Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki vezi ca am gasit vaccin la farmacie unde ti-am zis eu ca am intrebat si este 480 lei. a zis ca are cateva pe stoc. eu joi mi-l cumpar cand iau banii.

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

roxy, e farmacie no name, de cartier..sau e vreun lant de farmacii care mai exista si prin alte parti..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!!!

La multi ani , Nicoletelor si Nicusorilor! sa fiti sanatosi, voinici, voiosi!

hai ca am reusit sa bag niste poze. Bineinteles ca sunt iar pe fuga..parca nu mai am timp deloc sa stau la o barfa mica cu voi . Am fost la dr de fam sa-mi iau rez de la analize si diseara merg la dr sa vedem ce zice. Am lipsa de fier si calciu , tb musai sa iau suplimente, vad diseara ca-mi recomanda. Pana acum nu am luat vitamine decat putin la inceput si se pare ca s-a dus rezerva de fier.

am pus si niste pozici de la munte, le las pana maine apoi le sterg sa nu ocupe spatiu, am mai sters si pozele cu lucrusoarele bebitei.

anaxena , ai o burtica f frumosa, zic eu rezonabil de mare/mica . parca incepe sa aduca la forma cu burtica de la maria

viss, ptiu, ptiu,. sa nu te deochi , mai da la tine chiar ca este mare burtica. Adevarul este ca nici nu am mai vazut pana acum o burtica cu gemeni , sunt f curioasa cum o sa evolueze. Sa nu stergi pozele cu burtica, sa vedem asa cum creste frumos

yasmi, am vazut si la tine un bradut frumos, o dulceata de fetita harnica si o mamica sexyyyyyy

strumphi, pozele de la tine presupun ca sunt pe contul tau personal, nu?
n-am apucat sa citesc din urma si sa gasesc link-ul, il mai poti pune odata aici?

In seara asta suntem in vizite, asa ca nu stiu daca mai pot intra sa va spun ce am facut la dr.
Acusi Cristi doarme si eu mi-am refacut manichiura..adik mi-am dat cu alta oja si vreau sa ma bag sa mai citesc din urma..dar nu stiu daca am rabdare

Va pupic dulce pe toate!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

apropo - voi stiti cum se sterg pozele astea din picasa? ca eu nu tin sa am 3 poze dintr-o saptamana, dar nu stiu cum sa le sterg pe rand. am descoperit doar cum se sterge tot albumul.poate ma indrumati si pe mine

23 SA+ mami de 2 buburuze:

intri pe poza respectiva, si din edit/delete this photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki farmacia HelpNet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:

fetelor vedeti ca nu se mananca peste asa oricand ca este post.

Pai azi si maine e dezlegare. A fost si sambata si duminica. Si pare-mi-se ca e dezlegare in fiecare sambata si duminica pana in penultima saptamana.

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:

strumphitza m-am conformat am mai sters si eu din poze. deocamdata atat, daca mai trebuie mai incolo, mai strgem

sigur , no problem

eu ma gandeam daca s-ar mai sterge din pozici , sa ramana fiecare cu maxim 20-25 ar fi numa bine, dar na acum e bine, inca suntem la 85% din total cand s-o ajunge la 99% o sa anuntam iar sa se mai stearga din pozici

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

aaaa si in sfarsit mi-a facut si mie sotul cadoul de mosh nick (ca nu credeam ca mai ajunge )a facut rezervare la restaurantul meu preferat..... unde de fiecare data cand merg mananc acelasi meniu desi de fiecare data merg hotarata sa mai incerc si altceva ca toate imi fac cu ochiul

mami de fetita cu codite 3+ si s29

bbyasmi, mie mi-e dor de restaurantul ala al vostru, unde se mananca extraordinar de mult si bine romaneste..parca Camelot se numeste..off, ce bunataturi.. dar rar mai ajungem pe acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

miki, nu cred ca a uitat Vlad zapada. La cat a nins anul trecut in Buc, e imposibil sa uiti

strumh, mai pui pozicile?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da miki il stiu....tu ai fost prin TM??? eu am altul preferat afara din oras, D.A.F. JR. unde este superbbbb mai ales vara....cu potecute peste un rau, palmieri, cascada....superr!!

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Citat:

miki farmacia HelpNet.

a, merci..o sa incerc si eu pe aici sa vad daca am noroc..

Mergi la inceput