Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
viss ce mare si frumoasa a crescut burticu'
anaxena, gigantica.....sta bine cu imaginatia ai o burticuta mica s tu te vezi asa,....hmm...
strumf, nu acei vecini m au invtat la o felie de tort.....au la ce nervi aveam cred ca le dadeam cu tortu'n cap
mami de fetita cu codite 3+ si s29
bb_yasmi spune:
andreea felicitari pt vestile bune de la eco!!
alina, eu prefer cosmeticele de la chicco , ca le-am incercat.
woaawww atat am mancat ca pocnesc...si daca va spun ce castraveti murati la butoi cu masline, sana, pastrama piept pui , paine si panettone....superrr combinatie...
bb_yasmi spune:
aaaa si in sfarsit mi-a facut si mie sotul cadoul de mosh nick (ca nu credeam ca mai ajunge )a facut rezervare la restaurantul meu preferat..... unde de fiecare data cand merg mananc acelasi meniu desi de fiecare data merg hotarata sa mai incerc si altceva ca toate imi fac cu ochiul
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza ia uitati ce scrie www.evz.ro/detalii/stiri/coalitia-se-razgandeste-concediul-pentru-mame-limitat-la-12-luni-914767.html" target="_blank"> aici!!! o fi adevarat ??? _ Mind the Bump!24+Sophia Nicole |
hmm, daca e adevarat.. e mana lui Basescu..ca el si-a bagat coada azi..
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
alina06st spune:
Pfff, yasmi, chiar ca le-ai combinat intr-un mare fel. Sa-ti fie de bine!
Si eu am luat pranzul, dar mai cuminte: ciorba de peste si pui chinezesc. Si acu... m-a luat somnul si chiar cred ca ma bag in pat o juma de ora.
A! Am fost la cumparaturi si mi-am achizitionat si o cutie de bomboane cu lichior . Nu prea mananc eu dulciuri, dar astea chiar mi-au facut cu ochiul
in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
roxy_s spune:
strumphitza m-am conformat am mai sters si eu din poze. deocamdata atat, daca mai trebuie mai incolo, mai strgem
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
alina06st spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi aaaa si in sfarsit mi-a facut si mie sotul cadoul de mosh nick (ca nu credeam ca mai ajunge )a facut rezervare la restaurantul meu preferat..... unde de fiecare data cand merg mananc acelasi meniu desi de fiecare data merg hotarata sa mai incerc si altceva ca toate imi fac cu ochiul mami de fetita cu codite 3+ si s29 |
Eu asa fac la KFC. Si? Ce restaurant? Ce meniu? Acu pot sa citesc linistita ca am mancat...
in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
miki1979 spune:
madutza, superbe pozele..abia astept sa mergem si noi o fuga la zapada cu vlad ca eu nu cred ca mai stie el ce-i aia..
viss, sa poarte bebeii sanatosi sosetutele..iar burtica ta e minunata, se vede ca sunt 2 voinici acolo
eu am mai sters din pozele mele pe picasa, sa fie loc si pt alte fete..asa ca poftiti, cine mai doreste, cine mai pofteste
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
bb_yasmi spune:
alina06 restaurantul e in TM si nu spun de meniu sa nu fac pofta.
mada, superbeeee pozicile!!!! ce mare a crescut si burtica!!!
roxy_s spune:
fetelor vedeti ca nu se mananca peste asa oricand ca este post.
S-a intamplat minunea mult asteptata28+