la fofo de nu-mi dau pace deloc si am luat si no spa si tot nu se simte nici o imbunatatire... plus ca mi-e cam frig desi centrala e on de dimineata de cand m-am trezit plsu ca am mancat, baut si am mai baut si cald si tot vad ca nu merge... mai bag acusi un no spa dupa ce pap ceva, mi-am pus sa imi fac cartoafe prajite cu usturoi sau branzica , nu m-am hotarat inca dar mi-e pofta de cartofi prajiti inca parca ma simt amortita si asa am fost toata noaptea ... sper sa ma dezmoertesc pana ma duc in pat la nani, ma cam doare si capu ... meniu complet, all inclusive fac si eu haz de necaz, ca se poate si mai rau

te pup si nu te mai gandi la prostii, fii vesela

Edit: ca am uitat sa iti multumesc de urarile pentru Nick
_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Am ajuns si eu acasica!!!

M-am conformat si am mai sters din poze...nu aveam eu prea multe!!
Viss..ai o burtica superba!!!!Si cand ma gandesc ca ascunde acolo doua minuni mici!!Deci chiar se vede o evolutie !!!
Madutza..superb peisajul!!Si eu vreau la zapada...Iar pe baietelul tau l-as musca de obrajiorii lui rosii..este asa scump!!!

Am deschis televizorul si vad ca pana si perioada de concediu este inca discutata.Am crezut ca este finala decizia de aseara...S-a dus Basescu sa faca el curatenie..Vai de noi!!!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

shtrumph imi pare rau k suntem cam in aceeasi situatie...fir ar sa fie k as vrea sa fiu mai energica dar de dim tooooot zac pe canapea, am dat gaura deja...

vineri ma duc la doctor la control, sa vedem ce imi mai zice, iar sapt viitoare urmeaza momentul mult asteptat, eco 4d de abia astept, doar la asta ma gandesc k sa ma mai energizez un pic...oare cum o sa fie? o sa ii vedem fatzuca? oare cum arata? eu mi l imaginez facandu ne cu okiul si dim manuta semnul k e ok i know. i'm crazy

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

shtrumph imi pare rau k suntem cam in aceeasi situatie...fir ar sa fie k as vrea sa fiu mai energica dar de dim tooooot zac pe canapea, am dat gaura deja...

vineri ma duc la doctor la control, sa vedem ce imi mai zice, iar sapt viitoare urmeaza momentul mult asteptat, eco 4d de abia astept, doar la asta ma gandesc k sa ma mai energizez un pic...oare cum o sa fie? o sa ii vedem fatzuca? oare cum arata? eu mi l imaginez facandu ne cu okiul si dim manuta semnul k e ok i know. i'm crazy

poate baga si un numar de striptease

ma ierti dar asta mi-a trecut prin cap cand am citit de facut din ochi si de ok

_

Mergi la inceput

hahahha si ce isi da jos mai shtrumphule? :))) cordonul?:)))) vrei sa o faca pe maica sa sa se inroseasca pe acolo?:))) mai bine imi cere o pizza si o cola si suntem cu totii fericiti :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Salut fete. Acum reusesc si eu sa va scriu, am sters si pus alte poze recente, ultimele de azi, ultima zi din trim II. Yeee!! Le-am pus la solicitarea Laviniei
Strumpf, am mers la dentist ca ma durea tare o masea la dulce, sau cind mestecam pe ea uneori...Noroc ca nu erau mari, dar erau atinse 2, in locul unde se intalnesc ele...AM incercat sa le fac fara anestezie, dar nu mergea, ma durea f tare...Eu zic sa mergi acum ca nu stii cind mai ajungi dupa ce se naste ...SI in trim III am inteles ca e riscanta anestezia(adrenalina din ea)
ANaxena, VIss, Madutza, v-am vazut pozicile si urticile.Frumoase cu toatele, fara exceptie!!!

Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

hahahha si ce isi da jos mai shtrumphule? :))) cordonul?:)))) vrei sa o faca pe maica sa sa se inroseasca pe acolo?:))) mai bine imi cere o pizza si o cola si suntem cu totii fericiti :)))

ehh pai tu vrei sa joace si v-ati ascunselea pe acolo bebe atsa fara nume a tau

pai da, ce cordonul nu ajunge, e mai sexy asa

eu cred ca de aia esti tu asa agitata azi, ai baut prea multa cola ieri la filme, sau popcorn? de care zi repede si cinstit glumesc

m-am dus la vale de tot, azi prostesc in casa , voiam sa ies dar de unde ca nu ma lasa durerile astea de fofo, bazin sau ce naiba or mai fi ca nu stiu si vad ca nu trec nici cu odihna si nici cu no spa, poate trec cu indiferenta ? tre sa ma duc sa-mi mai cumpar ca nu mai am pe stoc

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Scrish, hai maaaa.lasa emotiile ca n-are cum sa fie decat ine si frumosSI sa stii ca o sa-ti faca cu okiul. Ai sa vezi, sa fii atenta

Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

:)))) shtrumph ce i drept am balotat cam mult popcorn dar cola nu, k m-am lasat de cand am aflat ca sunt insarcinata, ca si de tigari de altfel...

simo merci de incurajare daca ne face cu okiu' pun poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo ce a crescut burtica!!!! mie asa mi se pare ca e mai maricica decat in ultimele poze minunata!!!!

eu merg sa ma prega.....maine dimi sa nu ma intrebe nimeni de kg....

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput