Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo ce a crescut burtica!!!! mie asa mi se pare ca e mai maricica decat in ultimele poze minunata!!!!

eu merg sa ma prega.....maine dimi sa nu ma intrebe nimeni de kg....

mami de fetita cu codite 3+ si s29

maine dimineata te intrebam numai ce ai mancat nu si cat, cu cate calorii

sa ai o seara faina si distractie maxima nu numai mancare buna

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Apropo de mancare, strumphy, mi-ai dat o idee cu cartofii prajiti. Ultima data am mancat acum vreo luna jumate, chiar 2 la restaurant. Ai zis tu azi ca vrei cu usturoi, dar parca nu mi-au facut cu ochiul , dar apoi ai zis si ceva de cartofi prajiti cu branza. E, astia parca m-ar cam imbia. E o idee pt maine. Sa vedem daca ma tine pana maine, ca eu aveam in cap niste paste. Oricum am deja 2 chestii din care sa aleg. Ca sa nu mai vorbesc de pestele facut de sambata. Am mancat sambata si m-am saturat. De atunci zace acolo... Uite, ar merge cu cartofii
Hai ca m-am tampit. Zici ca numai la mancare imi sta gandul
Yasmi, distractie placuta!

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna mamicute! Nu prea am mai intrat pe forum ca inca nu am rezolvat cu netu, deci de vreo sap is fara net.
Sper ca sunteti toate bine si bebeii la fel.
P.S. Pe mine ma incearca la greu hormonii, nu ma simt solicitata din pdv fizic, dar sentimental is pe minus. Sambata seara am plans pentru ca am scapat mosii de ciocolata ce i-am cumparat pentru nepotei si s-au spart. Azi am plans iarasi fara un motiv intemeiat, is de toata groaza . Of sa mai treaca si gravidia asta, sa vina bebe sper ca atunci sa nu stau sa plang langa bebe ca am auzit ca mai sunt si dezechilibre si dupa nastere.

Feli cu Miriam in burtica 26 +

Mergi la inceput

Da cred ca mi se pare de la intrarea in trimetrul trei.

Feli cu Miriam in burtica 27 +

Mergi la inceput

Mi se trage am vrut sa zic in loc de mi se pare. Uf habauca is !!!
Sper ca ati fost cuminti si mosu' v-a adus cadouri frumoase. Oricum cel mai frumos cadou pentru noi acum este un bebe sanatos!

Feli cu Miriam in burtica 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dragi mamici si burtici, acesta este un mesaj pt fetele din Brasov..si nu numai..

Miercuri , 8 decembrie, ora 11:00 iesim in fata prefecturii din Brasov, pentru a ne cere drepturile noatre si ale copilasilor nostrii:
Cerem 85% cuantumul indemnizatiei si 2 ani CIC.

Va rugam sa ne fiti alaturi,

va asteptam!!

PS:VA ROG SA ANUNTATI SI PRIETENI, CUNOSCUTI, PARINTI PRIN PARC!!! ESTE IMPORTANT UN NUMAR CAT MAI MARE!! SE PARE CA NUMAI ASA NE VOM FACE AUZITI!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

scrish sper sa iti treaca starea aceea nasoala. sa stii ca si eu cateodata mai sunt asa pleostita dar incerc sa-mi revin repede, ies pe afara, vorbesc la telefon si imi trece. mai avem si stari din astea, ce sa facem.

cami_pus bine ca ai anuntat, poate o sa fiu si eu prezenta si sper sa se si rezolve ceva.

strumphitza cartofi din aia cu usturoi parca as manca si eu dar la ora asta nu mai fac ca dupa aia numa' usturoi o sa-mi vina inapoi ca este si seara.

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Mergi la inceput

simona a mai crescut burtica, este foarte frumoasa

Mergi la inceput

alina06 eu as alege pestele in loc de paste bine...eu nu ma dau in vant dupa paste. si niste cartofi cu branza ar merge.
mai fetelor, imi faceti pofta de cartofi prajiti. maine dimineata asta imi fac

Mergi la inceput

happiness oare ce face cu andrei? cat a zis ca sta in spital cu el?

cami antonia este mai bine?

Mergi la inceput